FEAR The Walking Dead

• 57 076
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Прав си. И аз на това се учудих, но после забравих. Няма кой друг да е, освен ако Алиша не лъже.

# 481
  • BG
Много гнусно беше това с целувката  Sick
Предпочитам целувка със зомби  Mr. Green
Aз принципно нямам нищо против т.нар. boys love, обаче зависи как е представена, давам пример даже за добре представена  Grinning
Скрит текст:

Обаче в американските сериали, поне в тези които съм гледала ( въпреки, че много държат да забележим, че са "за"гей" двойките) не им се получават много нещата, поне по мое мнение, но може и просто да не  съм попадала на добър такъв. Единствено в The Fosters ми хареса как са представили взаимоотношенията между двете "съпруги".
Сори за спама, а относно FTWD искам да попитам нещо: това зомби
Скрит текст:

закопано до кръста в земята ли беше, че се чудя  как се е озовало в тази поза,но тъй като около кръста му пълзяха странни, невиждани от мен до момента паяци, не можах много добре да преценя как стоят нещата Mr. Green, като го видях и се сетих за онова зомби в кладенеца, дето искаше да захапе Глен и за малко да успее

Ето го и новия ми  любимец Wink
Скрит текст:

като се сетя за този момент, в който си "говореше" с това зомби ме напушва смях Joy
Но държа да отбележа, че имам добро предчувствие и за Крис, сигурна съм, че в следващите епизоди ще се докаже.

# 482
  • София
Бум е по-голям специалист, обаче много често им се получава. ( За Фостерови съм съгласна).

Скрит текст:

И Дъ хел? Що гледам китайци?

# 483
  • BG
Бум е по-голям специалист, обаче много често им се получава. ( За Фостерови съм съгласна).

Скрит текст:

И Дъ хел? Що гледам китайци?
Дай някое заглавие де, да преценя и аз Wink
пп китайците само ги дадох за пример, няма да опирам пистолет до ничия глава да ги гледа Wink

# 484
  • София
От Sense8 e сцената. Peace

# 485
Иначе можеше да изберат малко по-хубави гейове, поне да им се радвам. Mr. Green

Че какво му е на Дъгрей Скот? Симпатяга е, има излъчване. Flutter Пък и глей как вкараха гей линията веднага, не да се чудят кого да огейчат 6 сезона.

# 486
Много гнусно беше това с целувката  Sick
Предпочитам целувка със зомби  Mr. Green
Aз принципно нямам нищо против т.нар. boys love, обаче зависи как е представена, давам пример даже за добре представена  Grinning

Никога не могат да ги представят добре. Преглъщам заради зомбитата  Mr. Green

# 487
На мен точно тези двамата актьори са ми гнусни. Що не сложиха примерно Люк Евънс и Том Хидълстън да се мляскат.  Crossing Arms

# 488
Дъгрей ли е гаджето? Суууупер, още не съм гледала

# 489
  • София
Иначе можеше да изберат малко по-хубави гейове, поне да им се радвам. Mr. Green

Че какво му е на Дъгрей Скот? Симпатяга е, има излъчване. Flutter Пък и глей как вкараха гей линията веднага, не да се чудят кого да огейчат 6 сезона.
Стар е, знаеш, че не ги обичам стари. hahaha Пък и черни още повече, да не говорим за стари и черни. Абе въобще...

# 490
Дъгрей ли е гаджето? Суууупер, още не съм гледала

Дааа. Хайде де, че да си въздишаме!

Нел, само 65-ти набор е!  Naughty

# 491
Ще се удавя довечера в тия очи  Heart Eyes

# 492
  • BG
Ехо, никой ли не е гледал епизода?

# 493
  • London
Гледах. Нямам мнение. Странд беше абсурден. Новия герой, също.
В предния епизод отстреля двама в движение. Този път "свиха платната".
Ник е готин. Алисия дразни. И отношенията и с тоз от кораба са пълен абсурд.

# 494
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Само Ник ми харесва за сега.

За гей нишката
Скрит текст:
не съм против. Нека се обичат хората. Но съм съгласна , че в  Sense8 беше по-добре направено, Лито ми е от любимците, заедно със Волфганг (Улфи) , който няма никакъв срам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт