"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 32

• 41 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Марги, Диди, кой е душко добродушко? Söylesene artık lutfen!

Дани, bilmiyorum. Диди, ще ни каже, когато реши. Щом имаме и момче в групата, ние сме добри и възпитани девойки и поздравяваме и уважаваме, защото му е харесала нашата къщичка, нали?!

# 691
Ама защо тайно? Ние ще си го уважаваме и явно! Възпитани сме, разбира се, толерантни!

# 692
  • София
Ама защо тайно? Ние ще си го уважаваме и явно! Възпитани сме, разбира се, толерантни!
Явността не е в правомощията ни и приемаме обстоятелствата такива каквито са  Peace

# 693
Явността не е в правомощията ни и приемаме обстоятелствата такива каквито са  Peace

Права си! Отдаваме му правото да е анонимен. Но сред нас има страхотни шпионки! Сбъркали сте си професията, момичета! Това МИ-6, ЦРУ, Мосад, КГБ - ряпа да ядат!

# 694
Здравейте,
Марги , толкова хубави идеи ми даваш с твоите  брънчове. Hug

........ Алармата звъни,но никой от двамата не я чува. 6.15  часа се повтаря. Алакурт  се пробужда и се протяга с  дългите си ръце...стигат до другата възглавница, но там няма никой. Явно всичко е било сън. Жу( както я наричаше той) снощи преспа в тях, но това беше само на сън. Не я желаеше, не искаше Нея, искаше онази Госпожица.  Laughing
В 7 часа вече беше на път за училище....

......Селин се събуди от втората аларма. В 6.15 беше с отворени очи и Отхвърлени  завивки. Това може би бе подсъзнателна  реакция - Отблъснат Мъж/ Ненужен чаршаф. Бързия сутрешен душ наистина  беше бърз. В 7 часа вече бе на път за работа..

Пп. Жу - Джансу Дере
Г-ца Сезонова - Селин.

# 695
  • София
 Hug Сезонче, нека и друг, освен моят Ага, да се облажи от готварските ми фантазии  Heart Eyes Hug  newsm10

# 696
Здравейте дружки-веселушки. Hug.............Hug
И сЯ кВо, господин Алакурт не сака Жу а нашата ГоспоЙца, а!? Laughing

# 697
  • София
Мче кък, Наде  Hug Heart Eyes Hug То нашто гардже си е най-фубаво и 100 % булгаристан, Жу-то има само пий'се %, разбиш ма, нъл?! Wink

# 698
Здравейте момичета кокичета  newsm51 newsm51 newsm51 , едно следобедно кафе от мен   love001

# 699
Имам един въпрос бе момичета , някоя от вас може ли да ми отговори. Как е избрано това бебенце да бъде Бедирхан  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Беличко , с кафяви очички и прилича на Мехмет  #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78

# 700
Скрит текст:
Мче кък, Наде  Hug Heart Eyes Hug То нашто гардже си е най-фубаво и 100 % булгаристан, Жу-то има само пий'се %, разбиш ма, нъл?! Wink
Анджък smile3521 Марги. Hug
Здрасти момиче-кокиче Силистра. Hug
На мен бебока не ми мяза ни на тати, ни на мама.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 16:09 от Neidjal

# 701
Аз лично не знам как е избрано, но е много сладко.

# 702
Те всички бебенца са белички. Таткото  на камера е като него. Но на живо е с по тъмна кожа. Джансу също е тъмничка.
Според мен са се водили само по очите.  На тази снимка очичките им си приличат. На тати светят, на бебо  фокусират някого.
Сигурно зайчето в камерата. Simple Smile

# 703
  • София
Не е по темата, но много ми хареса и го споделям с вас. Сезонче, Славена надявам се, че едната ще се развихри още повече, а другата най-сетне ще си вземе музата за Стамбулския улов. Дерзайте, мили ми момичета  Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:

http://vbox7.com/play:beff6a43b0

# 704
Здравейте, и от мен момичета     bouquet

Цвети, Диди, Дими, Марго, Коте, Дани, Гале, Сезонче, Наденце, Силистра, Боряна   Hug  и всички след мен    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт