Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 528
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 600
Кое му е странното?

# 601
Мен ли питаш.Ами те са стари и сами предполагам,че и деца нямат защо се дърпа жената нека си се гледат на старини.

# 602
  • София /Абсурдистан
А, то тази история върви в рода от много години. Била съм малка, когато е почнала, но после чувах разни неща от "тази защо му разваля семейството, а не вземе да го остави на мира" до "тази, която му развали семейството, сега защо не иска да се омъжи за него" Simple Smile
Деца имат - той има син и дъщеря от първия си брак, тя има дъщеря от своят бивш, и двамата са разведени.
Ами не иска. Познавам я - обича го вече много години, но си държи на свободата, печели много повече от него, не иска да слугува, когато това не и се прави,иска да си общува с приятелките,не иска да търпи роднински истории от страна на бившата и децата му, с които и до ден днешен са в лоши отношения, както и се спасява от други простотии и така. Иначе почти всеки ден се виждат, на празници са заедно, за почивните дни също, но до там.

# 603
Ми тя си живее пълноценно живота - има активен социален живот и е финансово независима, нормално е да иска да си остане така. Особено ако е била женена преди това..Wink

# 604
  • Другата България

Ами не иска. Познавам я - обича го вече много години, но си държи на свободата, печели много повече от него, не иска да слугува, когато това не и се прави,иска да си общува с приятелките,не иска да търпи роднински истории от страна на бившата и децата му, с които и до ден днешен са в лоши отношения, както и се спасява от други простотии и така. Иначе почти всеки ден се виждат, на празници са заедно, за почивните дни също, но до там.
За мен пък това е съвсем приемливо поведение.

# 605
  • София /Абсурдистан
Като се замисля, май тя наистина си гледа интереса и постъпва правилно, за какво са и излишни грижи. А и родата вече прие това положение между тях Simple Smile

# 606
Ами да щом стоят така нещата,пък и деца си имат.

# 607

За мен пък това е съвсем приемливо поведение.

И за мен. Peace
Битовизмите влияят зле.
Роднински набези, също.
Добре прави жената. Peace

# 608
Бракът е опитът на двама души заедно да се справят с проблемите, които никога не биха имали, ако бяха поотделно.

# 609
Касита, много правилно! Peace

# 610
  • Ямбол
Бракът е опитът на двама души заедно да се справят с проблемите, които никога не биха имали, ако бяха поотделно.
Направо е като постулат.

# 611
Направо е като постулат.

Но е самата истина! Peace

# 612
  • Ямбол
Направо е като постулат.

Но е самата истина! Peace
Напълно съм съгласна.

# 613
  • София /Абсурдистан
Така е, но пък някои не искат да ги имат тези проблеми, което е също разбираемо.

# 614
И аз имам такива впечатления - развеждат се само аматьорите. Обиграните играчи само сменят играчките, не и семейството.

Много вярно! Само допълвам, че аматьорите се развеждат не толкова, защото са влюбени, а защото барабар Петко с мъжете не е разбрал как се прави и накрая го хващат.

Общи условия

Активация на акаунт