Отговори
# 540
Момичета, благодаря ви за поздравленията по случай международния ден на преводача..Не сме баш преводачи, но правим всичко по силите си, за да даваме най-доброто от себе си! Peace Peace Peace

Момичета, привет!

Не обръщайте внимание на всички писания по сайтове и вестници. На повечето не им вярвам Joy

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, днес бил Международният ден на преводача. Честит да ти е!  bouquet  bouquet  bouquet

Kерем те чака да те води на гала вечеря по този повод Party Party Party

Ренка, Hug Heart Eyes миличка, честит ден на преводача и на теб! Да е честит и на другите преводачи!

Ренка, чичеци от двата сорта и за теб.. А аз вече съм се издокарала  4470 4470 4470 и тръгвам на вечеря с Керемчи.. По време на вечерята ще му разкажа какви страхотни фенки има той в тази тема smile3521 smile3521  love001  love001

# 541
Добро утро Hug Hug
Кафенце Peace Peace

Скрит текст:

Керем и Серенай били видени в Етилер. На въпроса дали са се разделили ,  двамата отговорили, че такова нещо няма. По всичко личало, че двамата севгилита са много щастливи Peace Peace

Снощи Вики  Hugбеше писала, че човекът, снимал тази снимка, е Керем..

За онези момичета, които крещели срещу Серенай, няма да коментирам, защото мисля, че не си заслужава. Но съм сигурна, че те не биха могли да бъдат фенове на Керем..  Peace Peace Peace

# 542
  • Яко в Матрицата...
Лили Heart Eyes Heart Eyes, благодаря много за чичеците    love001  love001  love001

Керем и Серенай греят с тия усмивки. Ашк ище, ашк  Party Party

Добро утро!  Hug Hug Hug

# 543
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Лили  Hug Heart Eyes  wavey благодаря за кафенцето и инфото за Керем и Серка. Ооо, тепърва ще се пишат за двамата какви ли не щуротии  ooooh!
Ренка  Hug Heart Eyes  wavey
хубаво клипче за севгилитата , някои фенове пък им се радват  Laughing

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 544
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug Лили Heart Eyes Hug  bouquetвчера пропуснах да ти благодаря-за всичко, което правиш за нас . Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet-както казват-"По добре късно, отколкото никога" Wink Ренко и на теб ти благодаря злато  bouquet  bouquet  bouquet.Щастливка съм, че ви намерих в мамата  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
РенкаHug Heart EyesФенчеHug Heart EyesМимка Hug Heart Eyes

Сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546
Добро утро Hug Hug Hug Лили Heart Eyes Hug  bouquetвчера пропуснах да ти благодаря-за всичко, което правиш за нас . Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet-както казват-"По добре късно, отколкото никога" Wink Ренко и на теб ти благодаря злато  bouquet  bouquet  bouquet.Щастливка съм, че ви намерих в мамата  bouquet  bouquet  bouquet
Мимка, Hug Hug аз съм щастливката и късмейтлийката, миличка  love001  love001  love001

# 547
Здравейте, дами! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко, което сте споделили.    bouquet  bouquet  bouquet

Лили,  Heart Eyes честит празник на патерица.   bouquet Ако не си ти сме изгубени, така че с основание те поздравяваме.  Hug Hug Hug

Оф, тези фенки... казали сте всичко, което и аз мисля.  Peace

Тази е новичка от инстаграма на "Мави". Wink

Златната двойка. newsm78

Приятен ден ви желая.   bouquet

# 548
  • ... да усещаш мириса на море ...

Не са пропуснали да отбележат че Серенай държи в ръце книгата на Албер Камю - Чужденецът, който бил любим автор на Керем...

# 549
Момичета, привет!
Керем и Серенай греят на тези снимки. Много им се радвам. Много, ама много сладки!
 Лили, благодаря за всичко, което споделяш.

# 550
Момичета, привет!
Керем и Серенай греят на тези снимки. Много им се радвам. Много, ама много сладки!
 Лили, благодаря за всичко, което споделяш.

Kissing Heart  Ама наистина много са сладки Laughing Hug щастливо излежда момчето Heart Eyes

# 551
Привет, момичета Hug Hug Hug
Елена, Hug Heart Eyes наистина момчето ни е много щастливо, по всичко му личи Peace
Обаче ми направи впечатление, че и двамата са облечени неглиже, че дори Серка е без никакъв грим.. Много ми хареса това.. Peace Peace

https://instagram.com/p/8S6c7trqc1/

Някакъв Умут Дуйгу, не разбрах какъв е, май  и той посещава салона на Бужин..
Ето какво е написал: Това нашето е само поза.  Керем Бюрсин е страстен привърженик на спортуването и същинска машина за тренировки..
И после се обърнал към Бужин: Учителю, ти си превърнал това в момче в машина за тренировки.. Peace Peace Peace

# 552
Пуснато от Мави днес Peace Peace

Керем днес пак бил в Бужин..

В туитър коментираха, че тази вечер щяла да има изложба на Мелис Бюрсин, сестрата на Керем..

Това е снимка от миналата й изложба.. Керем с родителите си и сестра си..

# 553
Добро утро!  Hug Hug Hug

ЛилиHug благодаря за информацията.   bouquet

Хубав ден!  bouquet

# 554
Добро утро Hug
Да  ни е слънчев и усмихнат денят Laughing
и едно слънчево момиче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт