Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са телефонните номера на клиниката и как да се свържа с различни специалисти?
Какво представляват благодарностите "цоп" и какво означава "цоп"?
Какво означава „да се цопнеш“ и какво представлява терминът „цопване“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са телефонните номера на клиниката и как да се свържа с различни специалисти?
Клиниката може да бъде достигната чрез няколко телефонни линии, включително за записване на часове, спешни случаи, информация за изследвания, болнични листове и други административни въпроси. За конкретни запитвания относно раждането, биология, андрология, замразяване и др., също има отделни телефонни номера. Освен това има контакти за клинична лаборатория, болнична аптека, образна диагностика и клиника по медицинска онкология.
-
Какво представляват благодарностите "цоп" и какво означава "цоп"?
-
Какво означава „да се цопнеш“ и какво представлява терминът „цопване“?
-
Какво представлява опитът по фондa и защо някои хора правят повече от един опит?
-
Какво представляват биопсията и микробиологичната биопсия?

. Д-р Персенска беше категорична, че поне два месеца ще почивам, че от миналата есен всеки месец съм строена пред кабинета. И е права, явно психически бързо събирам сили, за сега, но си насилвам тялото.
Първата ми пункция без упойка беше при Калчев. Боцна ме веднъж и извади фоликула, след това ме боля корема като при цикъл. Перси ме натисна силно 3 пъти, боля ме повече, за малко да си счупя зъбите от стискане, но след това нямах никакви болки. Имаше още няколко момичета, които бяха без упойка. Но докторката те гледа, преценява къде е фоликула и тя решава дали ще е с упойка или не