между другото, той като почна да прави така, ме напуши неудържим смях и просто не се сдържах, изсмях му се. При цялото ми уважение към него и близките му, това поведение ми стана смешно. И той май се усети. Ние сме били година и половина заедно и никога за нищо не ми е правил проблем и не ме е ревнувал. Ама сега...

не се обиждам. Да, вината да се разделим беше моя и исках да си оправим отношенията, но исках малко да живне, а не само някакви поздрави да си пращаме.. Май наистина прекалих, вече не ми е толкова смешно.. Щом и ти си Телец и се дразниш..
ами в началото на връзката ни излизах и с друг. Просто не гледах на Телеца много на сериозно, беше просто някакъв човек до мен.. В последствие много си го заобичах и разкарах другия, но Телеца след време разбра и не му стана много приятно. Освен това се беше скарал със семейството си зарадимен. И се разделихме вече когато една вечер му вдигнах скандал от ревност, която после се оказа безпочвена.. Но това са само по-сериозните неща, доста обиди и скандали е преглъщал от мен. Но днес просто се олях.. Няма в момента на кой да споделя, но вие ще ми кажете, вече няма шанс да се сдобрим нали?

не се обиждам. Да, вината да се разделим беше моя и исках да си оправим отношенията, но исках малко да живне, а не само някакви поздрави да си пращаме.. Май наистина прекалих, вече не ми е толкова смешно.. Щом и ти си Телец и се дразниш..
ами в началото на връзката ни излизах и с друг. Просто не гледах на Телеца много на сериозно, беше просто някакъв човек до мен.. В последствие много си го заобичах и разкарах другия, но Телеца след време разбра и не му стана много приятно. Освен това се беше скарал със семейството си зарадимен. И се разделихме вече когато една вечер му вдигнах скандал от ревност, която осле се оказа безпочвена.. Но това са само по-сериозните неща, доста обиди и скандали е преглъщал от мен. Но днес просто се олях.. Няма в момента на кой да споделя, но вие ще ми кажете, вече няма шанс да се сдобрим нали?
но тоя път толкова оплесках нещата, че няма накъде повече.. Опитах се да го омилостивя, звъннах му да поговорим, той ми праща смс да не му призвънявам и да не го търся. И аз вече избухнах, написах му, че просто съм искала да поговорим, но с тези думи ме е наранил и да си намери някоя по-достойна тогава. И той ми връща: "абе кой е отсреща?" . Отговарям му "никой" и той: "ми тогава не ме търси". И аз пак избухнах. Казах му, не стига, че ме наранява така ами и ме пита кой е. И той ме пита какво ми е направил. Казах му, че няма да се повтарям и той:"кажи кой си" и аз го питам наистина ли не сеща и той:"да". И аз го питам защо тогава ми казва да не го търся, като не знае кой е. И той: "омръзна ми, гледай си работата"... Просто не знам какво да кажа повече..
...
но тоя път толкова оплесках нещата, че няма накъде повече.. Опитах се да го омилостивя, звъннах му да поговорим, той ми праща смс да не му призвънявам и да не го търся. И аз вече избухнах, написах му, че просто съм искала да поговорим, но с тези думи ме е наранил и да си намери някоя по-достойна тогава. И той ми връща: "абе кой е отсреща?" . Отговарям му "никой" и той: "ми тогава не ме търси". И аз пак избухнах. Казах му, не стига, че ме наранява така ами и ме пита кой е. И той ме пита какво ми е направил. Казах му, че няма да се повтарям и той:"кажи кой си" и аз го питам наистина ли не сеща и той:"да". И аз го питам защо тогава ми казва да не го търся, като не знае кой е. И той: "омръзна ми, гледай си работата"... Просто не знам какво да кажа повече..