Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Мисля, че днес не ти е ден  Laughing

Напиши си на един лист - какво е прогресивна карта. Направи си една комбинираан карта - натал+прогресии за примерно 90-тата годишнина. Ще получиш отговор.

Колко градуса, според теб ще мръдне Плутон за 90 дни.... или Уран  Thinking Или нептун  Rolling Eyes

# 106
  • Sofia
Късно се включвам в темата, но все пак съм тук  Hug.

tsvetelina83, Сатурн през 7-и не е голкова страшен, важното е какво ще засегне в личния ти хороскоп. Нямам идея дали vihrogonche ти го е разгледала (по написаното съдя, че са по-скоро общи приказки). ...

Не съм й гледала хороскопа на Цвети, а коментирах върху казаното от нея за транзитиращите Уран, Юпитер и Нептун в нейния 7 дом, както и върху това, че скоро и Сатурн ще се присъедини към тях. По-скоро исках да я успокоя, че тези позиции изобщо не е задължително да задават някакъв отрицателен фон в интимните й отношения. Не съм задълбавала, да  Peace , права си, Грийн.

# 107
в тази има много интересни и никъде другаде несрещани неща
Фьодор Грузинов -  Астрологията, звездната наука на арабите
http://liraprint.com/knigi/detail/4-astrologiyasebepoznanie/product|info/53-astrologiyata-zvezdnata-nauka-na-arabite?sef=hcfp

тия са по-психологически, но са много добри
Хауърд Саспортас - Дванадесетте дома
Лиз Грийн, Хауърд Саспортас - Динамиките на подсъзнанието
Лиз Грийн, Хауърд Саспортас - Развитието на личността

http://liraprint.com/knigi/detail/4-astrologiyasebepoznanie/product|info/98-dvanadesette-doma/5-hauard-sasportas?sef=hcfpm
http://liraprint.com/knigi/detail/4-astrologiyasebepoznanie/product|info/77-dinamikite-na-podsaznanieto?sef=hcfp
http://liraprint.com/knigi/detail/4-astrologiyasebepoznanie/product|info/74-razvitieto-na-lichnostta?sef=hcfp

не ми се получват линковете, написах заглавията

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 11:14 от Herzen

# 108
Идвам с молба за съвет. До РД следващата година ми предстои инвитро. Как ви се струват следните аспекти от соларния възврат - Сатурн на Асцендент ( Стрелец ) , в опозиция с Венера ( на Десцендент, Близнаци, 7 дом) , Слънце, Меркурий и Марс в 5-ти дом, Юпитер в Лъв в 8 дом. Луна в Риби, 4 дом. На мен ми изглеждат добре нещата, но знам ли, може да пропускам нещо важно.  newsm78 Благодаря ви предварително   bouquet

# 109
лайт, и на мен ми изглеждат добре нещата. особено това, че 5 соларен е в 8 натален, с няколко планети в него. имаш и слв в 1 дом, луната ти е от 4 в 7 дом. единствено опозицията Юпитер-Юпитер не е добре, но то идеално щастие няма.

# 110
Идвам с молба за съвет. До РД следващата година ми предстои инвитро. Как ви се струват следните аспекти от соларния възврат - Сатурн на Асцендент ( Стрелец ) , в опозиция с Венера ( на Десцендент, Близнаци, 7 дом) , Слънце, Меркурий и Марс в 5-ти дом, Юпитер в Лъв в 8 дом. Луна в Риби, 4 дом. На мен ми изглеждат добре нещата, но знам ли, може да пропускам нещо важно.  newsm78 Благодаря ви предварително   bouquet

Когато правиш инвитро процедурите - Сатурн и Плутон да не са ретроградни.

За успешно забременяване - хармонични аспекти м/у У1 и У5.

# 111
сега ще задам въпрос като за хептен начинаещ, но се чудя - вие за управител на скорпион Плутон или Марс гледате? аз преди гледах само Плутон, после започнах да гледам Марс, но имам чувството, че при мен Плутон е по-показателен, та се чудя вие как процедирате.

# 112
  • София
Момичета, поздравления за темата, която поддържате и свежото настроението в нея! Hug Аз тайно ви чета, но не се включвам, защото съм много боса в темата. Направо ми се струва, че говорите на чужд език. Но ще наваксам,  обещавам ви Simple Smile. Направах си натална карта и си интепретирам по нея, колко съм права времето и ученето ще покажат. Мисля следващия месец да си направя и професионолен партньорски хороскоп, че отношенията с мм нещо куцат. Привидно всичко е наред, но май не е така.

# 113
  • София
Момичета, уж гледах в гугъла, но не видях...
Какво би означавало тр.Юпитер съвпад с нат.Юпитер в 11 дом? И какви са аспектите, когато приятел ще помогне?  Crazy

П.С. Днес Юпитер влезе в Дева.  Mr. Green

# 114
  • в 1001-та нощ
И двата гледам - винаги  Peace

Ligtworker, изглежа цялото ти същество ще е на тази тема - Сатурн на соларния асцендент - в натала управлява 5 дом. Това ще е темата, която изцяло ще те вълнува, дано доннесе стабилност и предпазливост  Peace

5 соалрен дом застъпва 8 натален - сигурно ще има хирургия - още повече, че соалрна венера ан соалрняи десцендент ляга на натален хирон,а и 8 соалрен връх е в рак, луната те подкрепя. Изобщо с подкрепата на партньора, луната и Венера  Peace Марс управлява 8 натален, соларно е в 5 дом - пак ме навежда - на успешна хирургия - или да кажа лекарска намеса - по 4 засечки е както трябва Simple Smile

Продължавам 1 час по-късно - не можах да си допиша Simple Smile

Гледах си своята карта за датата на прогресивното новолуние - как е от към транзити - интересно ми се вижда - Юпитер, Венера и Марс заедно, директно в моя 7 дом - почти в съвпад. А пък Слънцето в 8 дом върху Уран  Thinking

А транзитен Уран - остава в сесктил с натален Марс Simple Smile

Да не взема да започна някоя тайна връзка, наистина  Rolling Eyes От толкова открит и откровен човек - да стана самата мафия  Blush

# 115
  • в 1001-та нощ
Момичета, уж гледах в гугъла, но не видях...
Какво би означавало тр.Юпитер съвпад с нат.Юпитер в 11 дом? И какви са аспектите, когато приятел ще помогне?  Crazy

П.С. Днес Юпитер влезе в Дева.  Mr. Green

Може да получиш любов, звезден миг в соц. кръгове ...и много други неща може да значи, зависи и от другите аспекти, управител на дома, неговите асепкти. Не се гледа на парче  Peace

# 116
  • София
Благодаря  Peace

# 117
  • в 1001-та нощ
Можеш да потърсиш инфо и за завръщането на Юпитер  Peace За около 12 г обикаля - мисли за предното завръщане - има ли е нещо значимо в тази област  Peace Но разбира се, както вече споменах - важни са и другите аспекти  Blush

# 118
  • София
Можеш да потърсиш инфо и за завръщането на Юпитер  Peace За около 12 г обикаля - мисли за предното завръщане - има ли е нещо значимо в тази област  Peace Но разбира се, както вече споменах - важни са и другите аспекти  Blush
Сега като спомена за Юпитеровото завръщане, веднага се сетих за Miss Angel  Hug. Тя ми беше споменала за много силен период. Уча се върху картата на ММ и разучавам кое какво е...
Скрит текст:

# 119
  • в 1001-та нощ
Хм, в часа сигурна ли си?

Интересна работа се случва в 11 дом (чак станах подозрителна), чудя се обаче дали после цялата еуфория няма да бъде полята със студен душ, като минат през Сатрун в 12 дом?

Виж аспектите и на:

1. Тр.Венера и Слънце към нат. Плутон, Уран и Нептун  Peace
2. Тр. Уран от 7 дом към нат. Нептун

3. Тр. Марс ще направи аспект към Меркурий

Огледай коя планета кой дом управлява  Peace Доста въздух се е сгъстил около него - особено в контактите Simple Smile

Иначе - да готина карта - кефи огнения тригон, тао квадрата за баланс - доста аспекти - има какво да се наблюдава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт