Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 727
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета,
Предстои ми в края на този или началото на следващия месец опит, финансиран от ЦАР.
Можете ли да ми кажете, кога трябва да занеса заповедта и на кой да я дам - трябва ли да отида по-ранно или може и при първия преглед (д-ра каза да отида на 2ри ден от МЦ).
Много благодаря,
Хубав и слънчев ден

# 451
Здравейте момичета, днес бях на преглед. На седми ден имам три фоликула по 10-11 мм. и лигавицата е 5 мм. Как мислите това ок ли е или лигавицата е много изтъняла след Клостилбегит - а?
Благодаря предварително и успех на всички.

# 452
  • В сърцето на любимия човек
Фоликулите има още да растат, лигавицата - също.
Като започнат да отделят повече естрадиол и лигавицата би трябвало да нарасне още. След пункция ще имаш и естрофем  Peace
Забелязала съм, обаче, че след Клостилбегит като цяло избягват трансфери и замразяват ембрионите, освен в случаите когато наистина лигавицата е добра и няма негативно влияние от кломифен-а.

# 453
Фоликулите има още да растат, лигавицата - също.
Като започнат да отделят повече естрадиол и лигавицата би трябвало да нарасне още. След пункция ще имаш и естрофем  Peace
Забелязала съм, обаче, че след Клостилбегит като цяло избягват трансфери и замразяват ембрионите, освен в случаите когато наистина лигавицата е добра и няма негативно влияние от кломифен-а.

Благодаря, горе долу колко трябва да е за да може да се направи трансфер?

# 454
минимум 8 мм, тип М

# 455
# 456
Здравейте момичета, днес бях на преглед. На седми ден имам три фоликула по 10-11 мм. и лигавицата е 5 мм. Как мислите това ок ли е или лигавицата е много изтъняла след Клостилбегит - а?
Според мен е тъничка. Може би ще трябва ЗЕТ.
На мен д-р Стаменов на 7,8 мм (след прием на Клостил) ме отложи за следващия месец (когато беше 9 и нещо)
Много успех ти пожелавам - пък сега месец напред или назад не е драма - важното е да стане Simple Smile

# 457
  • София
Някой знае ли в нашата клиника  доц. Христова какъв лекар е?

май е кардиолог.
намерих я в онлайн формата за записване на час като кардиолог .

за клостила и лигавицата на мен стаменов ми каза че отказва трансфери след такава стимулация, защото дори и като размер да е добре, като структура не е подходяща.

# 458
Според мен е тъничка. Може би ще трябва ЗЕТ.
На мен д-р Стаменов на 7,8 мм (след прием на Клостил) ме отложи за следващия месец (когато беше 9 и нещо)
Много успех ти пожелавам - пък сега месец напред или назад не е драма - важното е да стане Simple Smile

Благодаря за бързите отговори. До сега бях на спонтанен цикъл не съм запомнила колко е била , в събота съм на преглед и се надявам да е нараснала ако ли пък не, ще замразяваме какво да се прави. Успех   bouquet

# 459
Здравейте момичета,
Предстои ми в края на този или началото на следващия месец опит, финансиран от ЦАР.
Можете ли да ми кажете, кога трябва да занеса заповедта и на кой да я дам - трябва ли да отида по-ранно или може и при първия преглед (д-ра каза да отида на 2ри ден от МЦ).
Много благодаря,
Хубав и слънчев ден
Аз отидох на втори ден и носих заповедта, но остана в колата. Доки ме попита дали сме я взели и после да я покажем на Румяна, но каза, че може и на следващия ден.

# 460
Благодаря за отговора Церемония Simple Smile
Ти как си? До къде я докара?

# 461
За удебеляване на лигавицата четох в Зачатие за чай от детелина и листа от малина. За детелината не знам, но листата от малина не се препоръчват по време на бременност, защото в големи количества могат да предизвикат контакции на матката. Но преди овулация помагат за по-добро кръвоснабдяване. Не съм го опитвала и не съм се консултирала с лекар, но който се интересува, може да потърси повече информация  Peace

# 462
Когато лигавицата е тънка си има начини да се повлияе преди ЗЕТ - дали с Естрофем, Еротон, иглотерапия, спорт или нещо друго това трябва да се прецени от лекар, включително и спорта, когато е по време на стимулация. Билките действат с натрупване в организма, но някои от тях пречат на усвояването на лекарства или откровено могат да доведат до нежелани странични ефекти, така че с тях трябва да се действа много внимателно  Peace

# 463
  • Благоевград
Момичета дали се обадиха на някой от списъка за часове на д-р Стаменов за утре 03.09

# 464
Благодаря за отговора Церемония Simple Smile
Ти как си? До къде я докара?
Не съм я даокарала още, на 11-ти ще сложат блокираща, но ако има яйцеклетки ще замразяваме, защото доки каза, че с късия протокол са ме хиперстимулирали и не е трябвало да правим тогава трансфер, а с дългия протокол щяло да бъде още по-зле положението. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт