Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 767
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Понякога част от ерозиото е скрита под слузеста обвивка и не се вижда.
 Молим те, след като минеш консултация пиши ни как се развиват нещата, че ще те мислим. Hug
 Записвай си час и действай. Heart Eyes

И на мен се обадиха за часовете на доки, че ще отсъства.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 10:58 от Анонимен

# 556
А на мен още не са ми звъняли за отлагане на часа Shocked
Герда за кога беше твоят час
Ако все пак утре ми остане часа за блокиращата ще поискам да ми вземат секрет за цитонамазка и микробиология, за да съм спокойна преди опита

# 557
Ще ти остане часа за блокиращата, не се притеснявай. При мен нещата са малко по-сложнички.
Аз исках блокиращата дори сама да си я бия.
А цитонамазката и МБ при блокиращата е много добра идея, но аз не се сетих.

# 558
На мен доки Персенска ми направи намазка по нейно желание в подготовка за следващия опит.

# 559
Аз в края на този месец имам записан част точно, за да поискам цитонамазка и микробиология, преди старта на стимулацията.

# 560
Момичета предстои ми ин витро в надежда, но няма къде да отседна за 10 дни, дайте идея и съвет?

# 561
В близост до болницата има хотел, там провери ли?

# 562
Roskagt, много момичета споделят, че са доволни от Хостел Таити. Там предлагат и отстъпка за пациенти на болницата Надежда. Цената по спомени е 30 лв на вечер.
Аз съм отсядала в Арт Хотел Симона, но хич не останахме доволни. Там за 60 лв ни дадоха малка и миризлива стая. Може просто такъв късмет да сме изкарали, но аз повече не бих повторила там.

# 563
Погледнах за хостел Таити, но през бг мапс ми се видя доста отдалечено от клиниката. Аз ще съм сама и без собствен превоз, това малко усложнява нещата... ooooh! Да не споменавам, че изобщо не познавам града, става една... Sad

# 564
  • София
Погледнах за хостел Таити, но през бг мапс ми се видя доста отдалечено от клиниката. Аз ще съм сама и без собствен превоз, това малко усложнява нещата... ooooh! Да не споменавам, че изобщо не познавам града, става една... Sad
На 500м от Таити можеш да хванеш трамвай 19, слизаш на спирка Балканкар АД и на около 200м е болницата

# 565
Понякога част от ерозиото е скрита.Молим те, след като минеш консултация пиши ни как се развиват нещата, че ще те мислим. Hug Записвай си час и действай. Heart Eyes
Раничка колкото монета е сериозно състояние, което налага проверка, дали има трансформиран участък.
Течно-базираната цитонамазка с HPV-тест дава по-точни резултати от традиционната цитонамазка:
http://www.genicalab.com/bg/tests/48-%D0%A2%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0 … %D0%BC%D0%B0.html
Задължително ти се налага съвременна колпоскопия с камера и записани файлове на прегледа, на които самата ти да видиш, какво ти е състоянието. Лекарят ти дава файловете от записа на е-мейл, показва ти проблемния участък и ти предписва лечение.
С такава раничка ти трябва и тест за наличие на папилома вирус (Human Papilloma Virus HPV) високорискови типове, струва към 87 лв. в Геника (тестът само на 4 типа високорискови HPV е по-евтин, но по-малко информативен). Ето ти един линк, където рисковете с HPV са описани доста изчерпателно (не съм била в тази клиника): http://thorax.bg/125/94
Съвременните методи са информативни, така че самата ти да видиш, какво ти е състоянието. Важно е да информираш лекаря, дали имаш кървене между датите на МЦ или обезпокоително продължаващо кървене на МЦ.
Някой се интересуваше, как да пише до министър Москов - има специална такава тема, но какво ще се одобри, само той знае, затова правете приемливи и обосновани предложения, пък може случайно и той да прочете темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=863494.45

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 00:36 от mammita2012

# 566
 Благодаря ви много за съветите и информацията, мили момичета! Ще записвам, живот и здраве, час. Ще ви информирам след това. Аз мисля, че имам правена колпоскопия от Еленчев, заедно с цитонамазката. Да обаче, не си намирам резултата от нея. Не знам, може би не съм го взела.
 Мамита, специално ще попитам за този тип тестове. Flowers Sunflower
 Относно мес. цикъл, никога досега не съм имала прокървявания извън него. И слава богу! И още, от около 2 години вече, след последното абразио, ми стана много оскъден и кратък.

# 567
Док го няма. Малко ме е шубе, но си повтарям, че няма страшно.
Тананикам си “ Живота свърши“ Laughing
После трябва да звъня за часове.

Чакаща,всеки онколог има различен алгоритъм за справяне с ерозио.  И дано си откриеш резултата от колноскопията, защото е важен, ако ли не може би го пазят някъде в клиниката. Hug

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 16:12 от Анонимен

# 568
И аз днес съм на преглед при д-р Еленчев във връзка с резултат III A от цитонамазка.

# 569
Здравейте на всички!
Записвам се в темата, опитах се да я изчета цялата, че и предишната... Надявам се да ме приемете сред вас и ви пожелавам от сърце успех!

Мина дългоочакваният първи преглед при д-р Стаменов (чаках около 11мес). Съвсем на кратко през какво съм минала: два опита с лек мъжки фактор, две тежки хиперстимулации, и при двата опита от 15/17я се оплодиха едва 3/4 и се разви само по една, биохим. бременост при втория опит. Д-р Стаменов не успя да повярва как е възможно! Аз също до сега непроумявам... Отговори така и не получих от старата клиника, въпреки че е една от най-добрите в София. Та... д-р Стаменов отсече, че или нещо генерално е сбъркано при нас (което не е при всички генетични, имунологични и тн тестове) или лечението и самата процедура е генерално сбъркана! Той предложи ин-витро на ЕЦ с диагностична цел, за да види евентуално къде може да има проблем при оплождането. За първи път имам такова предложение и съм малко смутена... Вероятно това е правилният път! Ще съм благодарна да ме ориентирате колко би струвала процедурата (колкото стандартна процедура, но без медикаментите или има съвсем друго ценообразуване). Следваща ни среща трябва да бъде на 12.09., въпреки че доктора нямаше график и от регистратурата поеха ангажимент да ми позвънят. Съвсем нова съм и още се ориентирам в порядките на клиниката и това ме притесни леко предвид натоварения график на д-р Стаменов.

Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт