FEAR The Walking Dead

• 57 330
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да ве, дадоха за секунда края на един разбит самолет Simple Smile
Дано това да е нашия човек от полета ама ме съмнява, само да не ни карат да чакаме цял сезон за да видим кой е оцелял и какво е станало. Ама нали трябваше да е основен герой в този сезон...
Иначе Салазар гледам настройва другите срещу Странд, ще започват драмите вътре в колектива. И Крис нещо пак е подразнил някого, бяха му опрели пистолет в челото. Ашли се заканва лошо. Абе чудничко.  Grinning

# 376
Хареса ми промото, дано не е заблуда.

# 377
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Не ми харесва никой от героите, но пък историята е различна. Имаме си и яхта! Ще продължа да го гледам, за да давя мъката от финала на оригинала  Close Rolling Eyes Hug

# 378
Скрит текст:
Добреее, някой научи ценно практическо умение, пък бил той и Крис.  Mr. Green Странд става все по-интересен и по-интересен. Надявам се да не прекарат целия сезон на тая яхта, че ше омръзне пейзажа.

Не разбрах съвсем кво му е на острова -- ако се настанят всички, ще се справят доста дълго време. Оградите са си огради, в крайна сметка, вода, манджа, всичко има. Ама пък те, клетите, не знаят, че другаде е по-зле...
Някак умилително е как се потрисат душиците от ликвидирането на зомбита. Да бяха гледали сериала-родител като нас, баси.  hahaha

# 379
  • London
Ник и неговите фармацефтични познания!
Сървайвър ми е той!
Салазар - железен " The boy has a rifle!"
Странд
Скрит текст:
Агента, да не се окаже че е забравил жена си и 5 деца в Сан Диего ли беше?! 😈
Маоре, поне си остана верен на произхода Wink
Харесаха ми въртележките насреща.

# 380
  • BG
Доколкото разбирам, без да отварям спойлерите, еп. е бил интересен.

# 381
На мен ми хареса, да. Имаше си всичко. Simple Smile

Ник и неговите фармацефтични познания!
Сървайвър ми е той!

Ти каам, най-добрия, при това без спец-умения като Салазар и Странд.  Mr. Green Които мисля, че трябва да обединят усилията си, вместо да се дебнат.

Странд
Скрит текст:
Агента, да не се окаже че е забравил жена си и 5 деца в Сан Диего ли беше?! 😈

Начи не само аз си помислих, че евентуално става дума за
Скрит текст:
любовна среща.
Sunglasses

По останалите въпроси също ditto. hahaha Маорската препратка беше просто трогателна.

# 382
Много искам двете групи да се засекат някъде ... Оригиналния сериал и този. Simple Smile

# 383
  • София
Добра серия, хареса ми, имаше много нюанси. Simple Smile
Много тежко беше това с
Скрит текст:
момиченцето, когато се превърна и захапа майка си, пффф.  Sad Имаше много силни и смислени житейски разговори, особено между бащата от къщата и Травис относно маорското му минало и изобщо за света.
Ник трябва да го вземат от ДЕА, открива той наркотици и хапове, където и да се крият. Нищо не може да му убегне.  Laughing
Много важен момент за Крис, там на оградата с кирката. Така едновременно отмъщаваше на зомбитата и на света за майка си и освобождаваше насъбраното в него. Ще му помогне да влезне по-скоро в час, ще го направи по-силен.

# 384
  • София
Скрит текст:
Надявам се да не прекарат целия сезон на тая яхта, че ше омръзне пейзажа.
Съмнявам се да откарат целия сезон по вода, но аз нямам нищо против. Това ще е нещо ново, досега не сме гледали сериала майка в такава среда. Този сезон и втория сезон на Живите мъртви си приличат по това, че там намериха фермата на Хършил и целия сезон се въртя там и имаше много разговори 1:1, много битовизъм. Тук ще е нещо подобно, но вместо фермата си имаме яхта и пак ще се филосоства много, което на мен ми допада. Simple Smile

Иначе в този епизод разбрахме някои много важни неща, за които не сме знаели досега. Цялото западно крайбрежие е на практика унищожено. Половината Америка е загубена образно казано, а всички големи градове са бомбрдирани с напалм. И всичко това за има няма няколко месеца, че даже и по-малко.  Confused Shocked

За да не пускам ново мнение,
В следващия епизод ще се натъкнем на спасилите се от Полет 462
Видях в промото азиатката. Значи тя ще е оцелялата, но доколкото знам по последна информация ще са двама новите герои от този полет, така че нищо чудно и момченцето да се присъедини към групата.

А ето и линк към пълните 15 минути - всичките епидози на Полета събрани в едно 15 минутно филмче
http://www.spoilertv.com/2015/10/fear-walking-dead-flight-462-webseries.html

# 385
Гледах със смотани букви. Пак ще се гледа.
Скрит текст:
Не разбрах какво каза  по телефона негъра. Моля някой да каже.
Изкефи ме Крис на оградата. Почвам да се привързвам към него  Mr. Green

# 386
Това, което помня, е I'll be there. Стига ми.  Mr. Green

А ето и линк към пълните 15 минути - всичките епидози на Полета събрани в едно 15 минутно филмче
http://www.spoilertv.com/2015/10/fear-walking-dead-flight-462-webseries.html

Ууу, супер, мерси! Въвеждането на самолет в действието винаги е разумна идея.  Mr. Green

ПП Е, не, тия в самолета бяха прекалено огромни тъпаци!

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 07:59 от Пуц

# 387
Ужасна серия (в положителния смисъл на думата). Пак стигнахме дотам, че дори сред апокалипсиса, най-опасни са хората.

# 388
  • BG
И аз изгледах, към средата на е п. се наложи да пусна англ суб, че нашите въобще се губеха.
Скрит текст:
Само на мен ли ми се струва, че негъра не е отявлен богаташ, по-скоро ми прилича на прикрит престъпник, който бърза да се свърже с групата си.

# 389
И аз тъй мисля. Но факта, че ги взе ми говори, че е готин.

Общи условия

Активация на акаунт