Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 397
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравейте, скоро детето ми ще има рожден ден и се чудя къде да поръчам торта, че нещо не съм доволна от стандартните сладкарници. Ако имате идея за някоя по-малка сладкарничка или пък жена, която прави торти по поръчка, моля да споделите, ние сме в кичука, но може и друг квартал да е
Вижте и в сладкарница  Дейзи -кв Тракия,те са производители.
https://bg-bg.facebook.com/sladkarnicidaisy1

Пада се срещу  ТЦФорум  ,отсреща  до Уникредит булбанк/отстрани
 В ,,Малката Ида  ,, също в Тракия .

# 676
  • Пловдив
Здравейте, скоро детето ми ще има рожден ден и се чудя къде да поръчам торта, че нещо не съм доволна от стандартните сладкарници. Ако имате идея за някоя по-малка сладкарничка или пък жена, която прави торти по поръчка, моля да споделите, ние сме в кичука, но може и друг квартал да е

С две ръце препоръчвам ето тази - https://www.facebook.com/torti.bonbon?fref=ts
Каквото и да съм опитала там, е много вкусно (а на морковената торта съм голям фен)! Намират се на ул. Бугариево в Кичука

# 677
Няма къде
Преди време коментирахме,че вече ги няма дядовците,които поправяха чадъри.Направо нов

Разочарова ме...така се надявах да може да го поправим, че детето много си го харесва.

Има. Peace
Обаче не знам как да ти обясня къде е. Blush
Аз само при него ходя, взема евтино при това.
Намира се в Капана, уличката е успоредна на Железарска.
Има един зоомагазин на ъгъла, ако питаш те сигурно го знаят.
Работи след 17 ч. обаче.
Последно съм ходила м.г.

# 678

Да, ще пътувам до Англия и ще трябва да зареждам телефони, лаптоп...
А направо от там дали ще успея да намеря? Макар че не искам да го оставям за последния момент и да се окажа в чужда страна без телефон/лаптоп.
[/quote]
Във всеки един магазин на "one pound", можете да си го купите. Simple Smile

# 679
Някъде виждали ли сте подобен конструктор?

http://www.toy.store.bg/p105317/detski-konstruktor-mecaniko-activity.html

# 680
  • под тепетата
На живо - не, но съм поръчвала подобен от тази фирма - много са коректни и бързи.
 http://www.uchmag.com/?cat=250&paged=2

# 681
  • Пловдив
Няма къде
Преди време коментирахме,че вече ги няма дядовците,които поправяха чадъри.Направо нов

Разочарова ме...така се надявах да може да го поправим, че детето много си го харесва.

Има. Peace
Обаче не знам как да ти обясня къде е. Blush
Аз само при него ходя, взема евтино при това.
Намира се в Капана, уличката е успоредна на Железарска.
Има един зоомагазин на ъгъла, ако питаш те сигурно го знаят.
Работи след 17 ч. обаче.
Последно съм ходила м.г.

Благодаря много!
Заставайки с гръб към Джумаята и гледайки към Железарска,  ляво или вдясно успоредна да търся? Вдясно мисля, че е Абаджийска, над тоалетните.

# 682
  • Бургас
Здравейте момичета! Не съм от Пловдив, но ми предстои тези дни да намина и се очертава да имам малко свободно време. Бихте ли ми препоръчали някой магазин за хубави и евтини детски дрешки или склад, който продава на дребно. За предпочитане в Тракия и центъра (но и не само). Аз до сега съм ходила само във Вис Виталис и съм взимала дрешки за детето. Там имате доста марки, които в Бургас ги няма.

П.П. Кога ще бъде панаира?

# 683
Здравейте момичета! Не съм от Пловдив, но ми предстои тези дни да намина и се очертава да имам малко свободно време. Бихте ли ми препоръчали някой магазин за хубави и евтини детски дрешки или склад, който продава на дребно. За предпочитане в Тракия и центъра (но и не само). Аз до сега съм ходила само във Вис Виталис и съм взимала дрешки за детето. Там имате доста марки, които в Бургас ги няма.

П.П. Кога ще бъде панаира?

конкретен магазин за детски дрешки не мога да препоръчам - Тракия Форума виж може да има
Ако питаш за техническия панаир - тази седмица е - до събота ако не се лъжа

# 684
  • Пловдив
Здравейте. Може ли да ми препоръчате шивачка с по- ниски цени на услугите. 2,50 за тигелиране на ръкави на детски блузи ми се струва скъпо.

# 685
Биляна, много ти благодаря!   bouquet
В този сайт даже е по-евтин.

# 686
  • Пловдив
Здравейте. Може ли да ми препоръчате шивачка с по- ниски цени на услугите. 2,50 за тигелиране на ръкави на детски блузи ми се струва скъпо.
За шивачка мога да препоръчам една жена,коментирали сме я и друг път май,срешу Тони 2000 (до хлебозавода) в Тракия. Точна цена не мога да кажа,но като цяло за мен работи евтино  Peace

# 687
Портокалче, не.
От тунела като тръгнеш в посока Джумаята.
Не е много далече.
Дано да го намериш. Peace

# 688
Някой може ли да каже дали Детската железница работи и къде може да паркира човек колата си в непосредствена близост?

# 689
  • Пловдив
Някой може ли да каже дали Детската железница работи и къде може да паркира човек колата си в непосредствена близост?

Паркиране на ресторант Сентрал парк.Вероятно още работи железницата,но не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт