Мъж Телец - 13

• 67 189
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Аххах  hahaha ама това е другото Поздрави ама с ирония  Mr. Green

ако трябва да съм честна, майският го мразя  Laughing

# 526
а я ми кажете, така или иначе възприехте ролята на кошчета за душевни отпадъци тази вечер Laughing bouquet априлският като има рожден ден другия месец, трябва ли да го търся да му честитя ? почти съм убедена, че няма да го потърся, но все пак да питам и тук Laughing

# 527
Честитиш ли му,едва ли ще си останете само на поздрави после  Peace

# 528
Изпрати му ваучери за масаж, или турска баня, нещо такова, ама без да звъниш или да се издаваш, пращам по Еконт или друга куриерска фирма. Уххх, много гот!

# 529

Ама аз ммислех, че това е целта или не съм разбрала?

# 530
Ами и аз не разбрах каква е целта. Ако е да се съберете,един подарък определено много ще го изненада.

# 531

Ама аз ммислех, че това е целта или не съм разбрала?

Да, това е целта , да се съберем. Но все пак не искам да знае, че си мисля още за него. Искам да си мисли, че за мене е просто някакъв познат там Laughing и си мислех да се направя, че съм забравила, че има рожден ден и толкова Laughing а в предишния ти пост пишеш много готини идеи, ама...на мен едно ,,чрд'' ми се свидеше, камо ли подарък да му правя Laughing

# 532
Ами аз такива подаръци правя на хората които ме кефят и искам нещо от тях, и не им се обаждам  Whistling Само нещо да се глезят и държа да го получат на рд-то.

# 533
Розичке, аз лично нищо не ти разбрах. Искаш да се съберете,защото ти е криво,че сте се разделили заради теб и ти липсва, но в същото време не искаш той да знае това? Тоест как ще се съберете, ако той не подозира, че ти имаш такива желания? Или искаш от него да дойде всичко? Сложно е  Grinning Но му честити,поне в името на приятелските отношения.
Аз на "моя" ще му го честитя при всички положения, я за да го издразня, я от сърце, зависи от ситуацията, че има доста време до тогава и като гледам как всекидневно се променят нещата,може и да се е оженил до тогава.

# 534
Ами аз такива подаръци правя на хората които ме кефят и искам нещо от тях, и не им се обаждам  Whistling Само нещо да се глезят и държа да го получат на рд-то.

Да, страхотна идея и адмирации, че правиш това Hug ама в моя случай няма ли да изглежда, че съм му в кърпа вързана и съм се загрижила чак за такива подаръци, няма ли да му дойде твърде много такова внимание? Laughing

# 535
Розичке, аз лично нищо не ти разбрах. Искаш да се съберете,защото ти е криво,че сте се разделили заради теб и ти липсва, но в същото време не искаш той да знае това? Тоест как ще се съберете, ако той не подозира, че ти имаш такива желания? Или искаш от него да дойде всичко? Сложно е  Grinning Но му честити,поне в името на приятелските отношения.
Аз на "моя" ще му го честитя при всички положения, я за да го издразня, я от сърце, зависи от ситуацията, че има доста време до тогава и като гледам как всекидневно се променят нещата,може и да се е оженил до тогава.
Ами понякога и на мен ми е трудно да се разбера Joy мислите ли, че на мъжете им е лесно с мен Joy просто не искам да си мисли, че съм му в кърпа вързана, и независимо от това, че аз съм виновна, не значи, че ще тичам подире му Peace
ооо не вярвам да се е оженил или може на теб да ти предложи брак, защото наистина отношенията ви много бързо се менят. сериозна съм с това за брака Peace

# 536

Да, страхотна идея и адмирации, че правиш това Hug ама в моя случай няма ли да изглежда, че съм му в кърпа вързана и съм се загрижила чак за такива подаръци, няма ли да му дойде твърде много такова внимание? Laughing

Ще го смаеш  Mr. Green
Няма да може да мисли за тези неща  hahaha които ти не искаш да знае...

# 537
Добре де, може пък нещо символично да му вземеш Simple Smile Или поне му честити по-сърдечно Simple Smile

Дори не знам дали имаме отношения, но едно време имахме и бяха още по-откачени от сега.Просто с този човек никога не е спокойно,за разлика от общоприетото, че телец и телец ще се монотонна и скучна двойка, ние взаимно си опъваме нервите до краен предел и никога нищо не е спокойно.
Просто изтече много време от преди и като сложиш и тази бивша дето му е разказала играта, макар аз да съществувам в живота му доста преди нея, явно я е обичал.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 23:52 от Tullip

# 538
  • here and now
Tullip, понякога като те чета, все едно чета себе си..  Hug

# 539
Tullip, може в момента ако се чувства наранен, да не е заради самата нея, а заради постъпките й, може да страда повече от накърнено его. Вероятно щом е бил с нея, я е обичал, но това не значи, че ще я обича до живот. Както виждаш, ситуациите се менят, върнал се е към теб, вашите отношения също са много динамични. Наистина с Телец е много интересно, никога не е скучно Laughing аз от погледа на Овен лесно се паля и избухвам за всичко, а те са едни такива търпеливи, бавни, направо мудни, което в определени ситуации ме вбесява Laughing

Нелка....., Tullip, благодаря ви за отделеното време и внимание bouquet Hug просто ми е трудно..мисля си, че ако му покажа някакви чувства, повече от приятелски, след като сме се разделили, ще ме приеме за даденост и че съм му в кърпа вързана..това, че аз съм виновна да се разделим, не значи, че ще тичам след него

Общи условия

Активация на акаунт