Отговори
# 75
Днес пуснах две перални бебешки , които имаха жълти петна (където е повръщал бебо) уж са прибирани прани, а бяха пожълтяли много гадно...
Повечето ее изпраха, но има дрешки с по големи и упорити петна, които не се махнаха Sad
Изпери ги и остави дрехите с петна срещу слънцето възможно най-дълго време, ако не са изчезнали - пак мокриш и пак оставяш срещу слънцето! Изпитано и действа  Peace Това масово се случва с бебешки дрешки, не знам защо.

Те даже не стояли толкова много време наизползвани ....
Баткото като бебе много повръщаше и петната са предимно около якичките и явно е от това, повечето се махнаха Simple Smile
Осганаха само на две гащеризончета и ще пробвам пак както казваш, дано се махнат, че ме жал да ги хвърля!

Аз памперси още не съм решила какви да взема, тук не искат определена марка и бройка.
Предния път бях взела от марката на ДМ , но ми се видяха доста твърдички и не ми харесаха.

Еос да не би да са от 2.5 кг до ...?
Аз ще взема направо 2 номер, за да не се окажат малки.

# 76
  • София
Ами незнам, ама пише new baby 0, отстрани пише newborn < 2.5 kg
Това ми звучи че е за по малко или бебе 2.5кг. Размера им е 0. Може би ще взема и едни с размер 1. :/

# 77
Май ще е мъничко това.Аз мисля да взема един единичка инедин двойка. И за вкъщи така нпо-добре да има за всеки случай.

# 78
Ами незнам, ама пише new baby 0, отстрани пише newborn < 2.5 kg
Това ми звучи че е за по малко или бебе 2.5кг. Размера им е 0. Може би ще взема и едни с размер 1. :/

Щом е 0 номер значи е малко, това май е за недоносени бебенца и само белия пампер имат от този размер.
Вземи си 1 или 2 направо  Peace

# 79
Привет прекрасни  Hug
Благодарности за новата темичка   bouquet
Аз тази сутрин като се събудих към 5 до 6,30 никакво заспиване после,обаче като съм заспала и до 11  Laughing
вчера бях на вагинален преглед и моя лекар нищо не установи,все нищо ми няма  Thinking Чакам сега да излязат резултатите от урината в понеделник ще ходя да видя,дали там е излязло нещо.
Мислех да гладя дрешките на бебите ама няма да нарушавам правилата на доки и ще лежа,ама то пък ми писва само лежане  ooooh! Ама по-добре така от колкото после да съжалявам...
ММ на работа и тази седмица и после отпуска и поне няма да изкуфясвам сама в нас  Whistling
Всичко останало,като памперси и тем подобни ще ги поръчам от сайт или ще направя списък на ММ да ги купи ама нямам представа какви размери памперси трябва да се поразровя в  Интернет да видя  newsm78
 Днеска поне не е толкова горещо,доно да завали да разхлади  Praynig
Прегръщам ви аз  Hug Hug

# 80
Върнах се от болницата, пуснаха ми болничния от днес до 25.08.вкл., като от 25.08. излизам в майчинство.  Питах изрично какво ще се случи като се застъпва един ден с болничния, момичето на регистратура изрази съмнение, че е вероятно от НОИ да върнат болничния за корекция. Но звънна на моята АГ и тя каза, че е питала и няма да има проблем. Ще видим, няма да се учудя ако ме разкарват после ама сега и да го мисля, нищо не мога да направя.
Направиха ми ЕКГ, пуснаха тонове и дадох кръв. Не знам защо никога не ми взимат урина, а винаги пишат, че всичко е наред. Не стига, че опъват толкова пари от мен, като всеки месец ме водят, че лежа ами и да не направят всички изследвания. Ама все си казвам "майната му".
Ходихме с ММ до един магазин и купихме комплект за изписване, две хавлийки за баня, една дебела пелена/одеало и корито. Досвидяха ми се 50-60 за корито със стойка, само заради едната стойка.

И аз да питам за памперсите, понеже преди бях питала и казахте, че няма смисъл да се купува голям пакет от най-малкия размер. Колко памперса да купя размер 3-5 кг общо за болницата и за вкъщи  newsm78 Днес исках да купя, но реших първо да ви питам, че и аз не знам. Най-малките пакети колко броя са и колко пакета да купя?

# 81
Aз нaкрaя от много обикaляне все пaк не успях дa нaмеря пaмперси 1ви рaзмер мaлък пaкет. Тa реших дa вземa един пaкет зa болницaтa и един зa вкъщи. Те сa по 44броя мaй (зеления пaмперс). Този зa болницaтa ще си го отворя и ще си остaвя половинaтa пaмперси при мен, че си спомням че с бaткото ми го носехa нaaкaн и нaпишкaн понякигa без дa ми носят пaмерс. Не ме интересувa дaли ще се сърдят, че пaкетa е отворен. Дa ги върнaт тогaвa, дa видим кaкво ще му слaгaт нa дупето  Crossing Arms Белия пaмперс не го хaресвaм, уж е зa чувствителнa кожa, но отвътре е с еднa мрежa, която зaлепвaше зa дупето нa синa ми и го зaпaрвaше...
Тaзи бройкa според мен ще е дистaтъчнa, после ще минем нa следвaщия рaзмер.

# 82
И аз не харесвам белия пампер заради тази мрежичка която де залепя на дупето!

Бих ви посъветвала ако взимате 1 номер, да не е много защото не се знае колко ще е голямо бебето ви и дали нама да умалеят много бързо!  Peace

# 83
А момичета забравих да ви кажа,че имената на бебките и двете се променят  Blush
Влюбих се в две нови имена и последно сменям имената  Whistling Ама новите ги знаем само аз и ММ,защото бабите пак ще кажат нещо,с което излишно да ме вбесят  Sunglasses

# 84
Значи ако намеря памперси 1 номер, мога да взема един пакет 44 памперса и да го отворя като Шмокси, и да купя един пакет номер 2 пак 44 памперса  newsm78

# 85
Вени ще споделиш ли имената или са тайна  Grinning И аз си имам измислени и то одавна , даже имам за резерва 1 момичешко ако случайно има изненади. Аз ти писай и по горе , но не си видяла. Получихте ли количката вече ?

# 86
Вени ще споделиш ли имената или са тайна  Grinning И аз си имам измислени и то одавна , даже имам за резерва 1 момичешко ако случайно има изненади. Аз ти писай и по горе , но не си видяла. Получихте ли количката вече ?
Имената са Атина и Имелда  Heart Eyes Едното гръцко,другото чак филипинско  Laughing
Иначе получихме количката в майка ми я занесохме,обаче че в нас няма сега от ремонта никакво място.Сглобена е много съм доволна,огледах я,нямам забележки за сега  Crazy

# 87
Супер са имената  Heart Eyes
А за количката...като имаш възможност ще и направиш ли малко снимки да я видя че ми е много интересно  Mr. Green

# 88
Здравейте,момичета  Hug
За памперсите,вярно е че 0 ги водят за недоносени,но аз със сигурност ще взема един пакет Памперс премиум кеър 0,със златните звезди.Моя прителка,която роди преди 2 месеца ,бебе 3200кг.ме посъветва да си взема задълж.0,били перфектни,нея я накарали да вземе 1 и били широки,ще и се доверя напълно,че и без това ще съм секцио,та може бебчо и да е около 3кг.
Честито на всички мами с покупки. Simple Smile

# 89
Супер са имената  Heart Eyes
А за количката...като имаш възможност ще и направиш ли малко снимки да я видя че ми е много интересно  Mr. Green
Ще снимам като посетя майка ми  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт