СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 677
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ти  bouquet bouquet bouquet
Не е ли хубаво да видим как се удвоява на 48 часа ?

Чакам да видя човече и пулс Simple Smile

А какво да е било ???
Аз съм с хормонален дисбаланс - поликистоза на яйчниците.
Същия месец предизвкиках цикъл с Дуфастон (10 дни х 2 таблетки) + пиех Преднизолон Ф, Метфогама и Достинекс за сваляне на Пролактин.

# 706
ЧХГ-то се удвоява на 48 ч. до стойност 1000, след тази стойност започва да се отделя по бавно и именно затова ти пишем всички, че вече не е показателно. При теб стойността е над 6000 и мисля, че е излишно. Изчакай си часът за преглед, това е. Чакаш и се надяваш всичко да е наред, просто няма какво друго да се направи,всички бременни минават през това. Успех.

# 707
Ясно. Разбрах Simple Smile

Много благодаря да всички Simple Smile  bouquet Hug

# 708
Здравейте,нова съм тук и не съм сигурна къде точно трябва да пиша,но днес ми излязоха резултатите за Chlamydia trachomatis IgA и моля ,който може да ги разчете да ми пише,предварително ви благодаря
ето и стойностите
                                         Резултат        Еденици        Референтни стойности                   
Chlamydia trachomatis IgA       20.9       U/ml   N<20, Bord.20-25, Pos.>25

# 709
  • София
Тук е тема за стойности на хормона на бременността - ЧХГ, а не за стойности на други изследвания, може да пробваш да пишеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=472182.30;topicrefid=20 ако не е заключена темата, виждам че последно 2015г са писали в нея.
Но само тази стойност IgA e недостатъчен показател, учудвам се, че не са ти пуснали IgG и IgM, трябва да ги пуснеш, за да се направи цялостна картина.
Също така е добре да ти вземат цервикален секрет и да го пуснеш за ДНК анализ. Поговори с доктора, форумите не винаги дават правилните решения. Става въпрос за твоето здраве.

# 710
Здравейте на всички,вчера реших да си пусна ЧХГ с 10 дневно закъснение и резултатът е 4966 mIU/ml. Според вас има ли нужда да се притеснявам и да пускам пак или всичко изглежда наред с покачването.Благодаря ви Simple Smile

# 711
  • София
всичко е тип-топ, бягай на лекар, да го видите Simple Smile

# 712
Здравейте ходх на преглед и ми остановиха плоден сак отговарящ на 6г.с., но без видим ембрион, моята АГ ми подхвърли , че се съмнява за кухо яйце, макар че вътре си имаше жълтъчен мехур и ми каза да си направя изследване на ЧХГ и да отида пак след 7-10дни. Резултатът е почти 20000, не съм го повтаряла отново. Според вас има ли нещо притеснително ?

# 713
  • София
Според мен няма смисъл от ново чхг, а по-скоро от преглед след седмица Simple Smile Всичко изглежда нормално!Стискам палци и чакаме да се похвалиш:)

# 714
Здравейте ходх на преглед и ми остановиха плоден сак отговарящ на 6г.с., но без видим ембрион, моята АГ ми подхвърли , че се съмнява за кухо яйце, макар че вътре си имаше жълтъчен мехур и ми каза да си направя изследване на ЧХГ и да отида пак след 7-10дни. Резултатът е почти 20000, не съм го повтаряла отново. Според вас има ли нещо притеснително ?

Ако седмица ти се вижда ужасно много може след 3-4 дни да направиш консултация с друг лекар.
Искат ЧХГ за да видят дали не спада.

# 715
Здравейте! На 13 ден от овулация, засечена с тестове, ( ден преди закъснението) ЧХГ 94.070 добре ли е?  newsm78

# 716
Тихичко честито Simple Smile

# 717
  • София
добре е, идеално Simple Smile
 bouquet

# 718
Благодаря ви! Hug
Брайда,
Скрит текст:
успяхме да хванем яйцето значи, макар и не в месеца, в който се съветвах с теб. Все пак насоките ти ми бяха много полезни и за този месец, благодаря!  bouquet

# 719
  • София
много много се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт