Аз мисля че те търсят точно такива за постоянно- такива които прощават. Има такива жени. Аз, никога не бих простила. Но аз съм силна, борбена, щура. А някои жени са просто мишки. Но имам чуството че телеца го е страх да има силна жена до него. Защото той знае че е трудно да бъде моногамен и знае че при такава няма да му се размине. И изпитва ужас от това. Затова си избират кротки, покорни и после със спокойно сърце тръгват да търсят онази, от сънищата

Напълно съм съгласна! И смятам, че повечето избират покорна жена до себе си ( с добри чувства, не желая да обидя никого защото и това е положителна черта).
Но моя случай беше някакво психо! Не съм вярвала, че съществуват такива хора, до такава степен защото не ставаше въпрос за изневяра а за два паралелни свята. Дори знам, че и в момента го прави. За това, пожелах да се срещна с въпросната дама защото нито проблема беше в мен нито в нея... Знам, че и разпитва за мен и се е опитвал да ми обясни и да се съберем но той е наясно, че и аз съм телец и веднъж изгубя ли доверие и счупи ли се нещо в мен, за мен това е не край а просто заличаване на човек от съзнанието ми и следователно от живота. Никога не съм се надявала, че няма да ми изневери предвид факта, че и аз съм с главно Т и за мен "никога достатъчното не е достатъчно" но това е обида както за мен, така и за дамата, която го преживя.
Но в интерес на истината, аз повече любопитствам.. как е съумяла да прости и да остане с него? Не мисля, че става въпрос за голяма любов и силен характер?
Макар случилото се, момичета, никога нищо лошо не съм видяла от него! Винаги е бил изключително галантен и мил, винаги сме си прекарвали прекрасно на почивки, вечери, най-много вкъщи ноо човека иска всичко и нямам право да му се сърдя
за това и го оставих да си го гони !
Когато искам нещо, винаги го постигам и става на моята, знам си, че не съм лесен характер...!