FEAR The Walking Dead

• 57 089
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • BG
Най-сетне и аз намерих време да изгледам 3-4 еп. и учудващо за мен самата, наркоманчето взе да ми се издига в очите, Мадисън  и на мен ми тъпее, но не толкова колкото Алиша. Още не са се научили да преценяват хората, май им липсват въпросите на Рик за  "добър ден", та зарязаха тези, които не трябва и пуснаха грешните хора на лодката, поне можеха да питат мацката каква е ( тя нали беше лекар), никак нямаше да им е излишна. 3 еп. си беше подобаващо гадничък, спасението им от острова-невероятна фантастика, имаме си вече и нови Спасители, за които не разбрах къде им лагера, но следващия еп. ще видим.

# 466
Абсолютно. Наркоманчето ми вече фаворит. Време беше да ми запука за някой.
Алиша пък се надявам да умре. Много е куха.
Крис също почва да се стяга.
Много ми стана смешно като каза този новия, че имали пари  само за двама  Joy
Няма да им трябват пари вече. Светът стана цигански. Вече не се краде, само се взима  hahaha

# 467
Не чух да се споменават "пари". Новият каза, че имат нужда само от двамата - Травис и Алиша.

# 468
  • BG
Не чух да се споменават "пари". Новият каза, че имат нужда само от двамата - Травис и Алиша.
Става въпрос за приятеля на негъра, който пристигна с Ник, а не за тези, които ги нападнаха Peace

# 469
Ахаа, ясно. То нов до нов в тая серия...+ Томас Абигейл. Тука ме разочароваха. Вярно любовна среща излезе.  Rolling Eyes

# 470
Много гнусно беше това с целувката  Sick
Предпочитам целувка със зомби  Mr. Green

# 471
Ааа, аз нямам нищо против гейската любов, а против Любовта. Искаше ми се нещо конспиративно около Странд. Laughing

# 472
Ааа, аз нямам нищо против гейската любов, а против Любовта. Искаше ми се нещо конспиративно около Странд. Laughing

И аз искам нещо конспиративно. Искам да знам откъде се е пръкнал вируса. Grinning

# 473
  • София
Много гнусно беше това с целувката  Sick
Предпочитам целувка със зомби  Mr. Green
Чак пък гнусно. Иначе можеше да изберат малко по-хубави гейове, поне да им се радвам. Mr. Green

# 474

Чак пък гнусно. Иначе можеше да изберат малко по-хубави гейове, поне да им се радвам. Mr. Green
Кой това? Странд ли? Не, че ви интересува, но аз да си кажа,че само първи епизод съм гледала, но пък ви чета. Да съм информирана. Wink

# 475
  • София
Странд и гаджето.

# 476
Странд е хубавец, аз го харесвам. То май само него харесвам.

# 477
  • София
Поредната силна серия. Много силен сезон до тук. Браво. Simple Smile
хех, Абигейл значи е фамилия на мъж, каква изненадка Simple Smile И двамата са хубави, нека се обичат, какво лошо има. Интересно беше това с Мексико, не пускат американците там, как се обръщат нещата в апокалиптичните филми... Тръмп, гледаш ли?  Joy

Абе какво роптаете срещу Алиша.  Crossing Arms Сладурана е и не е за подценяване, сега ще видите как ще манипулира Джак.  bowuu

Имаме си нов Губернатор/Неган - Конър (Марк Кели).  Joy

# 478
Поредната силна серия. Много силен сезон до тук. Браво. Simple Smile
хех, Абигейл значи е фамилия на мъж, каква изненадка Simple Smile И двамата са хубави, нека се обичат, какво лошо има. Интересно беше това с Мексико, не пускат американците там, как се обръщат нещата в апокалиптичните филми... Тръмп, гледаш ли?  Joy

Абе какво роптаете срещу Алиша.  Crossing Arms Сладурана е и не е за подценяване, сега ще видите как ще манипулира Джак.  bowuu

Имаме си нов Губернатор/Неган - Конър (Марк Кели).  Joy

Никой не може да се сравнява с Неган  Naughty Ама никой.
Този е грозен. И не ме плаши дори. Два шамара като му лепна и ще види кой е шефа  Mr. Green
Усеща се някъв опит за манипулация от страна на Алиша. Дано свърши работа и си опича акъла.
Може ли по време на апокалипсис да си лафиш с непознати и да споделяш неща, които не трябва.  Flutter

# 479
  • София
Интересно обаче откъде ''лошите'' им знаеха имената? Алиша не им е казвала за тях.
Дали не са срещнали лодката на Алекс (полет 462) и тя да им е разказала (тя със сигурност знае имената на повечето от тях).  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт