Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 380
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Трябва да се изработят индивидуално, това е основното.

# 646
Къде да погледна за момичешка жилетка или суичер ? За подарък. За около 10 г. дете и до 30-тина лв ?Поръчвам онлайн обикновено,но сега нямам време.Благодаря предварително!

Wikiki където и да се намират в момента. Последно в края на август бяха все още в Галерия.

Още са там

# 647
  • Пловдив
  На самия вход на социално подпомагане на булевард Руски ( срещу училище Дружба ) има голяма табела за ортопедични обувки. Магазинът се намира отзад , на успоредната улица, мисля че Елиезер Канев се казва. На същата улица, в посока Марица има още един магазин. Дано разбра нещо. Simple Smile

# 648
  На самия вход на социално подпомагане на булевард Руски ( срещу училище Дружба ) има голяма табела за ортопедични обувки. Магазинът се намира отзад , на успоредната улица, мисля че Елиезер Канев се казва. На същата улица, в посока Марица има още един магазин. Дано разбра нещо. Simple Smile
Срещу тоха някъде е.

# 649
От Колев и Колев изобщо не съм доволна- плоскостъпие коригираме-първо бяха като менгемета ,детето не можеше да ги обуе.Рекламация. После се скъсаха за 4-5 обувания. Пак рекламация. И накрая умаляха за месец и нещо. За парите,които плаща държавата,смятам,че е подигравка!

# 650
Моля да препоръчате зъболекар за почистване качествено на зъбен камък на възрастен и дете.

# 651
  • под тепетата
Прехвърлят ли в някое фото на центъра снимки от хартиен носител на диск?
 Къде има шампанско със златни частици?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 10:11 от bilqna_69

# 652
  • Пловдив
Моля дайте идея къде има по-голям избор на сервизи за хранене.
Рино, Техномаркета на Пазарджишко шосе и Метро съм ги обиколила.

# 653
  • Пловдив
Моля дайте идея къде има по-голям избор на сервизи за хранене.
Рино, Техномаркета на Пазарджишко шосе и Метро съм ги обиколила.

Представителят на Луминарк зад Авеню?
Точен адрес http://www.robertabg.com/vrazka-s-nas.html

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 07:51 от ♥Elfita♥

# 654
  • под тепетата
До фризьорския салон на ул. "Отец Паисий " - "Арлет" имаше магазин за сервизи. Скоро не съм го посещавала, но преди имаше избор.

# 655
  • Пловдив
Кажете къде да търсим дръжки за гардеробни врати,ама по винтидж или ретро  Thinking Довечера ще минем през Анди дизайн в Кичука.Идеи за други места Rolling Eyes

# 656
Здравейте, скоро детето ми ще има рожден ден и се чудя къде да поръчам торта, че нещо не съм доволна от стандартните сладкарници. Ако имате идея за някоя по-малка сладкарничка или пък жена, която прави торти по поръчка, моля да споделите, ние сме в кичука, но може и друг квартал да е

# 657
  • Берлин
Кажете къде да търсим дръжки за гардеробни врати,ама по винтидж или ретро  Thinking Довечера ще минем през Анди дизайн в Кичука.Идеи за други места Rolling Eyes
Мистик, защо не погледнеш онлайн. Не мога да намеря сайт в момента, но Гугъл знае  Peace

# 658
  • Пловдив
Мистик, защо не погледнеш онлайн. Не мога да намеря сайт в момента, но Гугъл знае  Peace
щото друго си е око да види... Laughing Peace

# 659
Можеш да разгледаш в Кючука- сладкарница Светлана 99.
Купувам  от нея години наред. Харесват ни тортите- имат различни големи, малки и разнообразни за различни поводи. Винаги са пресни и като цени приемливи. В самата сладкарница има  и маси, но не зная дали може да се използва за събирания.

Работно време: пн–нд 07:30–21:00
Телефон: 032 627 101

Как да стигнеш- карта:
http://www.programata.bg/?p=97&l=1&c=2&id=3106

И други варианти, от които можеш да се възползваш:

http://www.programata.bg/?p=97&l=1&c=2

Общи условия

Активация на акаунт