FEAR The Walking Dead

• 57 037
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Никой ли не е гледал още?
Скрит текст:
Горкия Ник. Бива си го със зомбитата, но и той като Силия изперка тотално. Надявам се да се оправи и да се съберат със семейството. Келешчето Крис ме дразни, баща му също. Мадисън все повече се стабилизира. Хареса ми как хладнокръвно я заключи. А реакцията на Силия   ooooh!
Мадисън и Странд ще бъдат страхотен тандем. Даже ако той не беше гей, щяха да са готина двойка  Mr. Green
Много жалко за Салазар. Но може и да е жив.
Дали ще успеят да стигнат до яхтата отново? Или ще отпрашат в друга посока. Но рано или късно ще се срещнат възлюбения на Алиша. Забравих му името. Май Джак се казваше.

Обявиха датата на следващия епизод  Cry
21 август  #Cussing out

# 556
Тия пък! Цяло лято ще се търсят  Mr. Green

Не ми хареса епизода.

# 557
И на мен не ми хареса, някак изсмукано от пръстите ги разделиха...

Странд и трите момичета най- в час, все едно аз съм го писала сценария в тази част  Mr. Green

# 558
  • BG
На мен ми хареса епизода
Скрит текст:
дори се радвам, че ги разделиха, так ще наблюдаваме 2-3 сюжетни линии, иначе доскучава.  Според мен няма да стигнат до Абигейл, може Джак и компания да са я задигнали вече, Травис ще вразумява изкрейзилия Крис, не знам защо така изведнъж откачи, някак неестествено и нелогично ми се струва, за Даниел имам съмнения, че ще оживее, по-скоро надежди, защото е  един от най-надеждните в групата, само за Ник се чудя какво ли ще стане с него, все пак колкото и да му харесва да се движи сред зомбитата, той не е зомби и трябва по някакъв начин да се грижи за себе си, за да оцелее, а сега като изгориха имението ще му е малко трудно, особено с намирането на храна.

# 559
Вчера щях да нося клюката и забравих  ooooh!
Побойник  Mr. Green

http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/fear-walking-dea … article-1.2648089

За Даниел(актьорът) някъде прочетох, че имал ангажимент с филм, та ще се появял чак в трети сезон.

# 560
  • BG
Значи скоро няма да ги съберат, щом ще има и 3 сезон, да има мегдан за дейсвтие, само ме е яд, че ще почиват толкова дълго, какво ще гледам цяло лято.

# 561
  • София
Най-накрая изгледал Simple Smile
Харесаха ми като цяло седмте серии, силен сезон. По-добър от предния.
Но тази пауза до 21 август направо ме убива.  #Cussing out

Скрит текст:
Даниел е жив, спокс.  Peace 100% съм сигурен, няма да се плашите.
Крис все повече ме дразни. Травис и той малко неадекватен. Ник изперка, само жените са в час, хах. Силно женско присъствие.  bowuu

# 562
  • BG
Трейлъра на Феъра е много по-интересен от този на Ходещите, поне за мен, нашите явно ще да се движат разделени, попадайки на нови групи, само Ник ще продължава да се вре сред зомбитта, много му хареса явно в тяхната компания Wink

# 563
Дааа! Страхотен трейлър! Много по-напрегнат от TWD.

# 564
Страхотен трейлър, страхотен. Crazy
Подсетихте ме да подхвана Ходещите, имам доста за наваксване, а все отлагам.

# 565
  • Gotham City
Ох,  и аз Ивекс, само че нещо...нямам нужната нагласа да го изгледам....някак в по-голямо очакване съм на Fear... а имам 4-5 епизода да догледам на 'одещите

# 566
  • London
Повдиг!

# 567
  • BG
Днес трябва да е епизода, нали?

# 568
  • София
Да, би трябвало да го има вече по торентите.
Аз довечера ще го гледам по AMC

# 569
Добре, че е темата, съвсем бях забравила.
В Замунда го няма още, но го намерих в Арена, тегля. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт