СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 683
  • 787
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,аз съм нова тук, но много съм притеснена ,защото моя случай е много заплетете.
Моя цикъл е нередовен,последно ми дойде на 23.08.  правех си тестове за бременност,но все отрицателни Sad
на 22.10. ходих на Дар който ми изписа да пия  понеже ми е малко висок  ми каза да пия и противозачатачни 3 месеца.Но аз реших да си направя отново тест за бременност преди да почна да ги пия.Теста беше със втора бледа черта, на другия ден си направих и кръвен тест  235,8 ми е резултата.Утре ще си пусна още един кръвен,но ми е мен претиснено и не знам кога да отида на д-р за да може да се види "сакчето"

# 676
  • София
Обикновено при чхг между 1000 и 2000 се вижда вече. Значи, може би след седмица...

# 677
Здравейте отново! Да припомня - първи кръвен тест с 3-дневно закъснение беше с резултат 498 mIU/ml. 48 часа по-късно направих и втори тест. Резултатът е 2443 mIU/ml. Нали уж трябва да се удвоява, може ли да се съди за някакъв проблем и какъв по това, че толкова е нараснало чхг?

# 678
  • София
Не мисля, че има проблем Simple Smile най-много да имате близнаци Simple Smile Успех и все пак посетете лекар, с такова чхг ще може да установи бременност.Успех!

# 679
Оле...  Crazy Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 680
  • Sofia
Здравейте отново! Да припомня - първи кръвен тест с 3-дневно закъснение беше с резултат 498 mIU/ml. 48 часа по-късно направих и втори тест. Резултатът е 2443 mIU/ml. Нали уж трябва да се удвоява, може ли да се съди за някакъв проблем и какъв по това, че толкова е нараснало чхг?

Аз май си дадох предположението по-нагоре Mr. Green При едно бебе резултатът трябваше да към 1000. Тук е двойно. Какво повече да кажа Peace

# 681
  • София
Каина - много много се радвам за теб Simple Smile
С тази стойност вече ще се види на ехографа какво и колко растат в теб Simple Smile
Нямам търпение да пишеш резултата Simple Smile

# 682
Момичета, благодаря за милите думи! Току що се връщам от гинеколога "от наше село" и за пореден път съжалих, че не изчаках другата седмица, за да ме види моят лекар в София! Гледа ме с коремен ехограф и каза, че с голямо въображение виждал нещо, ама не знае какво... не било оформено, било малко. Да отида другата седмица. Само ми скапа деня и ми вкара притеснения в главата...

# 683
  • Sofia
Колкото и да е високо ЧХГ, ти си реално с по-малко от седмица закъснение. Изобщо не се притеснявай.

# 684
Няма как да не се притеснявам, но ще опитам да си мисля само хубави неща! Още веднъж - благодаря ви!  bouquet

# 685
  • София
КаИна, извинявай, че ще ти го кажа, но не той ти е вкарал притеснения в главата, а ти сама си го направила.

# 686
Здравейте, на 25.10 ЧХГ ми е 235.8ml , а на 27.10. ми е 718.8ml.Според вас добре ли е?
И ако отида на 30.10 на доктор дали ще го види?

# 687
  • София
ЧХГ-то е супер и да, ако отидеш на 30-ти ще се види, но гледай да е с вагинален ехограф, за да не стане като при Каина и да се ошашкаш Simple Smile
Дано апарата да е добър, а не от праисторията и доктора също, че и от това много зависи Simple Smile

# 688
ЧХГ-то е супер и да, ако отидеш на 30-ти ще се види, но гледай да е с вагинален ехограф, за да не стане като при Каина и да се ошашкаш Simple Smile
Дано апарата да е добър, а не от праисторията и доктора също, че и от това много зависи Simple Smile

Благодаря за бързия отговор Simple Smile Точно това се притеснявам при кой доктор да се насоча,че съм от дълбоката провинция 😁

# 689
  • София
А според мен изчакай седмица поне, за да нямаш излишни притеснения и да е по-сигурно какво ще видят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт