90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 925
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Оооох, Курдов ....на Мими и е само до фоторазкази.... hahaha така ми се спииии, имам снимки само от телефона, лошо качество и лоша форма.... Shocked Нали казах, дакато не върна старата форма снимки не качвам Grinning
Сега ще ви кажа за подаръка.....ММ каза, че имало пратка по Спиди...някой видиш ли пратил нещо и има съобщение на  неговия телефон....не знаел какво било...утре да идем да го вземем, то е ясно, че е поръчал нещо, но какво ли ще е? newsm78 hahaha

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 21:04 от mimi.7299

# 676
Добър вечер банда!  Hug Hug Peace
Juliette14 , Ману благодаря ви сладурки!   bouquet Hug
Искам да попитам колко грама ядки са позволени в плодов ден , защото аз досега не съм си позволявала да ям, има ли плюс от тях и може ли кашу да се яде?

# 677
  Мимс, първа врътка ми е. Предната беше преди 6 години за 1 месец. Peace 70.9 кг стартирам. Гоня 55-58.

Изгаряща, какъв модел ти е тренажора? И аз си търся. Страхотна ти е програмата, редуването на степените е много добро Peace

Курдов и журналист си станал, евала! И готвиш помня как смогваш незнам, но браво!

Мими, изненадата ще е прекрасна щом е от мъжът ти сигурно се е постарал Hug

Кимбел, ядки до 100гр.

Мина родителската подготвиха ни за 1 клас, харесах госпожата и сега ще лягам, че утре пазарен ден в Одрин. Хубава вечер Hug

# 678
kimbell1До 100 г са ядките, може всякакви да се ядат без овесени
Скрит текст:
.Аз рядко съм яла такива в плодовите дни, защото на моя глава ядях сол и маслини но когато и да съм го правила никога не съм имала плюс ,всъщност никога не съм имала плюс от плодов ден.Ако те притеснява че можеш да качиш от тях яж ги на обяд само

# 679
Добра вечер фидани,
Моят ден днес мина по план.
Гледам всички ще клякаме заедно   Mr. Green и след месец ще сме всички оооще по-хубави и стегнати.
Аз започвам от утре, има ли някоя фиданка с мен?!?
Ману и аз имам първолаче и вече е в треска за първия учебен ден (даже сънувала, че закъснява  #Crazy)
Лека и отслабваща вечер на всички аз отивам да гледам последната серия на Уотсън.
 Hug

# 680

Мими, изненадата ще е прекрасна щом е от мъжът ти сигурно се е постарал  Hug
Дано, предния път беше телефон...не си го бях избрала аз обаче Wink Лягам, че едва гледам, хайде хубавици......юрганчетата, ви чакат да се гушнете в тях newsm46 newsm46Курдов ще ви завива Wink, защото той ляга заради раотата късно....Лека нощ! Hug

# 681
Здравейте, днес плодовият ден мина по план и лесно. Simple Smile Хапнах 2 вида грозде, 1 ябълка, 3 сини сливи, малко суров сусам и една салатка от червено цвекло, краставица и моркови (оставих и за утре, днес не бях почти гладна).
Това е рецептата за любимата ми пица. Grinning
http://my-sweetsweethome.blogspot.bg/2013/07/blog-post_747.html
Искам да попитам...някой дали има идея с какво мога да заменя яйцето за въглехидратния ден?? newsm78 Върти ми се в главата нещо от рода на морковено пюре, или от карфиол, картофи или от грах, но ако някой се сети за нещо по-подходящо- да казва!  bouquet Имам 2-3 дни до въглехидратен, за да обмислям, но напоследък ми се хапва пица с доматчета и зеленчуци.... Blush

# 682
  • Русе
Здравейте, днес плодовият ден мина по план и лесно. Simple Smile Хапнах 2 вида грозде, 1 ябълка, 3 сини сливи, малко суров сусам и една салатка от червено цвекло, краставица и моркови (оставих и за утре, днес не бях почти гладна).
Това е рецептата за любимата ми пица. Grinning
http://my-sweetsweethome.blogspot.bg/2013/07/blog-post_747.html
Искам да попитам...някой дали има идея с какво мога да заменя яйцето за въглехидратния ден?? newsm78 Върти ми се в главата нещо от рода на морковено пюре, или от карфиол, картофи или от грах, но ако някой се сети за нещо по-подходящо- да казва!  bouquet Имам 2-3 дни до въглехидратен, за да обмислям, но напоследък ми се хапва пица с доматчета и зеленчуци.... Blush
Миии, няма нужда да го заменяш, просто го пропусни. Сигурна съм, че пак ще стане тестото и без него. Ако не ти се рискува, има други рецепти за тесто за пица без яйца, разрови се в нета. Аз прилагам точно такава , когато ще правя постна пица за ВГХ ден.  Peace

# 683
Juliette14 , ако просто просто пропусна яйцето според мен ще се наложи и да променя количествата на останалите продукти (поне на брашното, за да не стане твърде гъста смес). Това тесто се маже с лъжица в/у хартията за печене, яйцето допринася за това "тестото" да е по-лепкаво....Откакто открих тази пица не съм правила по друга рецепта, страшно вкусна, сочна и крехка става....и не се втвърдява много часове след като е приготвена. Иначе имам и вариант за тесто без яйца....  Laughing

# 684
  • Targovishte
Най после и аз ще си лягам. Минавам само да ви завия по препоръка на МИМИ  Hug

Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 685
  • Русе
Juliette14 , ако просто просто пропусна яйцето според мен ще се наложи и да променя количествата на останалите продукти (поне на брашното, за да не стане твърде гъста смес). Това тесто се маже с лъжица в/у хартията за печене, яйцето допринася за това "тестото" да е по-лепкаво....Откакто открих тази пица не съм правила по друга рецепта, страшно вкусна, сочна и крехка става....и не се втвърдява много часове след като е приготвена. Иначе имам и вариант за тесто без яйца....  Laughing
Аха ясно ,  Laughing , ми тогава приложи варианта без яйца. Най-добре ще е, защото от изброените " заместители" почти нито един не става за вгх ден, освен може би морковеното и карфиоленото пюре, ама какво ще излезе от такова тесто не знам.  Laughing Така, че, давай с рецепта без яйца.  Crazy

Еех Курдов  Heart Eyes от кога те чакам, вече мога да си легна завита.  Flutter
Лекинка и от мен!

# 686
  • Калифорния, САЩ
  Гени, дано мънъчка се оправи бързо!  Hug

Вили, леко моренце!  Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета!

Слагам кафето и бЕгам, че няма време  Wink:

Курдов, виждам те, що си още буден  newsm78???

# 687
  • София

Енита, та ти няма какво да сваляш с тези 50 кила  bouquet

вангобйи ами има си - имааа- висока съм 1,53 , така, че на моята възраст , кокали и прочие  56 кила са супер  Heart Eyes

# 688
Здравейте, момичета и момчета!   bouquet

Два дни пак ме нямаше, покорявах крепости, стари столици, чудесии... Днес се въртя по морето и утре пътувам към Казанлък. Ама тук единственият кусур е, че е равно и не се горят толкова калории, друго си е да се емнеш по стъпалата за Мадарския конник...  Mr. Green

Пропуснала съм празника на Мими - душа, най-сърдечни поздрави на патерица! Все да имаш попътен вятър със себе си, здраве, любов, уважение и...бъди все така фина, млада и палава!  Mr. Green      bouquet

Има и много новички и завърнали се - лелеееее, направо не мога да запомня засега всички, извинявам се, но пожелавам успех и да отчитате отлични резултати! Също така цяла армия клякащи се е определила, ха дано сте доволни от ефекта!  Heart Eyes

Ир Днес май аз първа ще си сръбна от кафето, екстра е, благодаря!  Hug
kimbell1 Поздравления за постигнатото дотук! Продължавай нататък, още по-амбицирана и стриктна!  Hug
Курдов Пак си на пълни обороти, че и 100% отгоре, пожелавам ти да имаш достатъчно енергия.  Hug
Васко Как хубаво описа домашния плодов урожай, направо ми се прищя да те посетя.  Wink  Добре, че днес ми е плодов.
Genni Стискам палци тантурка бързичко да се оправи!  Hug

Къде ли се изгубиха Фифи, gattaca, Лъчо, Сави?....

Аз тези дни съм си ок по четворките - онзи ден варива със салати, ризото на обяд и печени картофи на вечеря; вчера със салата и пърленка на обяд и морковена торта на вечеря - мммм, много беше вкусна! Днес ще се ослушам какво ще зобя, иска ми се плодовият да е разнообразен.  Crazy

Пожелавам прекрасен уикенд на всички, особено на Виляна и Петя рррррррррррр, които се подвизават по морето!   bouquet

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 07:06 от Лаура84

# 689
  • София
Добро утро,
Ир,   Hug
Енита, щом казваш  bouquet така да бъде  bouquet
Аз на бързо да ви видя и ще бягам, не съм се мерила тази сутрин, че съм на село. Режимна съм само дето вечерята беше много късна, но карай сега няма да се къхаря.
Днес грам не знам какво ще ям, закуската ще е каквото има по двора, а другото ще го мисля.
Целувки на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт