СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 716
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ако следващата стойност на ЧХГ пада, не е добре, както и ако не нараства добре.
Може да си била с късна О (следяла ли си я този месец?), ако е така, то може тази стойност да е ок и е нормално, че нищо не се е видяло. На ехографа, за да се види трябва да е над 1000ЧХГ

Стискам палци всичко да се развие добре и следващата стойност на чхг да е висока!  bouquet

# 571
Момичета, привет,

След замразен трансфер как ви се струват цифрите- на 10 ден след трансфер 60, а на 12 ден 144.
Радвам се, че се удвоява, но не смея да се зарадвам прекалено, защото ми се вижда ниско. Дали е добър резултат?

# 572
Колко дневни ембриони?

# 573
5 дневни..

# 574
Права си, че не е много високо, но пък се удвоява. Аз бих се зарадвала Simple Smile

# 575
  • Варна
И аз мисля, че за момента удвояването е по-показателно. Стискам палци да продължава така.

# 576
Здравейте,

За първи път с моя съпруг пробвахме през август да "бебеправим", и малко съм се стресирала, тъй като днес сутринта си направих кръвен тест и мисля, че е отрицателен - < 0.100 miu/ml при референтни 0-1 miu/ml.
Преди да ми вземат кръв в лабораторията ми казаха, че по-добре да не си го пускам тъй като било много рано и нямало да покаже надежден резултат.
По този случай реших да пиша при вас, за да изкаже ако може и някой от вас мнение, дали наистина е рано.
На 14-ти август беше първия ден на последния ми цикъл, като цикълът ми в последните месеци е на 28 дни. Тоест днес трябва да ми дойде, но все още не е и аз пуснах теста, тъй като нямах търпение.
За първи път го направихме със съпруга ми на 28-ми август, както и всеки ден от следващите 10 дни от 28 август на там, а овулацията ми беше (според апп-а на телефона ми) на 30-ти август. Възможно ли е да е прекалено рано или просто да приемем, че е отрицателен теста и няма шанс ?
Благодаря предварително на всички за отговорите.

# 577
  • София
в деня на редовната ти менструация, кръвния тест е верен, защото са минали около 14дни след О, а теста (кръвния) е показателен още на 10-11дни от О.
Друг е въпроса, ако си имала късна О и не са минали тези 9-10-11дни от О.

# 578
в деня на редовната ти менструация, кръвния тест е верен, защото са минали около 14дни след О, а теста (кръвния) е показателен още на 10-11дни от О.
Друг е въпроса, ако си имала късна О и не са минали тези 9-10-11дни от О.
Благодаря. Simple Smile

# 579
А е възможно и да е била по-равна овулация. Не се доверявай на телефона  Peace Вземи си тестове. Пиша това, защото прочетох, че сте бебеправили за пръв път на 28и. Ако овулацията е била рано, може да я изпуснете.

# 580
  • Варна
А е възможно и да е била по-равна овулация. Не се доверявай на телефона  Peace Вземи си тестове. Пиша това, защото прочетох, че сте бебеправили за пръв път на 28и. Ако овулацията е била рано, може да я изпуснете.
Абсолютно подкрепям. Как така телефонът ти определя овулацията, това е несериозно. Тя изобщо не е толкова точна, тялото не е часовник. Има достатъчно надеждни методи за определянето и, телефонът ти я слага на 14-я ден, както е по учебник, но реалността е съвсем друга.

# 581
Да да знам, че е така просто пробвахме за първи път и съм решила да не се филмирам от самото начало, затова не съм си и взимала ову тестове и т.н. Затова го написах в предния ми пост, че най-вероятно това не е надеждна информация. Просто пробвахме, но ето сега ми дойде цикъла, може би наистина сме я изпуснали. Благодаря за отговорите.

# 582
Успех! И не се отчайвай, ако не стане веднага - нормално е Simple Smile

# 583
Малко се отчаях, но реших да не го споменавам, защото знам че има жени, които пробват по много време и би било смешно аз да се оплача от първия път. Вие знаете ли средно статистически от колко месеца се случват най-често нещата ?

# 584
  • София
Средното при хора без проблеми е 5м.
Ето сега като ти е дошло, ако върнеш по календара 13-14дни, ще видиш кога долу горе ти е била О.
О зависи от дължината на цикъла, тя е 12-14дни преди да ти дойде, като ако кървенето идва по различно време, то и О е в различно време.

Общи условия

Активация на акаунт