FEAR The Walking Dead

• 56 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Как така по 1 минута? Всяка седмица по 1 минута? Ай, сиктир.

Ако има рейтинг, догодина по 2 минути.  Grinning

# 196
  • Ænima/Albuquerque
По една, по една. Преди редовния епизод. В Тубата ги качват наставени на некъв фон, та са гледаеми.

# 197
  • Ænima/Albuquerque
Ти да видиш, ква драма!  Mr. Green

Освен тва, разбрах кво ме дразни в Мади, освен нещото, дето ме дразни в устата - вратленцето ѝ е, като на кулка Барби, на която се е откачила главата и после е набодена наново. Ей тъй:

Скрит текст:

Mr. Green

# 198
  • Gotham City
И има много тъп поглед. А бе като цяло, освен като характер (който е показала до сега) визуално ми е противна. Голяма глава, малки злобни оченца, обратна захапка, прилича ми на грозен мъж.

Финала доста тъп беше  Confused

# 199
  • София
Силна серия и като цяло добър откриващ сезон. Simple Smile
Усети се драмата, отчаянието. Отлична работа на камерата, всичко беше изпипано перфектно.

Скрит текст:
Травис най-накрая откачи, как преби само онзи военния.  Shocked Ще стане от него шерифче  Laughing
Жалко за Лайза, още когато каза на синът си, че го обича бях сигурен, че е ухапана, като лампичката ми беше светнала още като каза на Салазар и Офелия как да сменят превръзката все едно тя напуска и им казва какво да правят и да не се безпокоят...
Общия план на Ел Ей беше депресиращ. Пустош, зони които горят, зомбита по улиците, разруха. И всичко това за няма и месеца от началото на заразата, пфф.
Ами представете си на ден по колко хора умират и всички те да се събудят след това?!  Sick

# 200
Страхотен епизод smile3501

Сега ми е мъка, че няма повече. Кога ще почва втори сезон?

Скрит текст:
Тоз негър е голяма работа. Всъщност той предлага убежище и то сигурно. Но не мисля, че ще заседят. Иначе няма да има екшън.

Много ми беше напрегнато  на момента с вратата. Всеки миг щяха да ги докопат.

И накрая какво беше това жълтото в морето?  newsm78

# 201
Хареса ми сезона, хареса ми финала. bowuu Мноу грозен каст.

Елора:
Скрит текст:
Какво жълто? - имаше закотвена супер лукс яхта(Абигейл)

# 202
  • Gotham City
Хареса ми сезона, хареса ми финала. bowuu Мноу грозен каст.

Елора:
Скрит текст:
Какво жълто? - имаше закотвена супер лукс яхта(Абигейл)

Joy

Алиша е хубава (според мен), Офелката не е лоша, Лайза е симпатяга и май до тук се изчерпах  Mr. Green по принцип, не знам дали съм казвала, сериали с грозен каст не гледам, ама този нали си ми е на сърце, като малкото братче на TWD и няма как да го предам.

Като изгледах повторно епизода и на мен ми хареса, що така остро рагирах първоначално и аз не знам.

Елорче, това май си бяха някакви корали и простотии.
Скрит текст:
Не знам защо му нямам доверие на Стренд. Подмолен ми се вижда. Имам чувството, че ще ги прецака.
Чудя се, дали Крис сега ще му прещрака главата и ще стане badass?

# 203
  • Be realistic - plan for a miracle.
Доста остри и критични бяхте всички към един от, бих казала, по-добрите сериали тази година. Simple Smile Не знам точно какво се очакваше - мега екшън ли, хипер драма ли... но за мен създателите пресъздадоха изключително точно "началото на края", бавното осъзнаване, че нещата никога няма да бъдат същите, грозното осъзнаване, че живееш в кошмар, който никога не си си представял, че ще ти се случи. Няма как да е същото като в "The Walking Dead", това беше просто началото - а виждате, че нещата се разпаднаха доста бързо... Единствената критика, която имам към сериала е, че актьорите не успяха да ме накарат да харесам докрай образите, които пресъздават. А на мен ми е супер важно да харесвам образите, това ми е 90% от всеки сериал, дори повече от сюжета. Ми... нито Мади, нито Tравис (ew), нито Крис или Алиша, а за Ник въобще не искам да коментиам.. Само Лайза ми харесваше (в последните няколко епизода), но
Скрит текст:
те пък взеха, че я затриха...
Последните 5 минути от финала бяха най-изпипани, най-добре измислени и най-въздействащи, това признавам.

Сега от следващата седмица си започва TWD, така че няма да ни е скучно  Grinning Аз обаче ще понамаля дозата зомбита в идните седмици, че нещо много апокалипсиси взех да сънувам... Ще изчакам да се посъберат серии и тогава ще ги изгледам Simple Smile

# 204
  • Gotham City
Признавам си, че първоначално реагирах остро за финала, но размислих, като го изгледах пак, усетих чувството на безпомощност, което и трябваше да усетя. Иначе, за останалите епизоди, не съм била критична, напротив, точно това очаквах, нещата да не станат за една нощ и нашите да се превърнат във воини, защото просто не е реалистично. Но, да, съгласна съм, че и актьорите не се справиха с тази задача, на този етап, който и да си замине ще ми е все едно.

# 205
  • Ænima/Albuquerque
На мен пък цялостното изпълнение на сезона не ми допадна. Толкова да не ми пука за актьорите, че даже имената им не се напъвам да запомня.

# 206
На мен пък цялостното изпълнение на сезона не ми допадна. Толкова да не ми пука за актьорите, че даже имената им не се напъвам да запомня.
Точно, замислям се кои бяха, Мади, Tравис, Крис, Алиша. Само Ник знам кой е, наркомана който не се преоблече през целия сезон. не са ми симпатични актьорите, не успяха да ми въздействат по никакъв начин и да ме накарат да бъда съпричастна с историите им.

Сега от следващата седмица си започва TWD, така че няма да ни е скучно  Grinning Аз обаче ще понамаля дозата зомбита в идните седмици, че нещо много апокалипсиси взех да сънувам... Ще изчакам да се посъберат серии и тогава ще ги изгледам Simple Smile

Не мога да чакам да се съберат серии, такава треска ме тресе още от сега, та в неделя не знам как ще заспя.

# 207
Точно на зомби сериал няма да си трупам епизоди. Аз имам таралеж в гащите в деня когато излиза епизод и чакам субтитрите.
Аз на този епизод получих вече някаква симпатия към героите.
И ме яд на наркоманчето /не му знам името/, че още не се е преоблякъл.  Sick

Но ми хареса какво каза. Цял живот не може да си намери пътя, не знае накъде да тръгне и какво да прави, лута се. А всички около него знаят. А сега всички се опитват да го догонят.  tooth

# 208
Какво стана със стария латино и войника?

# 209
  • София
Аз му се чудя на тия Ник - по едно време се къпа там в басейна, беше после с една бяла тениска, и накрая пак облече дрехите на дядото от 78-ма година, големия снег. Нали си е у дома, предполага се, че има дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт