Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 341
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 975
Те деца няма да имат, пък за куче не се знае.
Какво още бистрите, секс му е майката..............я колко е часът.
Няма единствен, прав и корав да е, без извинение  Laughing

# 976

Има извинение - децата още не спят Sad

# 977
the wishmaster, щото не проявяваме интерес към чуждите доматчета. Ако проявявахме щяхме да ги купуваме и ядем заедно.
Да не мислиш, че като кажа "Отивам да купя домати" предизвиквам небивал интерес? Или само такива неща споменавате в разговорите си- от екстраординарно значение? Или си мислиш, че като кажа "Отивам да заредя колата с бензин", това е провокирано от интереса ни към бензина като химическо съединение и неговите цени на борсата? Правиш впечатление на интелигентно момиче, а се правиш на ударена. Защо няма начин да бъде споменат мимоходом Пешо или някой домат?

# 978
Щото нито имат отворена връзка, нито са полигамни, просто  на единият от връзката му е трудно да си признае, че си търси  нещо по-сериозно  Whistling

# 979

Има извинение - децата още не спят Sad

Какви са тези деца. Я бързо по леглата....

# 980
Кой е казал, че няма начин? Казах, че не се е случвало. Хиляда пъти вече.
Казах, че няма начин да се изразя като простак на кого каква свирка съм врътнала или в коя дупка сме го предпочели. Такова изразяване е далеч от похватите, които аз използвам като средство за комуникация.
Кой се прави на ударен вече стотна страница? И много моля, аз на себе си етикети като "полигамна" не съм слагала. Всичко, което изразих като мнение беше, че наличието на любовница или страничен секс за мен не представлява драма и не е повод за раздяла. Намерила съм човек със същата нагласа. Тази нагласа не предполага задължително през ден да сме с други. Предполага свободата да си с друг, щом така си решил. Кое е толкова сложно за разбиране? Вие се хванахте за сто колчета домати, Пешо Поначалния и "няма начин" в изречението "Няма начин да говоря като простак."  От сто кладенеца вода извадихте само за да пропуснете удобно ясно написаното нещо, после Антигона се ослушвала и правила на разсеяна.

# 981
ОК. А как го споменаваш непросташки?

# 982
Тя не иска да знае как той...и реципрочно. Явно не им е особено приятна тази представа, предпочитат да не мислят по въпроса. Не че никой не се интересува от сексуалния живот на другия, просто не искат да знаят детайли, което е напълно обяснимо. Именно защото не е баш все едно. Поддаваш се на нагона си, добре. Но съзнаваш, че по някакъв начин това наранява партньора ти. И предпочиташ да си мълчиш. Партньорът ти ти е дал "свободата", обаче това всъщност го измъчва в някаква степен. Така че не иска да се тормози с подробности, затова и не пита. Като не се говори за нещо, почти все едно не се случва, нали така? Затова е туй гузно мълчание, не от модерна възпитаност, а от чувството, че тия забежки си имат цена. Но няма как, щом сме се обявили за модерни и широко скроени, няма да се поддаваме на някакъв еснафлък, нали?

# 983
Тя не иска да знае как той...и реципрочно. Явно не им е особено приятна тази представа, предпочитат да не мислят по въпроса. Не че никой не се интересува от сексуалния живот на другия, просто не искат да знаят детайли, което е напълно обяснимо. Именно защото не е баш все едно. Поддаваш се на нагона си, добре. Но съзнаваш, че по някакъв начин това наранява партньора ти. И предпочиташ да си мълчиш. Партньорът ти ти е дал "свободата", обаче това всъщност го измъчва в някаква степен. Така че не иска да се тормози с подробности, затова и не пита. Като не се говори за нещо, почти все едно не се случва, нали така? Затова е туй гузно мълчание, не от модерна възпитаност, а от чувството, че тия забежки си имат цена. Но няма как, щом сме се обявили за модерни и широко скроени, няма да се поддаваме на някакъв еснафлък, нали?

Нея не я интересува как той... и реципрочно. За сто и седми път  Laughing

# 984
Да, разбрахме, че нея/него не я/го интересува. Точно по същият начин не ме интересува комплектът инструменти, които мъжът ми си е купил и мимоходом спомена за покупката. Но я спомена. Можеше и да не я споменава, но се случи да я спомене. А Пешо и доматите не се споменават. И това поражда въпроса "защо". Как пък така веднъж не се случи да бъдат споменати? Нали не обяснявам много сложно?

# 985

Точно!
 Иначе споменаването на Пенка и Пешо нямаше да са просташко споделяне, а  съвсем регламентирано присъствие, спокойно прието от другия. Споменах вече, че и аз съм имала подобни връзки на криво разбрани свободи - всеки си прави каквото реши, с когото реши / с вярата, че няма начин  някой да избере нещо различно от мен/...след време изискванията стават в повече,като такива- да не споменаваме имена, щото така другата /другия/ добива облик, който започва да дразни...от там времето до  - давам ти свободата, ама ако разбера че си бил с Пенка ще те убия, е твърде кратко Laughing

# 986
Да, разбрахме, че нея/него не я/го интересува. Точно по същият начин не ме интересува комплектът инструменти, които мъжът ми си е купил и мимоходом спомена за покупката. Но я спомена. Можеше и да не я споменава, но се случи да я спомене. А Пешо и доматите не се споменават. И това поражда въпроса "защо". Как пък така веднъж не се случи да бъдат споменати? Нали не обяснявам много сложно?

Нали аз не обяснявам много сложно, че доматите на Пешо не присъстват през ден на трапезата? Следователно кое да им се спомене? Или не ме разбираш. Пешо в момента си сее доматите, като узреят може би ще се срещнем, ще му харесам сорта и ще има яху-иху. Тогава мога и да спомена "Жоре, не ме чакай, ще излизам с Пешо." 
В момента доматите на Жоре са в менюто. Други подходящи не съм видяла, не съм споменала. Пък Жорето дали е с една смокиня или две няма как да знам като не питам. Пък може и смокинята да не си струва споменаването. Питайте Жорката вече.

Зандали, дори не сте ми виждали очите на живо. Откъде толкова самонадеяни изводи за чуждата нагласа и причина?

# 987
О, съвсем не съм самонадеяна от към чуждите животи, просто това, което разказваш много напомня на моя/път, опит и каквото и да е там житейско/...а до колкото прочетох и на други момичета, та затова си позволих да дам мнение  Hug

# 988
Не знам . Не познавам нито Антигона ,нито  Лошата ,но само едно си мисля през цялото време .
Те не са обичали .Просто не им се е случвало .

Не знаят колко много мъка може да изпитат само ако се усъмнят за момент ,че мъжът до тях е погледнал с желание друга или е помислил ,че може да му е по-добре с някоя друга.
А камо ли ако е изконсумирал това желание . Как нито разумът ,нито логиката ,нито силата ,че сме свободни същества   няма да могат да утешат онази болка в ляво .

Когато това се случи с някого и наистина заобичат и за-искат да са само с него (може да се случи ..след време, скоро или никога ) ще разберат колко нетрайно е това свободо-отдаване и ще си пишем пак. Няма истинска свобода когато обичаш. Отдаваш сърцето, тялото и всичко в теб и искаш този и само този човек само за себе си .Не поглеждаш друг и искаш да остарееш с точно този мъж .

Пожелавам им да го изпитат и да не са никога на мястото на съпругата в техния съвремене вариант . Stop

Като съпруга изневярата е една от онези неща ,които истински биха ме наранили . Peace

# 989
Всъщност много млади хора прокламират тази модерна концепция за свободните отношения, само защото ги е страх любовта и връзката им да не завърши катастрофално под руините на битовизма. За жалост такъв живот живеем- пренасищаме се бързо и после се чудим къде отиде хепили евър афтър от филмите. Аз лично не бих дала подобен тип свобода, не че мога да принудя, да задължа някого да бъде само с мен. Просто аз съм за моногамните връзки, които за мен са израз на стабилност във всяко отношение, досега не съм чула за истински щастлив човек, опитвайки се да не затъне в плаващи пясъци. Но това е личен избор, няма да категоризирам излишно, всеки сам знае по кой път точно трябва да мине, за да се чувства добре в една връзка.
Към авторката- разбира се, че не е нужно да се правиш на порн стар, за да задържиш вниманието на даден мъж толкова време. Аз пък съм чувала за съпруги, които се прежалват да го играят мръсници и какво ли не дават, само за да са поне малко сигурни, че благоверният няма да кръшне. Да, ама един мъж може да се влюби в поглед и паднал кичур коса, който да иска да докосва, което няма нищо общо с палавите игри в леглото.
И аз бих посъветвала авторката да се ориентира към стабилен мъж, ако критериите й за такъв са правилни и изобщо иска да бъде някога съпруга. Много бивши любовници не искат, защото вече имат опит в любовните триъгълници, но нека не забравяме, че има и моногамни мъже.

Общи условия

Активация на акаунт