FEAR The Walking Dead

• 57 037
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • London
Онези в църквата
Скрит текст:
Силия си мисли че идва Второ Пришествие, мъртвите възкръстват. Отчето пък каза на хората, че това няма нищо с Господ и те се въоръжиха да изтрепят зомбитата. Само че Силия им е сложила отрова в ония неща дето лапат при молитва.

# 541
Мерси Bean  Hug

# 542
  • София
Лошото е, че следващата неделя е последния епизод преди паузата по средата на сезона.  #Cussing out
Да очакваме значи много силна серия.

Скрит текст:
А забелязахте ли момченцето, което се яви на Даниел. Може би това е той самия като малък, може би някоя трявма от детството или нещо подобно. Около него също има тайни, с тежкото му минало (знаем, че е измъчвал и убивал) дано скоро се разкрият.
Иначе част от мексиканската култура е вяврането, че душите на умрелите бродят сред нас и че всъщност мъртвите не са истински мъртви... А някои традиционалисти като Силия си третират това както им е угодно. Сега въпросът е кой-кого ще надвие и дали нашите ще успеят да завземат хасиендата. Wink

# 543
Промо за следващия епизод
https://www.youtube.com/watch?v=jIjRAoMxdJc

# 544
Интересно промо
Скрит текст:
Надушвам, че може би ще се разцепи групата  newsm78

# 545
  • BG
За пръв път епизода ми се стори, че свърши изключително бързо, което значи, че е бил интересен.
Скрит текст:
Наистина имаше много общо ситуацията в имението като тази във фермата на Хършил, само че тук имаме освен ненормална Силия и изключително опасна, Хършил поне беше добър човек, въпреки, че пазеше превърнатите и имаха някои несъгласия с Рик, никога не е поставял някой от групата в опасност, докато на Силия ми се струва, че няма да и мигне окото да убие който и да е. Хършил пазеше зомбитата живи с надеждата да бъдат излекувани, а Силия искаше да ги превърне дори насила не с надеждата да се оправят, а защото ги смяташе за новия свят, което и може да си е истина донякъде.

# 546
Нафори, Бийно, богохулнице, нафори.  Mr. Green

Скрит текст:
Мадисън е умна жена, Крис пак ше върши глупости, Ник ше затвърди стратегията си на свободно движение сред зомбитата.
Чудо, чакам!  hahaha

# 547
Силия може да е луда, но вечер се причестява с бутилка червено вино.  Wink
Тоя бухал що за символ е?

# 548
То отнякъде трябва да избие. Бухалът много ме кефи!

# 549
Браво на всички включили се в тази тема впечатлен съм че намирам толкова изчерпателна дискусия и то в bg-mamma , newsm20 .А следя всички торент сайтове БРАВО.

# 550
  • BG
Знаете ли колко време ще почиват и  кога ще е следващия еп?

# 551
Не знам. И в имдб не е обявена дата, но са 15 епизода този сезон.

# 552
  • София
А, ще почиват ли, браво. Тамън ще наваксам. Ако може и всички останали да попочинат малко.

# 553
И аз така. Laughing

# 554
Ох, бе, в този сериал са ги събрали от шизофреник нагоре! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт