Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 316
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 960
Хубаво де, знае се. Но нали вие имате близост, споделяте си. Защо 1. не споделяте общо такива преживявания и 2. не споделяте тези си преживявания поотделно? Не е ли все едно да си разправяте любопитни случки от ежедневието - както всички го правят, като се приберат вечер от работа? Нали не е забранено и нищо не значи за вашите взаимоотношения? Как си споделяте примерно как са ви подразнили началниците или някой хубав филм, а не си споделяте сексуалните преживявания?

Защото не изпитваме интерес към това как го прави другия с трети. Мен не ме вълнува, не го е искал и той. Ако за друга двойка подобни разговори са възбуждащи и част от самата игра, за нас не са. Не спим с други хора за да разгорещяваме допълнително общия ни сексуален живот. Ако се случи да спим е защото  към този човек си имал сексуално привличане, достатъчно силно, че да поискаш го изконсумираш. Не за да възбуждаш човека до теб.
Тук за първи път чувам зрял човек да нарича желанието за секс с някого "сърбеж", "лиготия" или неспособност да си държиш гащите вдигнати. Ако сексът не е един от най-важните фактори в едни взаимоотношения, то не знам какво е. Чудно защо тогава когато единия го "засърби", а другия не го е чесал доста дълго време се стига до търсене на чужд човек.

# 961
Кой е Пешо и за чии домати говорим?

# 962
  • Другата България
 Laughing Тези
Цитат
Предполагам, че хората, които се занимават с такива неща просто някак ги вместват в ежедневието си без да бият барабан пред партньора в мига в който излизат с тая цел, както и аз не обявявам непременно кога купувам домати... кого въобще интересуват моите домати? Верно ли се уведомявате за всеки домат.
Антигона ще я номинираме за фразичка.

П.П. На Пешо статута не го разбрах, че отгоре - отгоре преглеждам.

# 963
Фразата не е моя, Мери  Grinning

# 964
  • София
Не става въпрос за това. Приемам идеята да отхвърлиш нечий избор, защото не го разбираш, одобряваш и по никакъв начин не се припокрива с твоята нагласа и гледна точка. Непонятно ми е защо се осмива.
Не се сърди, истината е, че сегашният ти, теоретичен, както се оказва избор, не се осмива, а с добро чувство буди подигравки! Peace
То е, защото тук има и хора на двойна на твоята възраст- от там, накъдето ти си се запътила, ние се връщаме. Simple Smile

# 965
  • Другата България
Embarassed Поправям се. Внеси повече яснота тогава, че аз си признавам, че не внимавам в час.
Но оттук тръгна това с доматите, нали?

# 966
Не става въпрос за това. Приемам идеята да отхвърлиш нечий избор, защото не го разбираш, одобряваш и по никакъв начин не се припокрива с твоята нагласа и гледна точка. Непонятно ми е защо се осмива.
Не се сърди, истината е, че сегашният ти, теоретичен, както се оказва избор, не се осмива, а с добро чувство буди подигравки! Peace
То е, защото тук има и хора на двойна на твоята възраст- от там, накъдето ти си се запътила, ние се връщаме. Simple Smile

Сегашният ми избор не е теоретичен, а реален съществуващ.

Второто какво общо има?

# 967
Второто има общо с това, че това, което чувстваш ти, много от нас са го преживяли; но ти няма начин да почувстваш това, което чувстват хората на двойна от твоята възраст Peace

Наистина няма как да се предскаже с пълна сигурност, но е доста вероятно, като ти щракне биологичният часовник, да смениш коренно нагласите по посока по-консервативни  Wink (и аз с най-добри чувства - напомяш ми на една братовчедка, не мога да я позная, откакто роди - след 30 г.).

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 22:28 от Анонимен

# 968
Антигона не си е намерила майстора, както се казва. Wink
Когато срещне Единствения, нито ще иска да му изневерява, нито ще приеме изневяра. Peace

Пешо е нарицателно за третия. Sunglasses
За хора с отворени връзки.

# 969
Антигона съм аз на 20 години. И хиляди други. След време, когато добият общи дом, деца, данъци и други вече не са добре с Пешо и Драга.

# 970
  • Другата България

Пешо е нарицателно за третия. Sunglasses
За хора с отворени връзки.

Правех подобни асоциации, но не бях сигурна. Laughing
А фразата последно на кой е?

# 971
О, моля ви се.
Кой е този Единственият? В какво е Единствен?  Някъде там няма никой направен по поръчка за вас. Единствения днес ще е напълно Погрешен утре. Нали всичко се променяло - светоглед, себеусещане, себеизразяване, принципи, прочее тинтири-минтири. На какво се основава тогава идеята за Единствен? Този  Принц Чаровен нали трябва да си пасне с вас? Да го срещнеш в Идеалния момент, когато той мисли така, и ти така. Той вижда света така, и ти така. Господин Единствен не е майстор, не е съдба. Той е избор. Той избира теб, ти избираш него, не заради всичко, което проповядвате, а въпреки това. Избор, че това ще е човека, с който ще постигнеш компромис, консенсус, хармония. А не някакви си усещания на познали се отпреди души. Пък много взе да ми се вие свят от пренасищане на Даниел Стийл в тая тема, сериозно.

# 972
Единствен е във вложения в децата ти генетичен материал.
Ако сега делите само куче, после нещата не опират до това кой ще го изчува четирикракото до старини.

# 973
Знаем, знаем. Това, което така и не узнахме е защо Пешо и доматите никога по никакъв повод не се споменават.
Защото се знае. Недоумявам по колко по-елементарен начин да го обясня.  Laughing
И доматите се знаят. Нали не очакваш, че споменавам само незнайни и невиждани чудеса. И аз недоумявам по колко по-елементарен начин да обясня, че се случва да спомена неща, които се знаят. Не давам отчет за тях, не искам разрешение, просто се случва да ги спомена. Защо не се случва споменаването на Пешо или на някое доматче?

# 974
Тоест, бездетните двойки решили да бъдат такива по свой избор и желание, не са с Единствения? Самата идея за Единствен ми навява депресия. А ако се разминеш с него, какво? Оставаш непознала великата любов и сливане в едно? За мен е абсурдно да вярваш, че в този свят за теб има една-единствена правилна половинка. Дори думата половинка не ми харесва.

the wishmaster, щото не проявяваме интерес към чуждите доматчета. Ако проявявахме щяхме да ги купуваме и ядем заедно.

Общи условия

Активация на акаунт