FEAR The Walking Dead

• 57 035
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
За 3-ти сезон ли говорите?

# 571
Не, за новия епизод.
http://www.imdb.com/title/tt3743822/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2, 15 епизода са, не очаквах. Thinking

# 572
  • London
Общо взето - разочарована съм. Не ми пука за никой.

# 573
Ох, бе, в този сериал са ги събрали от шизофреник нагоре! ooooh!
Точно, особено мъжката част и Силия.
Гледах новия епизод. Много гнусен.
Скрит текст:
Ник няма ли да се зарази от зомби вируса като яде от куче, което е било разкъсано от зомбита преди това? Само с ухапване ли се предава?

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 23:44 от skybye

# 574
А, да вярно, че този сезон имаше пауза, понеже епизодите са повече.

# 575
Малко скучна серия беше.  Confused

# 576
  • BG
Не мога да намеря епизода за теглене, малко помощ?
PP грешката е моя, аз търся 9 еп., а то би трябвало да е 8-ми, сори Simple Smile

# 577
  • BG
Гледах
Скрит текст:
цял еп само с Ник и гнусотиите около него ми дойде в повече. Ухапването от кучето би  трябвало да се инфектира много по-рано, а той доста време ходи ли, ходи сред бродещите с този крак, а те как не усетиха миризмата на прясна кръв просто не знам Mr. Green голяма измишльотина, и Ник ми беше досаден, и спомените му и всичко. Накрая с това селище, в което попадна доста взе да се доближава до Ходещите, надявам се да не гледаме един и същи сериал два пъти. И ако му се мре на Ник, да вземе да мре вече и да не ни занимават с него. Според мен си търси смъртта, но не му стиска май много да я посрещне.

# 578
Нощен гост
Скрит текст:
Остави това, че го ухапаха. Ми как си хапна после от умрялото куче  Joy
Това вече ми дойде много. Изложиха се.

# 579
Не ми се и коментира, не скучна, тъпа ми беше серията.

# 580
  • BG
Нощен гост
Скрит текст:
Остави това, че го ухапаха. Ми как си хапна после от умрялото куче  Joy
Това вече ми дойде много. Изложиха се.
Скрит текст:
Аз все още съм в чудене кое ми дойде в повече, дали че пи от урината си, или че яде сурово кучешко, абе,, да чукаме на дърво да не сме на неговото място hahaha
Всъщност мисля, че вируса се предава чрез кръвта, така че , ако  е ял от месо, по което има лиги от зомби, мисля че не може да се зарази.

# 581
  • София
Ами това в сериала никога не е било уточнявано и ние си правим догадки Simple Smile
Дали е през кръвта (най-логичното нещо) или и през лигавицата. Много пъти са плували буквално в слузестата течност на зомбитата и в очите и в устата е попадало, в носа и не са се заразявали.
Знаем, че всеки носи вируса в себе си и че при одраскване и ухапване се зарязаваш.
Иначе серията ми бе интересна на мен. Ник добре се справя, силен герой е. Това с кучетата бе гадно, пфф.

# 582
  • BG
То и предаване чрез кръвта е малко под въпрос като се замисля, защото когато на Рик му се счупи ножа си беше ранил ръката и имаше допир с зомбирана кръв, обаче му се размина, може към края на сериала ( и на двата) да разберем все пак как стават нещата, тъй де, не за друго ми да знаем как да се пазим Mr. Green

# 583
Аз пък съм много доволна, хареса ми епизода. Ник е...ти лудото лайненце. Малко не знае мре ли му се или не, но пък е жив-умрял-мизерен оцеляващ.

# 584
  • София
Добра серия. Simple Smile
Ник отново прояви хитрост и съобразителност.
Мадисън и Странд колко сладко се напиха, хаха  Grinning

Но се случи едно от най-важните неща до тук в сериала, а и изобщо и в двете шоута
Скрит текст:
Ухапан ли е наистина Алехандро или лъже??? Досега не сме срещали герой, който да е оцелял след ухапване от зомби. И не говорим за ампутация на крайник, а да се пребори самия вирус. Или лъже, за да го почитат или ставаме свидетели на нещо знаково и кардинално. Simple Smile Е, не че това е някакъв шанс за човечеството, но явно все пак има хора (колкото и малко да са), които имат естествен имунитет срещу този вирус (това винаги го е имало при всички смъртоносни пандемии)

Общи условия

Активация на акаунт