СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 897
  • 787
  •   1
Отговори
# 285
Тоест, между двата кръвни теста има 10 дни разлика или?

Да

# 286
Да, не изглеждат добре нещата Sad Пусни все пак след 48 часа нов.

# 287
Здравейте, следя темата от около година насам и сега вече мога да пиша и аз тук. ПРМ 28.01.2016 , на 01.03 чхг 673 , на 03.03 1773 . Ходих и на преглед , там се видя сакче , но се видя и още едно по малко. Лекарката каза че може едното да изпадне и да не се развие. Гледам стойностите ми са доста високи като за 15-16 ден след ову. Някой има ли идея ако са две развиващи се как трябва да вървят стойностите?

# 288
Jojojo, няма такова нещо като правило за чхг при близнаци Simple Smile Моята стойност беше доста висока, но си е едничко. Щом са видели две сакчета, още следващата седмица сигурно ще стане ясно как се развиват. Просто малко търпение и ще разбереш.

# 289
Jojojo, моите стойности бяха много добри за едно бебе и бях убедена, че е едно, докато на първия преглед док не видя два пл. сака. Единия при мен също изостава от самото начало върви наполовина на другия и също ми казаха, че може би няма да се развие. За сега обаче и в него има ембрионче с пулс.
Стискам палци и двете да се развият и да навакса малкия.

# 290
Нз , иска ми се всичко да е ок и да се развият и двете нормално, но имам големи притеснения. С първото ми дете преди 7 години нямах такова мисли , а сега съм супер напрегната. Бях на лекар , не сме гледали за пулс , каза че е рано, установи бременността и това беше. А все ми се въртят лоши мисли.

# 291
Излизаме извън темата, но е нормално и на мен непрекъснато все глупости са ми в главата. Кога си пак на преглед?

# 292
Излизаме извън темата, но е нормално и на мен непрекъснато все глупости са ми в главата. Кога си пак на преглед?
На 22 чак Sad не ми се чака дотогава ама нямам избор. А по въпроса с чгх докторката каза че е чудесен резултата. А на мен ми се струва огромен в сравнение с това което чета, та затова ми беше питането.

# 293
  • София
Аз с обратно питане Simple Smile ПРМ - 10.02, овулация засечена с тест - 25.02-26.02. Положителен тест престо с много бледа черта на 07.02. ЧХГ на 08.02-11.62, на 10.02 - 24.16. Правени са през 48 часа, в една и съща лаборатория. Логично, но не и успокоително - на ехограф абсолютно нищо още не се вижда. Моля за коментари, защото самите стойности на ЧХГто ми се струват ниски.

# 294
  • София
много е рано за прегледи.
от 25-26 са минали две седмици, намен ми се струват нормални тия цифри засега.

# 295
И аз като Бамба.

# 296
Здравейте, момичета! Simple Smile Моля ви, помагайте, че нещо съм объркана.... Ето и какво се случва с мен:
Овулация, засечена с тестове - 01.03, 16-ти ден от цикъла, очаквана М - 16.03. В събота /12,03, 11 ден от О/ получих еднократно кафеникаво зацапване - доволна реших, че може да е от имплантация  Grinning На следващата вечер обаче беше малко по - обилно и в понеделник реших, че този месец М подранява. Да, ама така и не се превърна в това, което е обикновено, а продължи да е някак оскъдно и различно /като цвят и консистенция  Blush/ Вчера и днес вече няма нищо, само при посещение на ВЦ продължава да зацапва леко. Същевременно нямам болки типични за М, но пък гърдите вместо да спрат да ме болят, станаха още по - чувствителни.

Усъмних се аз, че нещо се случва и днес започнах с тестването - пикливият тест показва едва забележима въображаема черта, а кръвния - 10.650   mU/ml /на около 1-2 дни закъснение/. Ще пусна в събота още един да видя как върви, но като цяло ми се струва доста ниска тази стойност.

Мн ще съм ви благодарна, ако дадете мнение, че ми е доста притеснено с тва зацапване /имам една неуспешна Б мин година, но беше мисед без капка кръв/ Док каза да започвам дуфастон, да се успокоя и да чакаме, ама в главата ми са само зловещи сценарии  #Crazy

# 297
До сега едениците трябваше да са доста по-високи! Аз бих отишла оюе утре при гинеколог заедно с изследването, но и във вторник бих го повторила! Успех и дано всичко е наред!

# 298
sunny_bunny, преди да повториш, няма смисъл да се чудиш какво става. Успех!

# 299
Да, знам, че без втора стойност за сравнение, трудно може да се направи коментар, но просто като се позачетох, видях, че резултата май е твърде нисък, а и това кървене....може би и тоя път няма да я бъде Cry Док нищо не може да направи на толкова ранен етап, бях днес да поговорим, каза да пия дуфастон и да се чуем след 2-ри тест.
Благодаря за бързата реакция  bouquet В събота ще пусна нов тест, да видим какво се случва  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт