за Нанди и Мими

• 4 581
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
  • София, в офиса
По ред причини  Embarassed чак сега прочетох, дано се оправи всичко по- бързо, стискам палци, Нанди

# 31
  • Кори Селести
Sad Мими е започнала пак да прави Уест гърчове:(
С изплакване...силни:(
Нанди пише, че Мими много страда...а какво и е на Нанди само мога да предполагам:(((((

# 32
Пак опитвах да й звънна, но може би не вдига, защото й е непознат номера. Реза, предай й много поздрави и кураж, сигурно й е много тежко Sad дано по-скоро се оправи милото детенце Praynig

# 33
  • Кори Селести
Звъня и от един час и не вдига:(
Продължавам упорито...

# 34
  • София
Много ми е мъчно. Предайте поздрави и кураж на Нанди и от мен.

# 35
Чухме се и тя обясни че Литвиненко е включил Радедорм -четвъртинка.В понеделник ще я местят в неврологията.Мими поне не повръща и е започнала да се храни.Тази нощ Литвиненко е дежурен и е обещал да мине да ги види пак.

# 36
 Sad Дано им помогнат в неврологията!

# 37
  • София
Сега влизам за първи път от доста време и ми е едно такова тъжно за Нанди и Мими..Дано всичко се оправи скоро..

Дано най-сетне се намери някой лекар, който да знае как да помогне на това детенце, и да има желание за това.

# 38
Как можа да се случи това. Дано утре има по-добри новини.

# 39
Милите, много ми е мъчно за тях, а Нанди как издържа...незнам.Дано Господ се смили и им помогне и този път да преминат  през това изпитание. Praynig

# 40
Как е Мими днес, някой чул ли се е с Нанди?

# 41
  • София
Как е Мими днес, някой чул ли се е с Нанди?
И аз това исках да питам, все за тях си мисля.

# 42
  • Кори Селести
Мими имаше леко подобрение.
Те са в някаква амбулатория, за да могат лекарите да я наблюдават постоянно и Нанди няма къде да легне.
Спи на един стол:(
Надява се днес Литвиненко да ги вземе при него в отделението и да има легло поне.

Иначе повръщането е спряло и поне вчера е нямала големи гърчове.
Нанди много благодари на всички, че мислите за нея и се надява по-скоро да може да пише тук лично...

Дано наистина е скоро!!!!

# 43
В коя педиатрия са били, миличките? И ние бяхме там до четвъртък. Малката направи нов спазъм и ни приеха. Голяма гадост е там ( на Д. Несторов). Имаше една мама с бебенце, което й било направило гърч, когато си тръгвах ги видях. Може би са били те newsm78
Ще се моля бързо да се оправят!

Последна редакция: пн, 27 мар 2006, 10:00 от DOROTEIA

# 44
  • Кори Селести

Баш в тази са...

Общи условия

Активация на акаунт