Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 391
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 915
  • София
И да го споменеш, с когото си в момента, той е най-добрия, знаете отлично Joy

И ти е втория, да не забравиш  Laughing

# 916
Скрит текст:
А тези, които нямат деца и техните мозък и его са нещо в заблуда изглежда. Претенциозна работа...  Laughing

За да имат деца, естествено. Точно при тях е най - силно изразено. Влюбват се, решават, че са намерили "единственият", но това е една чудесна програма за възпроизводство. Харесали се двойка от по 23 хромозома "влюбили" се демек решили, че е време да се кръстосат. Да де, ама не е само кръстоската след нея трябва някой да отглежда кръстоската, най  евтиният и лесен начин е, когато природата им направи програма наречена "любов". Само за да ги държи заедно, докато порастнат кръстоските,  после вече изведнъж любовта си е отишла, останал е навикът и страхът от самота, които чудесно се обличат във формата "обич". Все пак няма да отречеш, че  смисълът на връзката е децата, чак после "да си имаме другарче". Любовтта е природна програма, улесняваща възпроизводството, това твърди и науката, не е моя иамислица само. Така, както никой от вас не вярва, че отворените връзки могат да вървят ръка за ръка с обичта към единствен партньор, така и аз не вярвам, че изобщо след еди какъв си брой години заедно е  е останало и малко "любов". Остава навик, емоционална зависимост, страх от самота. Любов не. Затова и повече от половината връзки завършват с раздяла. Хората вече не са длъжни да търпят, за разлика от преди.

Анабел, така черно си илюстрирала нещата Laughing .

Не мога да твърдя нищо от личен опит, много съм далеч от конкретната възраст, но хора с дългогодишен брак са ми казвали, че любов има не само в първите три години на връзката, както обичат да твърдят някои "специалисти".
Колкото до децата, обичала съм хора без изобщо да мисля да създавам поколение с тях. Любов има, дори, когато възможност за деца няма, например при двойки с репродуктивни проблеми или хомосексуални двойки.

ПП - повечето статистики, които сочат, че 50% браковете завършват с развод не са верни.

Joy Ти пък черно. Ми може и черно да е, хич няма да ме учуди.
Да, аз в друг пост и хомосексуалните и старите моми и ергени и тях споменах, колко хубаво си живеят.
Въпросът е крайната цел. То естествено, че в днешно време, хората преди да вземат крайната стъпка за деца, опитват достатъчно връзки с една цел, кой е най - подходящият партньор. Това имам предвид за връзките, че целта им е деца.
Ами, аз ти дадох пример за двойка, заедно от 23 години, които нямат деца.И те попитах те според теб за какво и защо са се събрали, след като целта им не е била дете?    Laughing
И за още една двойка се сетих, приятели на моя позната, и те заедно от поне 20 години, и те без дете.
Сещам се и за Богинята, и тя твърдо беше заявила, че дете с мъжа си не желаят.
Та, пак питам, с каква цел тогава са се събрали въпросните двойки?

Апропо, ако следваме "идеята на природата", трябва да раждаме всяка година по едно бебе...    Mr. Green  

# 917

Цитат
Колкото и да е невероятна една връзка, понякога имаш нужда от глътка свеж въздух, нещо ново.

Вероятно за по-млади двойки, за които сексът е приключение - това е глътка свежест. За други многогодишни двойки, сексът е споделяне. А най-добре споделям с онзи, който ме разбира и познава, знае какво, как, къде и свободата на това споделяне с най-близкия е по-голяма от евентуалната свежест от чист секс с някой почти непознат. Физическите упражнения, разнообразия и издръжливости сме ги практикували на 20 и малко, опит не е като да нямаме, за това дуднем тука.  Laughing

# 918

Цитат
Колкото и да е невероятна една връзка, понякога имаш нужда от глътка свеж въздух, нещо ново.

Вероятно за по-млади двойки, за които сексът е приключение - това е глътка свежест. За други многогодишни двойки, сексът е споделяне. А най-добре споделям с онзи, който ме разбира и познава, знае какво, как, къде и свободата на това споделяне с най-близкия е по-голяма от евентуалната свежест от чист секс с някой почти непознат. Физическите упражнения, разнообразия и издръжливости сме ги практикували на 20 и малко, опит не е като да нямаме, за това дуднем тука.  Laughing

И аз съм така, по отношение на секса. Колкото по - добре го познавам, толкова по - добре споделям сексуално.

# 919
Ето, пак споменаваш Пешо. smile3532

Ами нали ако кажеш "излизам на среща с Пешо" мъжът се сещал какво ще правиш с него и не питал повече. Но тъй като Грим е по-ларж и удоволствието и щастието на половинката му са на първо място, рекох, че сигурно ще пита и за Пешо.  Rolling Eyes Ма пак сгреших май?  Blush

# 920

Да, аз в друг пост и хомосексуалните и старите моми и ергени и тях споменах, колко хубаво си живеят.
Въпросът е крайната цел. То естествено, че в днешно време, хората преди да вземат крайната стъпка за деца, опитват достатъчно връзки с една цел, кой е най - подходящият партньор. Това имам предвид за връзките, че целта им е деца. Не е казано, че първата връзка ще е скрепена с деца. Макар че навремето е било точно така, една връзка никой не те пита обичаш ли този или онзи, жениш се и траеш там, и това е. А вече останалите изисквания за вярност и т.н. се засилват, когато има деца, даже и от темата е видно. Laughing Това всичкото обикновено е несъзнавано поне при повечето.

За деца е нужно само сексуално привличане, любовта изобщо не е задължителна. Като се замисля, всъщност любовта е едно от нещата, които ни правят слепи и най-често не можем да видим най-подходящият партньор. Ако целта на връзката е единствено и само възпроизвеждане, защо хората се влюбват в неподходящи типове Wink ?

# 921
  • София
Апропо, ако следваме "идеята на природата", трябва да раждаме всяка година по едно бебе...    Mr. Green  
Само че, за разлика от другите животни, на нас ни е дала способността да разсъждаваме и отчитайки, че не можем да отгледаме толкова деца, да не раждаме всяка година. Simple Smile

# 922
Хм...ако и партньорът ми беше толкова комично упорит в отказа си да разбере нещо елементарно и обяснявано хиляда пъти, не само щеше да се налага редовно да споменавам Пешо и доматите, ами колчетата и сорта семена. Но пък виж какъв късмет имам - не се налага, разбрал е от първия път. Laughing

# 923
  • София
Е, то ако се налагаше, надали щеше да си с този партньор изначално Simple Smile

# 924
Разбрахме те Антигона. Просто ни е весело, не го приемай навътре.  Hug

# 925
Антигона, много далеч от идеята за заяждане съм. Напротив, правиш впечатление на интелигентен събеседник (интелигентно дете, бих казала от висотата на моите 22 евро) и затова ми е интересна дискусията с теб. Та, заради дискусията, да попитам защо правенето на секс с Пешо не се споменава. Да, разбрах, че сте се разбрали и няма нужда от обяснения. Няма нужда и от искане на разрешение, отчет и т.н. ОК. Но няма ли поне едно споменаване, ей така, мимоходом? И ние с моя мъж сме се разбрали, че като пазарувам се случва да купя домати и аз не отчитам доматите при всяко ходене на пазар, но понякога ги споменавам. Та, не може ли да се спомене поне веднъж, между другото едно единствено мъъъъъничко доматченце?

# 926
Аз не казвам, че съм купила домати, колко и на каква цена, но като се случат неузрели или от онези пластмасовите, се оплача на мъжа ми как съм се прецакала. Поне на зелени домати като попаднеш не се ли оплачеш?

# 927
Не става въпрос за това. Приемам идеята да отхвърлиш нечий избор, защото не го разбираш, одобряваш и по никакъв начин не се припокрива с твоята нагласа и гледна точка. Непонятно ми е защо се осмива.

# 928
Защото дотолкова стига "културата" на общуване и ПРИЕМАНЕ на различното.

# 929
Скрит текст:
А тези, които нямат деца и техните мозък и его са нещо в заблуда изглежда. Претенциозна работа...  Laughing

За да имат деца, естествено. Точно при тях е най - силно изразено. Влюбват се, решават, че са намерили "единственият", но това е една чудесна програма за възпроизводство. Харесали се двойка от по 23 хромозома "влюбили" се демек решили, че е време да се кръстосат. Да де, ама не е само кръстоската след нея трябва някой да отглежда кръстоската, най  евтиният и лесен начин е, когато природата им направи програма наречена "любов". Само за да ги държи заедно, докато порастнат кръстоските,  после вече изведнъж любовта си е отишла, останал е навикът и страхът от самота, които чудесно се обличат във формата "обич". Все пак няма да отречеш, че  смисълът на връзката е децата, чак после "да си имаме другарче". Любовтта е природна програма, улесняваща възпроизводството, това твърди и науката, не е моя иамислица само. Така, както никой от вас не вярва, че отворените връзки могат да вървят ръка за ръка с обичта към единствен партньор, така и аз не вярвам, че изобщо след еди какъв си брой години заедно е  е останало и малко "любов". Остава навик, емоционална зависимост, страх от самота. Любов не. Затова и повече от половината връзки завършват с раздяла. Хората вече не са длъжни да търпят, за разлика от преди.

Анабел, така черно си илюстрирала нещата Laughing .

Не мога да твърдя нищо от личен опит, много съм далеч от конкретната възраст, но хора с дългогодишен брак са ми казвали, че любов има не само в първите три години на връзката, както обичат да твърдят някои "специалисти".
Колкото до децата, обичала съм хора без изобщо да мисля да създавам поколение с тях. Любов има, дори, когато възможност за деца няма, например при двойки с репродуктивни проблеми или хомосексуални двойки.

ПП - повечето статистики, които сочат, че 50% браковете завършват с развод не са верни.

Въпросът е крайната цел. То естествено, че в днешно време, хората преди да вземат крайната стъпка за деца, опитват достатъчно връзки с една цел, кой е най - подходящият партньор. Това имам предвид за връзките, че целта им е деца.
Ами, аз ти дадох пример за двойка, заедно от 23 години, които нямат деца.И те попитах те според теб за какво и защо са се събрали, след като целта им не е била дете?    Laughing
И за още една двойка се сетих, приятели на моя позната, и те заедно от поне 20 години, и те без дете.
Сещам се и за Богинята, и тя твърдо беше заявила, че дете с мъжа си не желаят.
Та, пак питам, с каква цел тогава са се събрали въпросните двойки?

Аааа извинявай пропуснала съм въпросът към мен. Ми събрали са се да си имат другарчета, заедно е по - добре, отколкото сами, особено без деца. Това им е целта, да не са напълно сами, защото старост + самота, предполагам сама знаеш, че е едно от най - лошите неща. Това е програмата или инстинктът, който улеснява отглеждането на потомството. Естествено, както казах и по - назад, когато това съжителство е придружено от прекрасната илюзия, че те много се обичат и в никакъв случай не е от страх да не останат сами особено на късна възраст, мисля, че се живее доста приятно и лесно. Даже бих казала и щастливо. Разбира се това са изключения, защото нали сама разбираш, че целта не е такава на мнозинството, иначе нямаше сега с теб да си пишем, защото нямаше да ни има. Laughing Идеята ми е, че най - хубаво се живее, когато човек вярва сам на собствената си пропаганда и илюзии, разбира се е и толерантен към излюзиите и самозаблудите на другите. А не неговите илюзии да са реалност, а пък чуждите сочени с пръст като "кухи" и илюзорни.

Антигона и аз мисля, че няма зла умисъл, напротив съвсем добронамерен майтап. Не се сърди, много мило дете си.

Общи условия

Активация на акаунт