Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 641
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Фатката е да не допуснеш да се стигне дотам.
Защото решил ли е веднъж да бодне - тогава и да я правиш тази челна стойка, файда никаква.
Затова решението е И в разнообразието - примерно.

# 316
Честно да ти кажа, ако партньорът ми си намери любовница, и на челна стойка в колата да му предлагам секс, няма да помогне. Явно е, че просто търси да бодне нещо друго.
Абсолютно права си! Проблемът на повечето партньори, е да не се стига до там, че да си търсят любовници! И тук не говорим само за жените, мъжете също не трябва да го допускат!
Не мисля, че съм толкова компетентен по темата по ред причини, но нещото което би ме накарало да погледна встрани от семейното ложе няма да са нито ежедневните проблеми, нито недостатъците на партньора ми, а скапаната, смазваща рутина.

# 317
Колкото и да се разнообразява съпругата, на друга жена не може да се направи. "Чуждата кокошка винаги е пуйка", е казал мъдрият народ.  Laughing

# 318
Ана-бел, за първото място - ами първо е, защото първо се заема  Laughing. Няма любовница на неженен мъж, има гадже. Е, ако маман е на първо място, тогава може и гаджето на неженения да е като любовница - тайно. Не винаги първото място е по-удобно, и сама го казах. Има много случаи, когато второто е такова - носи ползи, а минусите са по-малко. Но първото място винаги носи един престиж... и доста често е желано. Но когато любовницата страда, че е пренебрегната, то означава, че е прецакана. Очаква едно, а получава друго. Е там е разковничето - когато ролята на любовница вече почва леко да убива, като неудобна обувка. Точно там е и проблемът на съпругата, чийто мъж си има недоволна любовница -вместо тихо и кротко да си ходят на опера и любовницата да е доволна от секса, тя почва да иска и да дърпа (най-големият проблем ) от семейните финанси. Изведнъж иска не само опера, а шармантни почивки, време с нея по национални празници, разговори пред законната, евентуално дете, щото биологичния часовник цъка.. и т.н.
 Както и да е - въпросът е, че жените като цяло очакваме към секса и още неща, ужким подразбиращи се, и когато те не се случат, голия секс често става неудовлетворителен. Затова тоя, който намеква и мотае 1-2 жени, е прецакващ и хич не ми е жал за него.

Миринда, аз под първо място разбирам, някого за когото най - често мислиш и за когото правиш неща, за които на друг няма да направиш. И в този контекст казах, че за съжаление съпругата и децата са на едно от най - последните места. Това, че на хартия си примерно госпожа еди коя си не е първо място, а просто една формалност. Разбира се, ако съпругът е придобил по време на брак солидно имущество при евентуален развод формалната номер едно ще бъде добре възмездена, това си е донякъде преимущество, което например любовницата няма при евентуална раздяла.
Аз затова и ги разделих на видове любовници. Тази, която чака да създава семейство с жененият, който все не се развежда е най - прецаканата. Съпругата измемена или не, поне деца си има, докато любовницата от този тип е най - излъгана в случая и е добре да си обира крушите първа. А за мъжът измамник пък и на мен хич не ми е жал.

# 319
Фатката е да не допуснеш да се стигне дотам.
Защото решил ли е веднъж да бодне - тогава и да я правиш тази челна стойка, файда никаква.
Затова решението е И в разнообразието - примерно.

Разнообразие, ок, ама да не стане като във вица "Що си се облякла като Батман, ма? Да не е умряла мама?". Ако всеки път за разнообразие го правиш по коли или някъде навън, пак се превръща в рутина, пак е еднообразно.

# 320
  • Другата България
 Grinning Отказвам се.
За теб нещата са бяло - черно, всичко - нищо, винаги - никога, не приемаш среден вариант.
Някой някъде каза ли "всеки път"?
Че всеки си интерпретира както му е удобно - ок, но поне да се четем....
И мъж се включи по повод рутината....
Имаш право да разбираш нещата както искаш. Просто приемай и чуждото мнение.

# 321
  • град-държава
Добре, аз съм скучна и имам проблем с годините (въпреки факта, че не зачекнах аз въпроса за възрастта). Ама ти, като си толкова интересна и се предполага, че живееш с мъжа си в общото ви жилище и правиш секс с него, като ви се прииска секс, в жилището си ли го правите най-често, или по-често му викаш "Чакай, мило, дай за по-интересно да отидем да се изплющим в колата/на пейката в парка/в тоалетната на заведението до нас/в някой долнопробен мотел..."?
Това са неща, които ти твърдиш, аз никъде не определям, когото и да е включително себе си.
Чети, не е толкова сложно без да го изкривяваш със собствени измислици - направо съм го казала.
Точно, ако искам и има възможност не виждам защо да се прибирам вкъщи, нито защо да излизам на пейката пред блока ( изобщо независимо къде)...
Предполага се, интересен е човекът и няма начин, това че съм на 30 год, или че ще се изкъпя до 2часа да са някакъв фактор, който би ме спрял да му се насладя... когато, както, където. Wink
Ти сериозно ли!? Laughing
Както вече казах няма запазени територии, възраст и статус в това отношение.

# 322

Предполага се, интересен е човекът и няма начин, това че съм на 30 год, или че ще се изкъпя до 2часа да са някакъв фактор, който би ме спрял да му се насладя... когато, както, където. Wink
Ти сериозно ли!? Laughing
Както вече казах няма запазени територии, възраст и статус в това отношение.

Хубаво, от последните 100 пъти секс с мъжа ти, горе-долу колко пъти го направихте в колата? Нито твърдя, че ти не си достатъчно интересна и разкрепостена за мъжа ти, нито е нужно да се оправдаваш. Твърдя, че болшинството от двойките над определена възраст, които случайно съм виждала по колите, надали са съпрузи (поне не и помежду си).

# 323
Твърдя, че болшинството от двойките над определена възраст, които случайно съм виждала по колите, надали са съпрузи (поне не и помежду си).

Над каква определена възраст, по-точно? И какво общо има възрастта?
Ако са на 20-30 значи може да са съпрузи и нагонът да ги е хванал в колата, но ако са от 30 нагоре, няма начин? Само ако са любовници? Това предполагам, защото като си на 30+ и почват вече да те болят ставите със законния и за най-лесно стигате само до леглото. Ама появи ли се нещо свежо, разбирай трети човек, мушкаш по един  ИБУДОЛОР ДУО под мишница и яху-юху по коли, влакчета, виенски колела.

# 324
  • град-държава
Това не влиза в работата на никой. Отново се правиш на ощипана, или мъжът ти не те възбужда.
Това просто няма нищо общо с разкрепостеност, нито с кой е по-по-най, нито със семейна скука и пр.
Има общо единствено с човека, с който си в интимни отношения - гаджета, любовници, съпрузи и да не отиваме съвсем към разни абстрактни връзки и предпочитания.

# 325
  • Другата България
Твърдя, че болшинството от двойките над определена възраст, които случайно съм виждала по колите, надали са съпрузи (поне не и помежду си).

Над каква определена възраст, по-точно? И какво общо има възрастта?
Ако са на 20-30 значи може да са съпрузи и нагонът да ги е хванал в колата, но ако са от 30 нагоре, няма начин? Само ако са любовници? Това предполагам, защото като си на 30+ и почват вече да те болят ставите със законния и за най-лесно стигате само до леглото. Ама появи ли се нещо свежо, разбирай трети човек, мушкаш по един  ИБУДОЛОР ДУО под мишница и яху-юху по коли, влакчета, виенски колела.
Беше уточнено. 40 години.

# 326
Пропуснала съм, благодаря. Въпросът ми пак остава същия.
А ако са на 40 и 40+, но са скорошни младоженци?

# 327
  • град-държава
30+ също са от възрастните. Laughing

# 328
  • София
Ох, да, да, ей сега на секундата повярвах, че семейните двойки над 40г редовно правят секс в колата.
Айде моля ви.
Ясно, че тук сте се събрали всички по-по-най- в секса, ама айде посмали, Манго.

Изобщо не говорим за липса на разнообразие и за секс само в легло. Изобщо не говорим за банята, бюрото, пода, кухнята и вилата. Говорим за секс в колата, хора. На семейни хора над 40г. Айде моля ви се  Stop И да сте го правили веднъж, дваж, триж, надали е било и половин процент от общия брой сексове  Laughing

# 329
Кой говори за редовен секс в колата? Виж, ако е редовен, независимо дали със съпругата или любовницата, значи, Хюстън, имаме проблем. Или здрав фетиш  Laughing
Иначе искрено се мая защо сексът в кола между дългогодишни съпрузи да е невъзможен.

Общи условия

Активация на акаунт