Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 433
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 555
Хората са способни да ограничават животинските си сигнални пориви, не са длъжни. Това е абсолютно, неподлежащо на каквито и да е дискусии тяхно право.
Както вече ми омръзна да повтарям - изневярата за един е предателство, за друг не е. Опитай се на мен да ми втълпиш, че аз трябва да се чувствам предадена, защото мъжът ми е прав и здрав човек и има желания, които не са задължително свързани с една-единствена личност. Ще успееш в това си начинание точно толкова, колкото аз ще те убедя, че изневярата не си струва нито драмата, нито раздялата, нито развода, нито каквото и да е било.
Изневярата се случва. Вчера, днес, утре - имало я е и ще я има. Всеки я носи със себе си. Дали на теб е изневерявано, дали ти си изневерявала, дали си била тази, с която е изневерявал някой на някого, дали си била свидетел (волен/неволен) на изневеряващи - все едно.
 Хората изневеряват на себе си, на принципите си, на вижданията си, на светоусещането си, на гордостта си, на моралните си ценности, на убежденията си, какво остава за партньора.

Впрочем, не мога да повярвам, че все още се намират момичета, които се хващат на мита за съпругата-звяр-нетърпим и нещастния добряк, окован до нея.  

Ами де да знам, имам навика да вярвам на очите си и не на последно място - на преценката си като пряк свидетел, не слушател, на който разказват приказки. Да заклеймиш нещо като "градска легенда" е доста удобно когато всячески се стремиш да отречеш съществуването му.

# 556
А пък други са много отворени и толерантни на приказки, ама като хванат благоверния/та в отклонение, страдат жестоко и прощават никога.

Разбира се и такива колкото щеш.

# 557
Anna-Bell, ами аз вече казах по-напред, ако твоята практика е да не можеш да се контролираш, то моята беше по-различна. Разкарах един такъв, дето ми разви теорията за "само секс с другата". Не съм била омъжена тогава за него, но това нямаше да ме спре да му бия шута. Уважавам себе си и след като един път извървях по тоя път, надали ако мина оттам пак, ще ми е по-трудно. Хората са различни, не подкрепям измисленото щастие с любовник, на гърба на другия.
На теория не е сложно мъж да живее с жена си и любовницата, на практика как е?

# 558
Опитай се на мен да ми втълпиш, че аз трябва да се чувствам предадена, защото мъжът ми е прав и здрав човек и има желания, които не са задължително свързани с една-единствена личност.

Е, да, ако си любовница, естествено, че няма как да се чувстваш предадена поради факта, че любовникът ти спи с жена си. Макар че и за такива случаи сме чели в бг-мамата. Наскоро беше последният.

# 559
Тъй, а да си представим, че не съм?

# 560
Нищо не ти втълпявам.  Laughing След като със здравия ти прав мъж с нужди и желания сте се разбрали, че не е проблем да не сте си ексклузивни секс-партньори, това не е никаква изневяра и не е предмет на обсъждането.

Много неща се случват, въпросът е каква степен на приемливост имат.

"Пряк свидетел" на истинските отношения на двойката си (и то пак с уговорки, истинските преки свидетели в дадена двойка са само двамата члена на двойката), ако живееш в един дом с тях постоянно. Да са ти просто част от близката компания или някакви роднини, дори когато мислиш, че сте много близки, те прави слушател на приказки и зрител на филмчета.

Антигона не е любовница, недейте така. Тя просто е по-млада от повечето списващи. Антигона, извинявай, знам, че е непоносим израз, но и аз на твоята възраст правех изявления горе-долу като твоите.

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 03:24 от Буря през август

# 561

Тогава или си някакъв емоционален мутант, или не обичаш партньора си, или просто си приказваш, но не си се сблъсквала с изневярата на практика.

# 562
  • Linz
Роналд, Австрия. И на втория ти въпрос- да.

Наистина, хората могат да мислят за разлика от животните. И това е което ги прави толкова егоистични, подли, лицемерни, лъжливи, жестоки, извратени същества. Най-искренната и всеотдайна любов идва от животното, не от човека. Според мен който иска безусловна вярност трябва да си вземе куче.

# 563
На интересна ситуация съм свидетел- млад, симпатичен мъж бройка във фейса млада, симпатична жена. При бегъл поглед на профила на въпросния става ясно, че той е снабден с невероятно красива съпруга.
Направо прекрасна. Ха, сега де.

# 564
От кучето, което храниш, имаш предвид, Сарания, нали.  Laughing

Поразгледай как е организиран животът в един лъвски прайд, а след това пиши каква всеотдайна любов витае между членовете на прайда.  Laughing

Касита, и аз съм виждала същия феномен. То дори не е феномен. 

# 565
  • Linz
Касита, не казвай, че си изненадана, моля.

Буря, в прайда законите са други.

# 566
Ники, макар че си мениш никовете с бясна скорост, винаги знам, че водя диалог точно с теб. Казвам го като комплимент.
И да, непоносимо изчегъркващ нервите е този израз, нещо като маминото "Защото аз така казах." Просто задължителният ажизъм във форума е влудяващо дразнещ.  Laughing

Тогава или си някакъв емоционален мутант, или не обичаш партньора си, или просто си приказваш, но не си се сблъсквала с изневярата на практика.

И друго обяснение няма? Защото е прието всички да се тръшнем в депресия след изневяра или да се връцнем към вратата със смъртно накърнено честолюбие?
Наистина, шамадовършити.

# 567
  • София
На интересна ситуация съм свидетел- млад, симпатичен мъж бройка във фейса млада, симпатична жена. При бегъл поглед на профила на въпросния става ясно, че той е снабден с невероятно красива съпруга.

Ето, Sarania е омъжена за уникален мъж, прав и корав, а бройка - по Нейни думи, някъв смотльо. БрйкаЛа го е, де.
Та, нещо по-разлчно да видя?  hahaha

# 568

Красотата е до време и се свиква с нея. Както и с грозотата.

# 569
  • Linz
Роналдиньо, не ми туряй думи, не ми знаеш историята.

Общи условия

Активация на акаунт