Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 357
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 570
Ами учудена съм, разбира се. Учудена съм, защото се води една напоителна кореспонденция, хвърлят се едни суперлативи, издирват се общи приятели, за да се осъществи връзка фейс ту фейс.
В тази ситуация грозни няма- нито мъжът, нито другата жена, камо ли съпругата му.

# 571
  • София
И кое те учудва толкова, не разбирам, освен жълтината в историята....
Има един лаф от Хамериканскяи сериал Приятели или някой подобен - "Спокойно, И Най-Красивата е Омръзнала някоку да я ***" (важи и за мъже, разбира се)...

# 572
  • Linz
Това го виждам да не кажа ежедневно, но доста често. Колко пъти стана въпрос и тук, че любовницата нито е по- млада, нито по-хубава.

# 573

Тъй, а да си представим, че не съм?

Тогава или си някакъв емоционален мутант, или не обичаш партньора си, или просто си приказваш, но не си се сблъсквала с изневярата на практика.

И друго обяснение няма? Защото е прието всички да се тръшнем в депресия след изневяра или да се връцнем към вратата със смъртно накърнено честолюбие?
Наистина, шамадовършити.

Ми не че е прието, ама това е нормалната и най-разпространена човешка реакция. Тези, дето не страдат, като им изневеряват обичаните от тях партньори, са редки птици.
Всъщост има един (и май само един) сериозен аргумент да търпиш изневерите на партньора и да се правиш, че ти е все едно - материалният. Не че на мене ми е аргумент, обаче разбирам хората, за които е.

# 574
Това, че някой е красив не го прави идеалния партньор и не е застрахован от изневяра. И аз познавам семейство, и двамата бяха красиви. Той се скъсваше да й изневерява и то с ученички от местната гимназия, въпреки че жена му е като кукла. Все още са си заедно след толкова години и тя си носи рогата сякаш не знае за тях.

# 575
Е, кое ме учудва- цялата ситуация ме учудва. Да срещнеш някого във фейса и да се правиш на льольо, а до теб да седи невероятна жена.
Така както теб те учудва ситуацията на Sarania, така мен тази.

П.П. Нали стана ясно, че аз съм прекрасната, невероятно красива жена?!  Flutter  Mr. Green

# 576
Ами аз не се крия от съфорумците, Антигона.  Laughing В случая дори съм си сложила обичайния ник в "местожителство"  Laughing , за да се вижда кой е потребителят без допълнително цъкане.

А по принцип форумно водя дискусии само с интелигентни хора, другото изисква усилие, което не си причинявам. Също го казвам като комплимент.  Grinning

"Аз на твоята възраст" никога не е аргумент, а само факт. Но е дразнещо да го чуеш на всяка възраст, така е.

Касита, не-въз-мож-но е Джейсън Стейтъм да прави такива неща.  Naughty

# 577
Тази вкъщи или тази във фейса? Mr. Green

# 578
Това с фейса са глупости. Познавам двойка, двамата така се забавляват: мъжът сваля някоя, а жена му до него си умира от смях. Или обратното. Не знам дали тия закачки имат развитие, твърдят и двамата, че всичко е само във виртуала. И на мене ми беше интересно, доста се посмяхме.

# 579
Това с фейса са глупости. Познавам двойка, двамата така се забавляват: мъжът сваля някоя, а жена му до него си умира от смях. Или обратното. Не знам дали тия закачки имат развитие, твърдят и двамата, че всичко е само във виртуала.

Жена му нищо не знае на този. А с него дружно се забавлява цяла компания. Но да прави постъпки да идва на събирания на близки приятели, за да се види с въпросната, не е нормално.

# 580
Anna-Bell, ами аз вече казах по-напред, ако твоята практика е да не можеш да се контролираш, то моята беше по-различна. Разкарах един такъв, дето ми разви теорията за "само секс с другата". Не съм била омъжена тогава за него, но това нямаше да ме спре да му бия шута. Уважавам себе си и след като един път извървях по тоя път, надали ако мина оттам пак, ще ми е по-трудно. Хората са различни, не подкрепям измисленото щастие с любовник, на гърба на другия.
На теория не е сложно мъж да живее с жена си и любовницата, на практика как е?

А случайно да ти е хрумвало, че не говоря от моята практика? Че изобщо не приемам лично темата? Аз расъждавам глобално и никога лично, защото в моя свят нещата са толкова различни, че би било изключително неправдободобно да давам пример с него. На мен никога не са ми изневерявали, изобщо проблем с изневярата аз не съм имала, няма и да имам, това не значи, че не мога да дискутирам, нали? Поне като страничен наблюдател. В крайна сметка добре е хората да не изхождат само от себе си, както да не се припознават във всяка тема.
На теория всички са прекрасни съпруги и причини за изневяра няма. На теория само уж неудовлетвореният и необичащият половинката си изневерявал. На практика обаче нещата изобщо може да не са такива, в нито един от описаните случаи. Да не говорим и за случаите на Антигона, в които изневярата е просто една дребна подробност. Аз много добре я разбирам за какво говори, но много добре разбирам и тези, които не я разбират.

# 581
Хората са го казали - играчка плачка. С някои неща е по-добре да не се заиграва човек. Wink
Това по повод "семейното" флиртуване.

# 582
Anna-Bell, никога не може да си сигурна, че не са ти изневерявали, не ти изневеряват и няма да ти изневерят. И изобщо всички ние. Както и не можем да сме сигурни, че няма да изневерим.
Поради това, и аз като теб, разсъждавам глобално, но не се заричам за нищо.

# 583
На интересна ситуация съм свидетел- млад, симпатичен мъж бройка във фейса млада, симпатична жена. При бегъл поглед на профила на въпросния става ясно, че той е снабден с невероятно красива съпруга.
Направо прекрасна. Ха, сега де.

Ето, Sarania е омъжена за уникален мъж, прав и корав, а бройка - по Нейни думи, някъв смотльо. БрйкаЛа го е, де.
Та, нещо по-разлчно да видя?  hahaha

Това е напълно възможно. Да имаш невероятен мъж до себе си, точно прав и корав, и да харесаш друг, който не му е равностоен.

# 584

Тъй, а да си представим, че не съм?

Тогава или си някакъв емоционален мутант, или не обичаш партньора си, или просто си приказваш, но не си се сблъсквала с изневярата на практика.

И друго обяснение няма? Защото е прието всички да се тръшнем в депресия след изневяра или да се връцнем към вратата със смъртно накърнено честолюбие?
Наистина, шамадовършити.

Ми не че е прието, ама това е нормалната и най-разпространена човешка реакция. Тези, дето не страдат, като им изневеряват обичаните от тях партньори, са редки птици.
Всъщост има един (и май само един) сериозен аргумент да търпиш изневерите на партньора и да се правиш, че ти е все едно - материалният. Не че на мене ми е аргумент, обаче разбирам хората, за които е.

Наясно сме, че да търпиш и да приемаш са две различни състояния. В случая - аз не приемам да търпиш изневяра заради... [insert нещо си].  

Общи условия

Активация на акаунт