Мъж Телец - 13

• 67 167
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Комбинацията всъщност си ни беше много хубава. Просто той е кофти човек  Laughing

# 91
Ти си улучила някоя дефектна партида  Laughing Категорично не съм съгласна и че не изразяват чувствата си.

# 92
  • Sofia
Комбинацията всъщност си ни беше много хубава. Просто той е кофти човек  Laughing

И при мен беше така  Cry

# 93
Да се включа и аз в темата Simple Smile Доста изчетох  и като гледам моето теле спада към типичните представители. Да кажа, че почти всичко до тук написано го припокрива.
От почти 4 години живеем заедно, но напоследък нещо му е влязло в главата и се държи като абсолютно теле.... Но аз реших да отговоря на ината му с пълен игнор та да видим какво ще се получи... Според вас какъв ще бъде ефекта от това игнориране?
П.С аз съм жена-везна  Mr. Green

# 94
Да се включа и аз в темата Simple Smile Доста изчетох  и като гледам моето теле спада към типичните представители. Да кажа, че почти всичко до тук написано го припокрива.
От почти 4 години живеем заедно, но напоследък нещо му е влязло в главата и се държи като абсолютно теле.... Но аз реших да отговоря на ината му с пълен игнор та да видим какво ще се получи... Според вас какъв ще бъде ефекта от това игнориране?
П.С аз съм жена-везна  Mr. Green
Внимавай...техният инат е пословичен....така или иначе ти ще трябва да вдигнеш първа бялото знаме..... Naughty

# 95
Пътуване няма как да осъществим поне до края на лятото и двамата сме на работа ,то аз май сама не знам какво да е ,някъде на вечеря ли ,романтична разходка ли ... Май ще е вечеря ,че сме ограничени и от към време ,а искам да сме си заедно на този ден ,че ми е специален .

Много обичат скъпи, но също и практични подаръци - нещо, което да си го ползва и да му напомня за теб. Да си личи, че си го избрала специално за него, а не нещо случайно купено. Например бях подарила на един телец хубави топли чорапи и той после все ми казваше, че много обича да си ги носи - напомняли му за мен:) Те се привързват както към хората, които обичат, така и към всичките си вещи и не обичат смени и промени! Така, че ако му познаваш вкуса и му купиш нещо, което той хареса, ще си го ползва непременно с огромна радост! Може например да му подариш халат за баня, мек, от хубава фирма - обичат хубавите меки материи.

# 96
Emssi, не съм мъж телец но имам опит в тази сфера и ще ти кажа защо поне според мен телеца изневерява: защото търси възможно най-близко до перфектната. И когато разбере че жена му не е това, го търси в друга. Но като допълнение, защото както всички знаем, перфектни няма. Тоест, никога няма да остави жена си и семейството си, просто ще търси допълнение от друга, като сладка екстра. Гадно, и за двете Sad Това е поне моето виждане. Любовницата на телеца е винаги всичко това което жена му не е. Тоест двете заедно са тотално различни и формират 1: перфектната. Не може и не иска и без двете.

Който мисли че не е така, да се вписва, това е моето скромно наблюдение.

Напълно съм съгласна с теб!!!!!!! Аз съм Телец и имах 1 и половина връзка с мъж Телец, също съм доста не постоянна и винаги "може и повече" или "никога не е достатъчно достатъчното".
След година и половина, хаха, сега се смея но и тогава се смях. Теленцето се оказа, че е имал паралелна връзка от 1 и половина и с едно друга дама с две деца, която е оставила дори съпруга си заради него. Тааа тя разбра за мен и беше доста агресивна и я склоних да се видим и изясним и от тогава никога повече не му се обадих, нито съм му се карала нито нищо. Просто аз също съм много егоистична и не желаех да си развалям кефа(както се казва) като се карам с него Simple Smile  Joy Joy Joy Joy
Тааа, те сега са заедно... но знам, че много го боли за избора, в които не избираше той  а беше принуден от обстоятелствата(разбрах от други места)hahaha
И да, за завършек, големи манипулатора но и аз не минавам метър Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 15:22 от Нелка....

# 97
А как ще коментирате изказването на моя телец, че ако не съм му била жена щял да си ме хване за любовница hahaha

# 98
само можеш да се радваш че ти е казал това че си перфекна и двете области и може да се разчита на тебе а за един телец е важно това

# 99
Доста е флегматичен, каза, че аз съм единствения човек, който може да го накара да свърши нещо  hahaha
Сега смятам да го накарам да чука и чисти орехи за коледен сладкиш Simple Smile

# 100
само можеш да се радваш че ти е казал това че си перфекна и двете области и може да се разчита на тебе а за един телец е важно това
Напълно подкрепям  Naughty

# 101
Телците търсят перфектната. Малко са тези, които успяват да я намерят, защото изискванията им са високи. Намерят ли я, я пазят като диаманта на Кохинор. Това са истинските късметлии, защото телеца не иска да изневерява. Прави го от сорт нужда и винаги обвинява себе си че се е поддал. Жената на моето теле е мишка, няма нито едно нещо в нея което той наистина търси, но е майка на детето му и това е достатъчно да я носи на ръце. Но той винаги ще търси перфектната, тази която му дава всичко, сила, подкрепа, любов, нежност. И когато намери и нея, тогава наистина настъпва момента на истинското раздвояване- не иска да изгуби и нарани семейството си, но за нищо на света не иска без другата. Щастлив и нещастен. Това е телеца.

# 102
Мале дано моят Телец е намерил диаманта, защото аз живота си давам за него...а мога да кажа, че самият той така ми угажда и глези, че не ми се поглежда друг...

# 103
Мале дано моят Телец е намерил диаманта, защото аз живота си давам за него...а мога да кажа, че самият той така ми угажда и глези, че не ми се поглежда друг...

Щом ти го е казал, значи е така Wink Те са пестеливи на думите и само когато сърцето им прелива от любов, изричат такива неща. Иначе предпочитат просто да го показват. Бъдете щастливи!

# 104
Телците търсят перфектната. Малко са тези, които успяват да я намерят, защото изискванията им са високи. Намерят ли я, я пазят като диаманта на Кохинор. Това са истинските късметлии, защото телеца не иска да изневерява. Прави го от сорт нужда и винаги обвинява себе си че се е поддал. Жената на моето теле е мишка, няма нито едно нещо в нея което той наистина търси, но е майка на детето му и това е достатъчно да я носи на ръце. Но той винаги ще търси перфектната, тази която му дава всичко, сила, подкрепа, любов, нежност. И когато намери и нея, тогава наистина настъпва момента на истинското раздвояване- не иска да изгуби и нарани семейството си, но за нищо на света не иска без другата. Щастлив и нещастен. Това е телеца.

Напълно съм съгласна! И смятам, че повечето избират покорна жена до себе си ( с добри чувства, не желая да обидя никого защото и това е положителна черта).
Но моя случай беше някакво психо! Не съм вярвала, че съществуват такива хора, до такава степен защото не ставаше въпрос за изневяра а за два паралелни свята. Дори знам, че и в момента го прави. За това, пожелах да се срещна с въпросната дама защото нито проблема беше в мен нито в нея... Знам, че и разпитва за мен и се е опитвал да ми обясни и да се съберем но той е наясно, че и аз съм телец и веднъж изгубя ли доверие и счупи ли се нещо в мен, за мен това е не край а просто заличаване на човек от съзнанието ми и следователно от живота. Никога не съм се надявала, че няма да ми изневери предвид факта, че и аз съм с главно Т и за мен "никога достатъчното не е достатъчно" но това е обида както за мен, така и за дамата, която го преживя.
Но в интерес на истината, аз повече любопитствам.. как е съумяла да прости и да остане с него? Не мисля, че става въпрос за голяма любов и силен характер?
Макар случилото се, момичета, никога нищо лошо не съм видяла от него! Винаги е бил изключително галантен и мил, винаги сме си прекарвали прекрасно на почивки, вечери, най-много вкъщи ноо човека иска всичко и нямам право да му се сърдя  Wink за това и го оставих да си го гони !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт