Отговори
# 525
Привет Hug Hug Hug

Въпреки студеното и дъждовно време, нека в сърцата ви да е топло и уютно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кафенце Peace Peace

Скрит текст:

Нова снимка, пусната от Бужин тази сутрин..
Ама това момче е сал мускули, я! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 526
Здравейте! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко, което сте споделили.  bouquet  bouquet  bouquet

Лили, Рени, Дани, Ели, Диди, Тара, Бори,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Ако съм пропуснала някого, да ме извини. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДидHug страхотни гифчета.   bouquet Благодаря, миличка.  bouquet

Керем се е запознал с родителите и роднините на Серенай. Wink

# 527
СнежиHug  Всички момичета  Hug

Среща с родителите, уау!

# 528
 wavey аз се явявам за вечерната проверка Heart Eyes

И какво сега - ще се боксираме ли, музиканти ли ще сме newsm78 Laughing
Ако сме боксьори - партньорката му го чака вече hahaha

Аз на такива заглавия изобщо им нямам вяра NaughtyВеднага бързат да ги женят значи!Не може така Crossing Arms

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 23:01 от elena_bgsf

# 529
  • ... да усещаш мириса на море ...

Докато била в Левент, накаква група от 18-20год. момичета започнала да вика по нея да остави Керем и че не била красива... Серенай не им отговорила и се качила в колата си ... Serenay Sarıkaya'ya sözlü taciz 

# 530
Хубавици  bouquet

И по повод момичетата хулиганчета от поста на Тара да кажа "Какво не прави завистта?" И аз завиждам на Серенайка, ама цивилизовано  Wink

# 531

Докато била в Левент, накаква група от 18-20год. момичета започнала да вика по нея да остави Керем и че не била красива... Серенай не им отговорила и се качила в колата си ... Serenay Sarıkaya'ya sözlü taciz 
Е браво на тях...

# 532
  • Яко в Матрицата...
Момичета, привет!

Не обръщайте внимание на всички писания по сайтове и вестници. На повечето не им вярвам Joy

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, днес бил Международният ден на преводача. Честит да ти е!  bouquet  bouquet  bouquet

Kерем те чака да те води на гала вечеря по този повод Party Party Party

# 533
Момичета, привет!

Не обръщайте внимание на всички писания по сайтове и вестници. На повечето не им вярвам Joy

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, днес бил Международният ден на преводача. Честит да ти е!  bouquet  bouquet  bouquet

Kерем те чака да те води на гала вечеря по този повод Party Party Party

А-а, 'що? На времето по същия начин бяха викали по Хазал, че Къванч не бил за нея, заради героинята и  #Crazy Фенките си нямат друга работа, някои фенки ...  Laughing

Честит празник момичета  Hug! За всички вас, които се грижите да сме информирани...   bouquet

# 534
  • Яко в Матрицата...
Тара Hug, и да е вярно, това са някакви изтрещели девойчета, които си нямат други грижи в живота Joy

# 535
А-ма и аз това имах предвид. Че някои хора живеят във филмите, тези на екрана и в главата им... Grinning

# 536
  • Яко в Матрицата...
А-ма и аз това имах предвид. Че някои хора живеят във филмите, тези на екрана и в главата им... Grinning

Дам, проблемите на растежа hahaha

# 537
Здравейте, сладурки!  Hug
Дидка, Лили, Снеже, Дани, Ели, Ренка, Тара  Heart Eyes Hug wavey
Благодаря ви за всичко споделено! Hug
Лили  Hug Честит празник и от мен! И на всички добри душички, които се грижат за нас да си гледаме любимите филми с бг. буквички.  bouquet

Хубава вечер!  Hug

# 538
Фенче, hoş geldin!  Hug

И аз се възхищавам на всички отдадени момичета, които отделят от времето си, за да превеждат за нас - сериалите, новините, информация! Сърдечни благодарности и голямо уважение от мен!

# 539
РенкаHug Heart EyesДаниHug Heart EyesЕленаHug Heart EyesТараHug Heart EyesБореHug Heart EyesФенче Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На части hahaha hahaha hahaha

Обаче това много ми хареса.

Оченца Heart Eyes Heart Eyes

Устенца Heart Eyes Heart Eyes

Ръчички Heart Eyes Heart Eyes

Косичка Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт