Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 346
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Скрит текст:
Аз и моят мъж:женени сме от 27 години, почти.Прекарваме свободното си време заедно, защото така искаме и двамата.ЧУваме се поне по 3-4 пъти всеки ден, пак по собствено желание.Когато се разхождаме, се държим за ръце.Когато гледаме тв, или сме гушнати, или пак ръцете ни са преплетени.Все още, след толкова години, след работа мъжът ми бърза да се прибира у дома, не проявява интерес  и никога не е имал такива мераци-да хойка с авери насам-натам.Когато се е налагало да се разделяме за няколко дни,  ужасно си липсваме и после ни трябват дни, за да се нарадваме един на друг.Всяка почивка някъде е малък меден месец.По този повод скоро той се майтапеше, че понеже не сме имали меден месец след сватбата, целият ни живот е един меден месец.    Grinning  Всеки наш ден започва и завършва с целувка.Секса-средно 2-3 пъти седмично.
Та, ако това не е любов, интересно ми е какво е.    Laughing
Много ми харесва твоята история, за мене това си е любов. Ние с моя приятел сме така, нищо, че сме от две години и половина заедно само, просто късно се срещнахме. За сметка на това сме на възраст, на която всеки от нас е преминал през доста неща, връзки, събирания, раздели и съответно знае какво иска от човека до себе си.

Анабел, честно казано ми е странно това, което казваш, че любовта е илюзия. Прочетох какво си написала, но не мога да те разбера. Това, че обичаш някого е илюзия, така ли, че се грижиш за един човек, както и той за тебе, защото го обичаш, това е илюзия? Или по-скоро причината да го правиш е илюзия, а не просто желанието да го направиш, защото го обичаш? Не се заяждам с тебе, интересно ми стана защо мислиш така.

# 946
Ox , Antigona ...Ox,ox ..........

# 947
Проблемът на изневерите, поне повечето, е че този, дето нещо не го кефи вече в партньора, не си казва къде му е болката, ами самосиндикално тръгва да я "лекува" навън.
Скрит текст:
Ако моят мъж ми каже, че вече не е щастлив с мен, не желае да е с мен, ще му дам шанс да е щастлив другаде.Да, сигурно няма да ми е лесно, но .....Животът е ужасен, когато виждаш всеки ден как любимият ти човек се трови и причината за това си ти.

Love, присъединявам се към казаното от теб, безусловно!

# 948
  Ами ако няма болка и партньорът му си го кефи,  тогава какво да каже? Просто не разбирате, че партньорът няма вина, и да се разчекне да угажда и да обича, и да разнообразява все тая, случи ли се, случва се и толкова.

Виж, като го хванат намира какво да каже, но обикновено са измишльотини от вида "Тя не ме разбира".

# 949
 Ами ако няма болка и партньорът му си го кефи,  тогава какво да каже? Просто не разбирате, че партньорът няма вина, и да се разчекне да угажда и да обича, и да разнообразява все тая, случи ли се, случва се и толкова.

Виж, като го хванат намира какво да каже, но обикновено са измишльотини от вида "Тя не ме разбира".

Кой може да каже дали ще има болка, преди да се е случило? А случи ли се, едва ли нещата между двамата ще са същите. Самата мисъл, че имаш нужда от друг, е индикатор за проблемите във връзката. Не обсъждам инфантилните теоретични постановки, а сериозните връзки, в които има принципи, общи цели и осъзнати решения.

# 950
След като се събират според теб за
Цитат
да си имат другарчета, заедно е по - добре, отколкото сами, особено без деца. Това им е целта, да не са напълно сами, защото старост + самота, предполагам сама знаеш, че е едно от най - лошите неща.
, а не от любов и страст, какво значение има дали са хетеро или хомо?    Laughing

Цитат
Ако не го кефим с нещо, ми да му предложим по - добро, ей така за една нощ поне.
Проблемът на изневерите, поне повечето, е че този, дето нещо не го кефи вече в партньора, не си казва къде му е болката, ами самосиндикално тръгва да я "лекува" навън.
Скрит текст:
Ако моят мъж ми каже, че вече не е щастлив с мен, не желае да е с мен, ще му дам шанс да е щастлив другаде.Да, сигурно няма да ми е лесно, но .....Животът е ужасен, когато виждаш всеки ден как любимият ти човек се трови и причината за това си ти.

Да, разбирам те напълно. Наистина след съвместен живот е тъпо да не си кажеш болката, а да я лекуваш навън. Обидно е, наистина, особено ако са живели що годе добре имат и деца. Абсолютно рационално и много правилно според мен (тук си позолявам лично мнение) да се напусне партньорът неверник. Така е честно и почтено. Въпросът е, че не всеки го може това, а и не всеки иска да си наруши даден конфорт, особено ако става въпрос за паралелна връзка. Аз също ако съм се разбрала с партньорът, че няма да се поглежда в страни, не бих  толерирала изневери (паралелни връзки). Но честно да си призная няма да е толкова от любов, колкото от обидата, че има друга по от мен, че отклонява време и ресурс за друга, вместо да ги даде на децата и такива чисто егоистични подбуди.

Между другото има някои, които се развеждат със съпрузите си и заживяват с партньор от същият пол.

# 951
Anna-Bell, никога не може да си сигурна, че не са ти изневерявали, не ти изневеряват и няма да ти изневерят. И изобщо всички ние. Както и не можем да сме сигурни, че няма да изневерим.
Поради това, и аз като теб, разсъждавам глобално, но не се заричам за нищо.

Разбира се,  Grinning, права си. Така е реално.
Принципно е така, ако не бях преживяла преди години едни емоции, щях да съм много сигурна в себе си, но след тях не съм, НО.....в ММ съм сигурна Mr. Greenотгледан е от двама взаимноизневеряващи си и му е писнало

# 952
Много дълбаете в сърдечната област. Понякога е чисто и просто секс. И не че нещо има некефене от партньора, не че има оплаквания от него, не че има драми, проблеми и пр., просто рутината си казва думата. Да не говорим, че не всеки е влюбен в партньори си и тръпне в стласт при вида и присъствието му.
Което пък не значи по никакъв начин, че съвместното съжителство е неприятно ежедневие.

Учудва ме, че не знаете, че достатъчно партньори след дългогодишни връзки спират да бъдат любовници, влюбени и пр. и стават приятели, или остават по-точно такива, без да имат драми и мержелеене за раздели.

# 953
Учудва ме, че не знаете, че достатъчно партньори след дългогодишни връзки спират да бъдат любовници, влюбени и пр. и стават приятели, или остават по-точно такива, без да имат драми и мержелеене за раздели.
Знаем, знаем. Това, което така и не узнахме е защо Пешо и доматите никога по никакъв повод не се споменават.

# 954
Любовта съществува, точно толкова, колкото съществува и егото човешко. Любовта е прекрасна илюзия, така че съществува, как да не съществува. Но е продукт на егото, една прекрасна маска на егото, това е любовта.

Анабел, ако любовта е илюзия само, защото е продукт на биохимични реакции в тялото, то всяка емоция е илюзия.

А създаването на едно дете може да се случи само със страстно желание, което обикновено не трае повече от няколко месеца. Единствената причина повечето деца в днешно време да не се случват в тази фаза на връзката са предпазните средства.

# 955

А създаването на едно дете може да се случи само със страстно желание, което обикновено не трае повече от няколко месеца.

Това не го разбрах newsm78
Деца се правят и при изнасилване, в пияно състояние, от непознат донор ин витро (демек той въобще не изпитва страстно желание), въобще деца се създават при срещата на яйцеклетка със сперматозоид, а емоционалните обстоятелства могат да са всякакви.

За мене истински полигамната връзка е това, което съм виждала в германски сайтове - семейства, които посещават заедно клубове с групови оргии. Там няма никакво лицемерно премълчаване, едновременно хем споделят преживяването (демек са си двойка), хем се разнообразяват. Е на това му викам аз освободеност и липса на комплекси. И за тези хора вярвам, че сексът има значението, което му приписват "полигамстващите" въм форума - просто още едно физическо действие, като фитнеса или храненето.

Вариантът, в който всеки отскача за едно бързо (щото как да не е бързо, все пак се вмества между другото в графика), но си мълчи стратегически, е някак лицемерен. Защо да е просташко да се споделя И това? Нали не е забранено удоволствие? Ей това не ми стана ясно в цялата система - чисто теоретично и от любопитство, щото в моя случай е принципно неприложима.

# 956
Това не го разбрах newsm78
Деца се правят и при изнасилване, в пияно състояние, от непознат донор ин витро (демек той въобще не изпитва страстно желание), въобще деца се създават при срещата на яйцеклетка със сперматозоид, а емоционалните обстоятелства могат да са всякакви.

Така е. Просто се опитах да подчертая, че желанието е достатъчно едно дете да бъде заченато. Не е нужно да се стига до обвързване, въпреки, че често и това се случва. Много жени забременяват и раждат още преди връзката им да мине на ниво обвързаност, което обикновено се случва едва след третата година.

# 957
Знаем, знаем. Това, което така и не узнахме е защо Пешо и доматите никога по никакъв повод не се споменават.

Защото се знае. Недоумявам по колко по-елементарен начин да го обясня.  Laughing

# 958

Защото се знае. Недоумявам по колко по-елементарен начин да го обясня.  Laughing

Хубаво де, знае се. Но нали вие имате близост, споделяте си. Защо 1. не споделяте общо такива преживявания и 2. не споделяте тези си преживявания поотделно? Не е ли все едно да си разправяте любопитни случки от ежедневието - както всички го правят, като се приберат вечер от работа? Нали не е забранено и нищо не значи за вашите взаимоотношения? Как си споделяте примерно как са ви подразнили началниците или някой хубав филм, а не си споделяте сексуалните преживявания?

Аз си имам обяснение, но ми е любопитна твоята версия.

# 959
  • Sofia, Bulgaria
и от двете страни съм била - и от двете е гадно. Когато аз бях втората се чувствах ужасно, тъй като другото момиче каквото и да е било си е човек и непряко я наранявах, добре че трая само месец и мъжът си направи избор. Вторият път макар и не истинска любовница, но писаниците, вижданията - почувствах се отвратително предадена. И на финала - на никого немога да се доверя на 100% ей това е моето наказание.

Цял живот съм била на принципа: правиш ли нещо, постави се и на мястото на другия!

Който както му харесва, но да не пише после във форума "Моя май ми изневерява" иначе любов и рози на всички желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт