Това е поне моето виждане. Любовницата на телеца е винаги всичко това което жена му не е. Тоест двете заедно са тотално различни и формират 1: перфектната. Не може и не иска и без двете.
В задни теми съм писала. По стечение на обстоятелствата ми се лепят само Телци. Обяснение нямам. Самата аз съм женена за Теле. Ми всички които се пробваха, са женени или обвързани. Някои дори ни се водят близки приятели, някои са само познати на мъжа ми. Не съм толкова красива. Дори не смятам че съм хубава. Не се гримирам никога, нямам перфектни пропорции, дори дупето ми е голямо
Повечето телци, са с прекрасни жени до себе си. И въпреки това се пробват при мен
Отделно познавам няколко, които са ми познати и споделят, че не са били кротки. Аз лично верен Телец не познавам. В това число слагам и съпруга си. Защо го правят ли. Егоисти. И това съм го писала. За мен те са егоисти. Това че търсят перфектната или че незнам си какво си е чиста проба извинение. Постоянно се крият зад подобни, за да оправдаят поведението си. И никога ама никога не е това което виждаш или чуваш. Все ти не си разбрала, все ти преувеличаваш и все на теб ти се е сторило. Сега ще наскачат няколо, които ще кажат ооо в мойто теле съм сигурна. Ирония е че и моя позната, която така говори за мъжа си пак Телец, че е убедена че той никога ама никога не би кръшнал, също се пробва с мен. Ако някъде по света има някой, който не е изнаверил, то те са единици. Болшинството Телци изнаверяват и съвсем не говоря само за мъжките представители на зодията. 

Препоръчани теми