Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 447
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 585
Това с фейса са глупости. Познавам двойка, двамата така се забавляват: мъжът сваля някоя, а жена му до него си умира от смях. Или обратното. Не знам дали тия закачки имат развитие, твърдят и двамата, че всичко е само във виртуала. И на мене ми беше интересно, доста се посмяхме.

То дори и да са хора без работа, сигурно е забавно до един момент. Когато стане ясно, че шараните са безброй, вероятно омръзва бързо.

# 586
На БНД лафът беше - "не може цял живот торта, иска ти се и боб от време на време".

Толкова, Каси, с учудването ти.

# 587
Anna-Bell, никога не може да си сигурна, че не са ти изневерявали, не ти изневеряват и няма да ти изневерят. И изобщо всички ние. Както и не можем да сме сигурни, че няма да изневерим.
Поради това, и аз като теб, разсъждавам глобално, но не се заричам за нищо.

Разбира се,  Grinning, права си. Така е реално.

# 588
  • София
То дори и да са хора без работа, сигурно е забавно до един момент. Когато стане ясно, че шараните са безброй, вероятно омръзва бързо.
Или се пристрастяват към риболова........
Има един хард- лаф:
" Майтап на голо си е живо е...е".

# 589
Или се пристрастяват към риболова........
Има един хард- лаф:
" Майтап на голо си е живо е...е".

Абсолютно има пристрастяване. Така е.

# 590
  • София /Абсурдистан
Аз не познавам такава Любовница да е станала настояща.След време ще му мине и ще си останеш сама. Peace
Еееееееее не я отчайвай. Има и такива случаи.

Аз обаче познавам доста такива. И много добре си живеят даже. Загърбиха дългогодишни бракове и хич не им дреме. Не се шегувайте с това, твърде сериозно е.

# 591
Аз не познавам такава Любовница да е станала настояща.След време ще му мине и ще си останеш сама. Peace

Аз обаче познавам доста такива. И много добре си живеят даже. Загърбиха дългогодишни бракове и хич не им дреме. Не се шегувайте с това, твърде сериозно е.

Според статистиката 70% от двойките, които са били любовници и в последствие са се събрали не просъществуват дълго Wink

# 592
Някой написа в темата нещо от рода на "Той се притеснява, че ще тръгна с женени, аз се притеснявам, че ще си хване любовница и не се събрахме." Или май беше написано от мъж, но със същата идея. Беше от първо лице, но не ми се рови назад.

# 593
Unknown_lady, изобщо не би ми минало през ума да се шегувам.
Пиша от собствен изстрадан опит.

# 594

Според статистиката 70% от двойките, които са били любовници и в последствие са се събрали не просъществуват дълго Wink

Ами то в България и всеки втори брак завършва с развод, ама хората си продължават да се женят.
Всеки се надява, че неговият случай ще е изключение. И аз знам доста случаи на щастливо живеещи бивши любовници.

# 595
  • Пловдив
Някой написа в темата нещо от рода на "Той се притеснява, че ще тръгна с женени, аз се притеснявам, че ще си хване любовница и не се събрахме." Или май беше написано от мъж, но със същата идея. Беше от първо лице, но не ми се рови назад.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=865658.msg31423142#msg31423142 ???

# 596
Не не една жена разказа,за неин приятел който го попитала защо не е с любовницата,а той отговорил защото тя вече е била с женен и така......и знае,че съм изневерявал на жена си и ще се съмнява в мен.

# 597

Ами то в България и всеки втори брак завършва с развод, ама хората си продължават да се женят.
Всеки се надява, че неговият случай ще е изключение. И аз знам доста случаи на щастливо живеещи бивши любовници.

Ама тя световната статистика е, че 50% от браковете се разпадат. Все пак 1:1 си е доста добра вероятност, за да продължават да се пробват хората  Wink

А дали като се събереш с някой, който е кръшкал на жена си не се питаш дали пък сега на тебе не кръшка?

Имам роднина, който се разведе заради любовницата си и се събра с нея. Сега има и от нея дете, а публична тайна е, че все още спи и с бившата си жена. Разни хора - разни идиотщини, но лично мен случая ме развеселява

# 598
Да, описаното от Златанови имах предвид.

Shocked Как обществото научава кой с кого? Освен ако той не се хвали ежедневно коя е била наред снощи.  ooooh!

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 12:42 от Буря през август

# 599
  • София /Абсурдистан
Имам много лични впечатления, че стремеж да стане №1 има предимно когато има преобладаващ материален интерес. Иначе когато е само любов,този стремеж обикновено е в минимални размери, а много често липсва напълно.
Братовчед на баща ми така е повече от 40г с една жена, разведе се заради нея на времето, сега е свободен от много години, тя също,но тя не иска да живеят заедно. Срещат се като гаджета + че са и много близки приятели, сродни души, така да се каже, но до някъде и после кой от къде е. Тя не иска да живее с него, удобно и е така да е свободна,да се вижда с приятелки след работа, да няма слугинясване в къщи и т.н., а той отдавна драпа да я примъкне за постоянно при себе си в къщи, но не му се отваря парашута. Тя си има собствен малък бизнес, той е пенсионер вече. И двамата са по на 60+, той гони вече 70.

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 17:37 от Unknown_lady

Общи условия

Активация на акаунт