Зоната- тема 2

• 26 243
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България

И аз се дразня на не-мога-да-кача-и-грам-нищо-не-ми-се-лепи жени  Crossing Arms Ако бях на тях, хич нямаше да мрънкам, ама хич! Обаче често ги подозирам, че споделят тези си болки, за да им завиждат такива като мен  Whistling

Laughing Не мисля, че го мислиш сериозно, познавайки ме. И не мрънкам, споделям ви, къде отиде позитивизмът? Rolling Eyes Наистина не е приятно, това е като паник атаки горе-долу, но свързани с килограми, да не ти разправям как побърквам близките си за всеки свален килограм и ги карам да си правят изследвания - найсе пъти годишно.
Хич не е нормално това. Опитвам да се "боря" с него, претендирайки, че съм медицински грамотна жена и запозната с всички негативи на дебелите /подчертавам дебелите, не пълните хора/, рисковете от затлъстяване, обездвижване и т.н., но понякога то е по - силно от мен....и избягвам да говоря за това, защото хората не ме разбират, смятат, че се превземам. А не е така.

# 346
  • Euskal Herria
За пипкавите неща - колкото по-пипкаво, толкова повече ме успокоява и нахъсва за още. Обаче само и единствено за нещата, които правя от хартия, или за декорация. Гоблени и плетене - мога, но не обичам.

Килограмите - сега вече съм с доста отгоре, ама не зависи от мен. Е, не се търкалям още, ама като знам по-рано как съм била  Laughing.

# 347
Килограмите - като спрях цигарите качих 10 и оттогава се боря с тях. Ту правя диета и свалям няколко, ту се наяждам като животно и пак ги качвам. hahaha
Не съм дебела, но не съм и слаба, иска ми се пак да съм слаба.. Crossing Arms

# 348
Аз до 12-ти клас бях много слаба. Гледам си снимките от бала и то няма ръка, гърда, само кокали. В университета качих няколко кг и сега съм в графата нормална-до няма да е лошо да сваля 2-3 кг Simple Smile
Иначе като най-добра диета мога да препоръчам летния вирус  Mr. Green Нали се оплаквах от температура преди 2-3 седмици, та съм с 3,5 кг по-малко от него. Ако ме повтори направо съм в топ форма ( ама, не мерси ).

# 349
без летни вируси  Joy

за мен и моето тяло най-успешна е безвъглехидратна диета - свалям реално и няма йо-йо ефект
но иде зима и не е редно да намалявам уплътненията, и без това много зъзна  Joy

другата пролет ... може би ... ама да видим ...  Mr. Green

# 350
  • Луната ни пази
Тази сутрин ви писах дълъг пост. Уж го публикува, ама го няма. Та сега ще пробвам пак. При мен действа Минус 60. Дори само основните и принципи.

# 351
Тази не я знам. Какво представлява?

# 352
  • Луната ни пази
Тази не я знам. Какво представлява?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678719.0
Заповядай, разгледай я.  Peace

# 353
  • Варна
Купих си лиотон и мажа сега.
И наколенка си взех.  Confused Не ме боли коляното, но като приклекна и реже, в мускула под коляното, отзад. Няколко секунди боли остро, все едно избухва крампа, после затихва. До следващото присвиване в коляното.
Аз съм си виновна, че куцам. Почти не сядам-ако поседя да свърша седнала малко работа и ме хваща съклета. След малко скачам пак на крак. От тази гледна точка нервичките са виновни.
Но и другото го има-болѝ ли ме нещо, ставам нервна. То какво излиза?  Mr. Green
Луда работа.  Crazy

Пипкави работи не обичам да върша. Много съм нетърпелива. Обаче пък ми се дореди пъзел-май от няколко години у дома не сме редили.

# 354
Стейси, дано ти мине скоро.

От 90ДД бях свалила 8, хем не я спазвах стриктно, но после не спазвах режима на почивката и пак ги качих.

# 355
И аз не съм по пипкавите работи .Така ме изнервят ,че няма накъде повече .
За килограми няма да говоря .
Правих палачинки за закуска Simple Smile

# 356
  • Варна
Стейси, дано ти мине скоро.
Hug Ще мине скоро, като свърши сезонът и си почина.

Аз диета не съм пазила засега. В момента съм тъкмо-хем изглеждам сравнително слаба, хем леко сочна тук-там.  Mr. Green
Мислех след раждането да пазя диета, но не стана. Двайсетте кила отгоре се разтикаха-10 още след раждането, другите полека лека. Спомням си, че февруари 2002 беше слънчев, та се скъсахме от разходки с детето. За известен период след раждането даже паднах под 45 кг, но ме беше налегнал здравословен проблем, който оправиха с хирургия. Бях живи мощи в този момент, та разбирам Мери.
Иначе сега съм 50 и нещо, има мегдан и за още малко, но по възможност ги искам на точно определи места.  Crossing Arms

# 357
  • София
Голямото момче се оплаква от болка в глезена. Не го боли целият глезен, а от вътрешната страна зад кокалчето. Той по принцип е много търпелив и не се оплаква за щяло  и нещяло. Ей така от нищо му се появи оплакването. Не знам какво да мисля  Thinking

# 358
  • Луната ни пази
Голямото момче се оплаква от болка в глезена. Не го боли целият глезен, а от вътрешната страна зад кокалчето. Той по принцип е много търпелив и не се оплаква за щяло  и нещяло. Ей така от нищо му се появи оплакването. Не знам какво да мисля  Thinking
Да не би да го е разтегнал нещо? Там май има сухожилие, а го като се разтегне доста боли.

# 359
  • София
Ами уж не се е натоварвал с нещо особено. Всъщност той от лигавщина редовно гледа тв или играе на таблет полуизлегнат с краката зад врата в някаква изкелеферчена йогистка поза. Дали е възможно да е от това  newsm78 И какво да го правя, да го чакаме да мине или ?

Общи условия

Активация на акаунт