Мъж Телец - 13

• 67 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Прочети тези цели 13 тома и ще разбереш, жегнала си го ама не защото си ти, ами защото играчката му не играе по "телешки правила" и след време ще се "сети", че му липсва вниманието ти и пак да си поиграем и после пак весело за Розичката. Аххх, какъв затворен кръг,а?

# 616
  • Тра-ла-ла
Че той, ако сега недоволства от това, че си контактуваш с други хора....сигурно, ако се съберете - ще ти отнеме мобилния, ще те накара да си закриеш фейсбука и никъде няма да те пуска. Идилия.

Спри да блъскаш с рогата в стената Wink Избери си друга пътечка, където няма стени.

# 617
Момичета,  много ви благодаря,  че се отзовавате на глупостите ми Hug между другото,  той като почна да прави така,  ме напуши неудържим смях и просто не се сдържах, изсмях му се.  При цялото ми уважение към него и близките му,  това поведение ми стана смешно. И той май се усети.  Ние сме били година и половина заедно и никога за нищо не ми е правил проблем и не ме е ревнувал.  Ама сега...  Joy Joy Joy

# 618
  • Тра-ла-ла
Ние сме били година и половина заедно и никога за нищо не ми е правил проблем и не ме е ревнувал.  Ама сега...  Joy Joy Joy
А, не, бе  Grinning
Априлският също беше мнителен, примерно пишем си късно вечерта и той почва: ,,ти досега навън с приятели ли беше ? аз усетих. добре ли си изкара?'' и като му обясня, че съм била в банята или съм висяла по чехли и пижама да гледам филм - ,,лъжеш'' ...  ooooh!

# 619
Ааа Джулаяя,  как ме разконспирираа  Laughing ама аз си мислех,  че се съмнява,  че го лъжа,  а не че ревнува  Laughing

# 620
Каза ми,  че първо го режа,  после си пиша с някакви други и го игнорирам цял ден и тъкмо ни се затоплили отношенията и аз го пренебрегвам все едно е никой и е нищожество и ми е много обиден,  че не искам да общувам с него и е засегнат и не иска нищо общо с мен....  Sad

Явно нещо телешко проговори в мен, защото за пръв път ми се прииска да застана на страната на телеца. Значи като обобщя нещата - ти искаш да се оправите взаимоотношенията, след като твърдиш, че вината да се разделите е твоя? Добре и как мислеше, че ще си стоплите отношенията-като го накараш да те ревнува ли и като на свои ред се държиш като него? Не ме разбирай погрешно, не искам да те обидя, но какво ви пречеше да си поговорите като "големи" хора, да се изясните човешки? Кому бе нужно да се провокирате и прочие. Не го оправдавам, но и ти не се държиш по-различно.
Твоето отношение би подразнило и телецът в мен  Mr. Green

# 621
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, в крайна сметка, ако не е тайна, за какво се разделихте и толкова ли си виновна за това?!

Tullip е права. Да дойдем до магазина, да ви люснем по един шамар и да решавате какво искате, че и аз започвам да се нервя Laughing

# 622
Tullup,  благодаря и на теб!  Hug не се обиждам.  Да,  вината да се разделим беше моя и исках да си оправим отношенията,  но исках малко да живне,  а не само някакви поздрави да си пращаме.. Май наистина прекалих,  вече не ми е толкова смешно.. Щом и ти си Телец и се дразниш..  Sad  ами в началото на връзката ни излизах и с друг.  Просто не гледах на Телеца много на сериозно,  беше просто някакъв човек до мен.. В последствие много си го заобичах и разкарах другия,  но Телеца след време разбра и не му стана много приятно.  Освен това се беше скарал със семейството си зарадимен. И се разделихме вече когато една вечер му вдигнах скандал от ревност,  която после се оказа безпочвена..  Но това са само по-сериозните неща,  доста обиди и скандали е преглъщал от мен.  Но днес просто се олях..  Няма в момента на кой да споделя,  но вие ще ми кажете,  вече няма шанс да се сдобрим нали?

# 623
Джулая ще ти даде ли сарце да одариш маж телец грехота е 

# 624
 Ето още някои описания на черти на телеца, които дават отговор на въпросите, дали са ревниви и злопаметни, дали след раздяла да останете приятели и дали очевАдно да се проявява интерес към тяхната особа Simple Smile newsm78

"Общувайки с Телец, най-добре се въздържайте от меродавни съвети и поучения. Той изглежда миролюбив, но може лесно да се разяри. Телците се отличават със злопаметността си и с това, че не умеят да прощават. Така че не се изненадвайте, ако в гнева си той ви изреди всичките ви предишни прегрешения откак сте се запознали. Жените, които се опитват да въздействат на Телеца със заплахи или изнудване, ги очакват големи неприятности. По-добре действайте нежно!

Мъжът-Телец обикновено е ревнив. Ревността му е подобна на колекционерската страст – той не може да се раздели дори и с най-неугледния експонат от събраните дотук. След раздяла той ще обмисли сериозно предложението ви да “останете приятели”. Но не бързайте да се радвате, че ще запазите бившия си любовник като приятел. Телците са доста трудни за общуване хора и обичат да критикуват.

С Телеца трябва да се държите като тореадор – не да тичате към него, а да изчакате търпеливо той сам да дойде при вас. Телецът е идеален партньор за търпеливи и разумни жени, които търсят силен мъж-защитник."

# 625
С Телеца трябва да се държите като тореадор – не да тичате към него, а да изчакате търпеливо той сам да дойде при вас.

Тореадорът може и да не тича след бика, ама постоянно го провокира и си търси белята Mr. Green

# 626
Tullup,  благодаря и на теб!  Hug не се обиждам.  Да,  вината да се разделим беше моя и исках да си оправим отношенията,  но исках малко да живне,  а не само някакви поздрави да си пращаме.. Май наистина прекалих,  вече не ми е толкова смешно.. Щом и ти си Телец и се дразниш..  Sad  ами в началото на връзката ни излизах и с друг.  Просто не гледах на Телеца много на сериозно,  беше просто някакъв човек до мен.. В последствие много си го заобичах и разкарах другия,  но Телеца след време разбра и не му стана много приятно.  Освен това се беше скарал със семейството си зарадимен. И се разделихме вече когато една вечер му вдигнах скандал от ревност,  която осле се оказа безпочвена..  Но това са само по-сериозните неща,  доста обиди и скандали е преглъщал от мен.  Но днес просто се олях..  Няма в момента на кой да споделя,  но вие ще ми кажете,  вече няма шанс да се сдобрим нали?
Розичке, ако наистина много искаш да се опиташ да си го върнеш, аз мисля, че първо трябва да се "успокоиш" и да престанеш да минаваш уж случайно през неговия магазин, защото такова държание в очите на всеки мъж си е чиста проба "тичане след него". Нищо, че ти ни обясняваш, че случайно си отишла до там - всеки мъж, (особено телетата са много умни и схватливи, нищо че не го показват), та всеки мъж ще види, че отиваш там заради него, тоест, че го гониш, а това никак, ама никак не е в твоя полза! Пада ти достойнството!
И после - ако го срещнеш някъде случайно, опитай да се държиш меко и мило, просто учтиво, но без да му се сваляш и без да се правиш на ледената кралица - просто се дръж нормално, дори отвътре да се чувстваш зле!
Ако се стигне до някакъв малък разговор, предложи му - 'Какво ще кажеш да изпием по едно кафе?" Ако той се измъкне и каже, че е зает или нещо такова, само се усмихни леко и му кажи - "Ок, няма проблем, може би някой друг път". И повече не се появявай около магазина му! Така му оставяш вратичка да те потърси за кафето. Ако не те потърси в близката седмица, значи той не се интересува вече от теб и трябва да се опиташ да го забравиш и да продължиш напред в живота без него!
Ако пък те потърси - ок, но не му прави сцени на ревност и не му задавай никакви въпроси от рода на - Ти обичаш ли ме още, сърдиш ли ми се, не ми се сърди...и  др. подобни. Питай да го да ти разкаже как вървят тренировките му, има ли ново хоби и др. неща около неговата особа. кажи му, че изглежда много добре в тази тениска  - телетата обичат да им правиш комплименти. нека разговорът ви минава леко и с настроение, за да се почуства отново добре в твоята компания.

# 627
Благодаря ви за съветите!  Hug но тоя път толкова оплесках нещата,  че няма накъде повече.. Опитах се да го омилостивя,  звъннах му да поговорим,  той ми праща смс да не му призвънявам и да не го търся. И аз вече избухнах,  написах му,  че просто съм искала да поговорим,  но с тези думи ме е наранил и да си намери някоя по-достойна тогава.  И той ми връща: "абе кой е отсреща?" .  Отговарям му "никой"  и той: "ми тогава не ме търси".  И аз пак избухнах. Казах му,  не стига,  че ме наранява така ами и ме пита кой е.  И той ме пита какво ми е направил.  Казах му,  че няма да се повтарям и той:"кажи кой си" и аз го питам наистина ли не сеща и той:"да".  И аз го питам защо тогава ми казва да не го търся,  като не знае кой е.  И той: "омръзна ми,  гледай си работата"...  Просто не знам какво да кажа повече.. 

# 628
Бях се зарекла да не пиша в тая тема, но по изключение ooooh!...
Просто спри дотук, blackkkrose. Просто спри дотук с безплодните усилия, изцяло едностранни са. Знам как се учи овен - като си разбие главата в стената в наивна вяра, че стените се разбиват с глава. Когато си разбие главата, най-после в нея се отваря пространство за нещо по-полезно от инат. А полезното от тази ситуация не е нараняването, разочарованието, вината, страданието, каквото и да било от сорта. Полезното е да се усвои урок, непостигнат досега - този за личните граници във взаимоотношенията. Е, за тоя урок телетата са перфектни спаринг-партньори!
http://kafene.bg/index.php?p=article&aid=15230
"Какво означава самозависимост?
Да предположим, че искам Фернандо да ме изслуша, да ме прегърне, да постои с мен, защото днес не съм си достатъчен.
Фернандо обаче не иска да го направи. Фернандо не ме обича.
Тогава, вместо да плача, вместо да се опитвам да манипулирам ситуацията, за да получа това, което той отказва да ми даде, вместо да търся някого другиго (който да се нуждае от мен, който да ме съжали, да ме мрази, да се страхува от мен), вместо да направя всичко това, може да попитам Мария-Инес дали не иска да постои при мен.
Не съм си достатъчен, но не завися от Фернандо, а от себе си. Знам от какво се нуждая и ако той не иска, може би Мария-Инес...
Това е самозависимостта – съзнанието, че имам нужда от другите, че не съм си самодостатъчен, но че мога да живея с тази потребност, докато намеря каквото искам, независимо дали става дума за връзка, битка, любов...
А ако нито Фернандо, нито Мария-Инес могат да ми дадат онова, от което се нуждая, може би ще продължа да го търся, докато го открия.
Без значение къде?
Да, без значение."
И това:
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/predst-kniga/268-horhe1
И за личните граници във връзките:
https://emaraton.wordpress.com/2014/07/07/%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0% … 0%B8%D1%86%D0%B8/
А откъде знам как учи овен - защото съм овен.

# 629
Благодаря ви за съветите!  Hug но тоя път толкова оплесках нещата,  че няма накъде повече.. Опитах се да го омилостивя,  звъннах му да поговорим,  той ми праща смс да не му призвънявам и да не го търся. И аз вече избухнах,  написах му,  че просто съм искала да поговорим,  но с тези думи ме е наранил и да си намери някоя по-достойна тогава.  И той ми връща: "абе кой е отсреща?" .  Отговарям му "никой"  и той: "ми тогава не ме търси".  И аз пак избухнах. Казах му,  не стига,  че ме наранява така ами и ме пита кой е.  И той ме пита какво ми е направил.  Казах му,  че няма да се повтарям и той:"кажи кой си" и аз го питам наистина ли не сеща и той:"да".  И аз го питам защо тогава ми казва да не го търся,  като не знае кой е.  И той: "омръзна ми,  гледай си работата"...  Просто не знам какво да кажа повече.. 
Розичке, наистина този път той ти е показал, че не трябва да го търсиш и да се самоунижаваш повече! Просто това не е твоят човек! Не се самообвинявай за нищо и никога не се сравнявай с други жени! Не е било нужно да му казваш да си намери по-достойна, защото ти трябва да се държиш на положение. Винаги трябва да мислиш, че ТИ СИ най-достойната, просто той не е за теб и не те оценява! Когато едно теле желае да бъде с теб, той сам ще те потърси. Но в случая не е така! Ако едно теле не иска да бъде с теб, колкото повече го търсиш, толкова повече той ще се държи арогантно с теб, и дори може да си смени номера на телефона, ако продължиш да го търсиш. Така ще се покрие в дън земи, че никога няма да го намериш! Тези мъже са на крайностите - или те обичат и правят всичко за теб или те игнорират и забравят за твоето съществуване! Колкото и да ти е мъчно и трудно, продължи напред с високо вдигната глава и не търси вината у себе си! 

Общи условия

Активация на акаунт