Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 558
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 435
Придържайки се към заглавието искам да попитам защо винаги любовницата се възприема като прецакана? Толкова ли е невъзможно една жена също да търси "просто секс"?

Не, не е невъзможно. Просто рядко успява да се задържи на това ниво. Рано или късно възникват някакви чувства и очаквания и... Започва да пуска теми в Бг-мамма.  Laughing
Чела ли си "Опасни връзки"? Нали си спомняш една връзка само за секс как се превърна в нещо друго? Е, това същото съм го виждала на живо с мои познати. Приятелчета, уж само за секс, ама в един момент мъжът се влюбва в друга, любовницата пък пощурява що в друга, ами не в нея, и от играчка стана плачка.
За един мъж няма никакъв проблем да прави просто секс, без чувства. И дори да му се наслаждава. При жените е по-сложно, хубавият секс върви с определени емоции, чисто физическа връзка без никакви чувства не е по силите на всяка жена.

Моля те, не при всички жени. Някой точно си правят секс заради самият секс с въпросният любовник и изобщо също нямат намерение да напускат съпрузите си. Даже някои жени обичат както съпругът си, така и любовникът си. Просто любовта е различна.
Това е истина, да. Един източен учител навремето казваше - на всеки 15 минути за вас има различна истина. Свикнете с нея. Тогава не разбирах гениаността, която се крие зад тези думи Ако не я откриват у вас - ще я видите в други хора.

Разбира се!

# 436
  • тук-там
Явно на повечето жени светът се върти около "Арлекин", църквата, милото, ама какво ще кажат, аз - точно в този ред. ooooh!
Добре е аз-ът да е на първо място. Peace

# 437
Лично аз на първо място слагам себе си. Дреме ми кой какво ще каже, църквата, милото, "Арлекин" и прочие.
Не приемам изневярата за нещо нормално, щом ми е изневерил предал е доверието ми аз повече на този мъж не мога да вярвам. След като не мога да му вярвам - няма място в живота ми.

# 438
  • Ямбол
Явно на повечето жени светът се върти около "Арлекин", църквата, милото, ама какво ще кажат, аз - точно в този ред. ooooh!
Добре е аз-ът да е на първо място. Peace
Точно, когато аз-ът е първи, няма място за лигави сапунки, отишъл, върнал се, ама само за секс.
Арлекин не чета, на църква не ходя, не ми дреме какво ще каже Марийка, за милото няма да говоря, защото не го развявам из форумите, та за мен само секс няма, когато един мъж има семейство.

# 439
Прочетох само първата страница и отговарям на първия въпрос - ти знаеш какво е положението и си се включила в играта знаейки, че той има съпруга - това предполага, че любовницата трябва да приема спокойно разговорите с благоверната. Както и това, че ще знае, че излизат, канят гости, забавляват се семейно и т.н. Жена му обаче е жертвата в тези отношения и вие с любовника ти знаете това. Той си я пази и не иска тя да научи, че кръшка.  А защо въобще му звъниш като жена му е там ... нямам представа.  Tired

Има една хубава мисъл - Не участвай в любов, която е тайна - няма как всичко да завърши щастливо! Ако обичаш себе си бягай от такава любов  Hug

# 440
  • тук-там
Точно, когато аз-ът е първи, няма място за лигави сапунки, отишъл, върнал се, ама само за секс.
Арлекин не чета, на църква не ходя, не ми дреме какво ще каже Марийка, за милото няма да говоря, защото не го развявам из форумите, та за мен само секс няма, когато един мъж има семейство.

Аааа, ама ти за мъжете. Peace Извинявай.  ooooh!

А за твоето аз...Или вече е обръгнало и не е тема.  Joy

С риск за всеобща омраза,  искам да кажа, че познавам доста от пишещите  в Клюто, къде лично, къде косвено... Перфектните жени с перфектния живот с ММ.  Laughing Че и съвети сипят като летен порой. Ти да видиш....
 Светът е малък. Peace
Та, въображението и самозаблудата са чудесен елексир, но ...все някога се налага и да се събудиш. Peace

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 23:37 от Wild_rabbit

# 441
  • Другата България
Нараняванията не започват от изневярата и не се изчерпват с нея. Има и други видове предателства, които доста лесно могат да ти стъжнят живота. Просто намирам разлика между секс и любов, нагон и вярност. Което не означава, че не разбирам защо една жена се чувства смазана от факта, че съпругът й е в чуждо легло. Било то за един път.
Много точно казано. Олицетворява донякъде и моето мнение.

# 442
Интересен казус зачекваш, всъщност. Изневяра ли е ако ти си наясно, или е изневяра, защото е скрита.

Ако съм в полигамна връзка по собствено желание, то отношенията с трети човек е нещо, което е очаквано.
Изневярата се определя от хората, които участват във връзката. За някои двойки и целувката е изневяра.

# 443
  • Ямбол
... Просто намирам разлика между секс и любов, нагон и вярност...
Между секс и любов може и да има разлика, но да се оставиш на нагона, при положение, че си избрал да си семеен, означава, че не се отличаваш от животните. Ако се разберат помежду си - ОК. Но тук става дума за тайни разговори и изобщо за скрити задоволявания на нагона, което е много различно.
Не разбирам и жените, които нямат нищо против да са само средство за това задоволяване на животното.

# 444
Аз пък не разбирам жени, които си мислят, че липсата на пишка ги прави по-качествени хомо сапиенси, а наличието на такава не те прави нищо повече от разгонен примат.
Но какво да правиш - свят шарен. Чудесно е, че не сме сами както в еднаквостта си, така и в различността си, или клиширано казано - за всеки влак има пътници.

# 445
Аз пък не разбирам жени, които си мислят, че липсата на пишка ги прави по-качествени хомо сапиенси, а наличието на такава не те прави нищо повече от разгонен примат.
Но какво да правиш - свят шарен. Чудесно е, че не сме сами както в еднаквостта си, така и в различността си, или клиширано казано - за всеки влак има пътници.

Няма нужда да си ги съчиняваш. Еднакво противно е и жени, и мъже да се обясняват и да се оправдават, че не ги разбирала половинката, че имали чувства към двама, че било само секс...

Нормалната реакция на партньор, който не е съгласен с това нещо, е да събере багажчето на партньора, или своето собствено, и да се разделят. Ако нямат кой знае какво съградено заедно. Иначе може да се преглътне, но не и да се забрави. Винаги на мамения ще му тежи.

# 446
  • Ямбол
Няма значение дали имаш или нямаш пишка, ако слушаш само нагона си, все си на равно с животните.

# 447
Не бих казала, че няма смисъл жената да се самообвинява. Има случаи, в които тя си е виновна. Мъжът не изневерява само заради его или неспособност да си държи гащите вдигнати.

Така е. Виновна е, че се е хванала с неспособен да си държи гащите вдигнати егоист.   Wink

Мъжът изневерява не защото съпругата е спряла да готви, или понеже не гледа мило и разбиращо, или понеже не се развива всестранно и динамично и е внезапно скучна, или понеже е надебеляла. Изневеряващият мъж изневерява, защото иска, може и няма скрупулите да се възпре. Жена си я познава, а тази, дето му намига и дава вид на дащна, не я познава. Що да не се запознае? Изневерява и защото му пука само за себе си и не се замисля за хората, които наранява с изневярата си.

Ако любовта му е толкова изчерпана, защо не се е разделил с жена си още преди да срещне нова звезда?  Wink Ако толкова иска нова, защо честно и почтено не прекрати старата връзка/брак и тогава да започне нова? Не му изнася. Свързано е с рискове и неудобства. Е, как да не обвиниш жената, която го е взела такъв?

Мъжът си прави харем, а глупачките в харема ще си извадят словесно очите коя е по-голямата глупачка.

Ако трябва да съм сериозна, в действителност бих се замислила над поведението си и бих поискала да знам с какво другата е успяла да си извоюва място в отношенията с мъжа ми. Напълно е възможно аз прехласната по кариера, деца, домакинство и собствената си особа, да съм забравила, че вкъщи ме чака мъж с нужда от внимание, секс и комуникация.

Ето няколко възможни "как си е извоювала място до мъжа ми" (не задължително всички едновременно):
- с десетилетие по-млада е
- тя е плоска брюнетка, ти си гърдеста блондинка
- тя е нещо непознато, ново, чуждо - вълнува като неразопакован коледен подарък

И каква е твоята вина тогава?

Сигурно има семейства, в които на мъжа му липсва комуникация и внимание. Нищо не му пречи да си каже липсата. Да си поиска активно наваксването и. Когато ти трябва комуникация с някого, я инициираш.

Ама изневеряващият типаж няма да се напъва. Той просто не иска вниманието и комуникацията на жена си, а на някоя друга. Понякога - на която и да е друга.

Интересен казус зачекваш, всъщност. Изневяра ли е ако ти си наясно, или е изневяра, защото е скрита.

Изневяра е, когато не е декларирано още в началото, че това ще е отворен брак/връзка, аз съм такъв, скъпа, обичам те, но имам нужда от поне още една жена паралелно с теб. И са постигнали хармонично съгласие по въпроса.  Laughing

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 03:01 от Буря през август

# 448

Няма нужда да си ги съчиняваш. Еднакво противно е и жени, и мъже да се обясняват и да се оправдават, че не ги разбирала половинката, че имали чувства към двама, че било само секс...

Нормалната реакция на партньор, който не е съгласен с това нещо, е да събере багажчето на партньора, или своето собствено, и да се разделят. Ако нямат кой знае какво съградено заедно. Иначе може да се преглътне, но не и да се забрави. Винаги на мамения ще му тежи.

Не се тревожи, съчиненията рядко ги правя. Това си е мнение, което съм изградила поради ред причини и реални примери. Общуването ми не се изчерпва с дискусии в BG-mamma.

И какво правим ако въпросният мамен или мамещ не може да си събере багажчето, защото имат "кой знае какво" съградено заедно? По какъв начин това, в такъв случай, оправдава избора на изневеряващия да изневерява и на мамения да продължава да търпи? Защото по начина по, който си поставила въпроса, ако имат общ бизнес, деца или не знам си какво още, то изневярата търпи оправдание?
И е нормална реакция за кого? За теб? Или не смяташ, че има хора, които нямат предразсъдъци да си затварят очите за евентуалните залитания встрани на партньора ми, защото по презумпция на тях са им важни други неща в една връзка/брак?

Не бих казала, че няма смисъл жената да се самообвинява. Има случаи, в които тя си е виновна. Мъжът не изневерява само заради его или неспособност да си държи гащите вдигнати.

Така е. Виновна е, че се е хванала с неспособен да си държи гащите вдигнати егоист.   Wink

Мъжът изневерява не защото съпругата е спряла да готви, или понеже не кима мило и разбиращо, или понеже не се развива всестранно и динамично и е внезапно скучна, или понеже е надебеляла. Изневеряващият мъж изневерява, щото иска. Щото може. И щото няма скрупулите да се възпре. Жена си я познава, а тази, дето му намига и дава вид на дащна, не я познава. Що да не се запознае? Изневерява и защото му пука на първо място за себе си, а някъде на стотно - за хората, които наранява с изневярата си.

Щото, ако любовта му е толкова изчерпана, защо не се е разделил с жена си още преди да срещне нова звезда?  Wink Ако толкова иска нова, защо честно и почтено не прекрати старата връзка/брак и тогава да започне нова? Щото не му изнася. Свързано е с рискове и неудобства. Е, как да не обвиниш жената, която го е взела такъв, че му е посветила време и внимание, което явно не заслужава?

Мъжът си прави харем, а глупачките в харема ще си извадят словесно очите коя е по-голямата глупачка.

Ако трябва да съм сериозна, в действителност бих се замислила над поведението си и бих поискала да знам с какво другата е успяла да си извоюва място в отношенията с мъжа ми. Напълно е възможно аз прехласната по кариера, деца, домакинство и собствената си особа, да съм забравила, че вкъщи ме чака мъж с нужда от внимание, секс и комуникация.

Ето няколко възможни "как си е извоювала място до мъжа ми" (не задължително всички едновременно):
- с десетилетие по-млада е
- тя е плоска брюнетка, ти си гърдеста блондинка
- тя е нещо непознато, ново, чуждо - вълнува като неразопакован коледен подарък

И каква е твоята вина тогава?

А задължително ли е да са единствените възможности, чрез които да си е "извоювала място"? Тъй като, лично аз, съм далеч от мисълта, че това са единствените опции, при които някой е решил да изневерява и причините не винаги са толкова плоски и прозаични.

Сигурно има семейства, в които на мъжа му липсва комуникация и внимание. Нищо не му пречи да си каже липсата. Да си поиска активно наваксването и. Когато ти трябва комуникация с някого, я инициираш.

И какво правим след нееднократно изказване от какво има нужда отново да е неразбран и неполучил? Да си стегне багажчето? Ами бракът? Общият бизнес? Децата? Ако религията не му позволява развод? Ако въпросният, неразбиращ го партньор, не иска да му даде развод?

Интересно е как за да обвиниш някого нещата са винаги черни или бели, но за да оправдаеш собствените си постъпки изведнъж започваш да използваш цялата палитра цветове и тогава неминуемо нещата не са "чак толкова прости".

# 449

Буря, чудесен пост!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт