МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • СОФИЯ
Днес ми е рибен ден и си взех филе от бял амур.  ...
Бял амур и аз много тача, ама кажи от къде го купи, че напоследък е кът.

# 361
добре си дошла Lace
сухите подправки си ги слагай, но смени олиото със зехтин

# 362
  • Sofia
Днес ми е рибен ден и си взех филе от бял амур.  ...
От рибния на Женския пазар,с/у спирката на трамваите 20 и 22.

# 363
  • СОФИЯ
Днес ми е рибен ден и си взех филе от бял амур.  ...
От рибния на Женския пазар,с/у спирката на трамваите 20 и 22.
Мерси! Хич не ми е по трасето, та ще видя.

# 364
Здравейте, идвам да дам отчет  Simple Smile.
След първата дванайсетдневна врътка - 4,600 кг Crazy. Най ме притесняваха дните на кисело мляко, но ги изкарах без проблем, хапвах по малко като усетех слабост. Днес продължавам с втора серия- вкусни картофки, от кога ги мисляяя...   

# 365
 bacardi  поздравления за резултатите.  От понеделник и аз започвам втората врътка, но мисля да ги правя 12х1, че много ми трудни тези  2 дни на пиле и риба.

# 366
  • Sofia
и аз ги правя по 1 ден,много рядко да повторя някой,но само безмесен....

ох,пак ми закъснява цикъла...защо така се получава при тази диета,нали се яде,не гладува тялото ,....за да има такива промени Sad

# 367
и аз ги правя по 1 ден,много рядко да повторя някой,но само безмесен....

ох,пак ми закъснява цикъла...защо така се получава при тази диета,нали се яде,не гладува тялото ,....за да има такива промени Sad
Доли, колко килограма свали? Може от това да е. Ако знаеш как е 90-дд, при нея наистина се яде, че дори много, аз свалих с нея 5кг и веднага ми се отрази на цикъла, месеци бяха нужни да се оправи. И други жени на същата диета имаха такъв проблем тогава. Сега от моното аз нямах, особено това на ВЧ си е доста ядене

# 368
  • Sofia
свалих 5кг.през август,септември си върнах 2кг.,не е от свалените кг.

# 369
 wavey
никакви ви няма, ама аз да се оплача, че пак съм на пиле  Twisted Evil
вчера обърках картофения, пих сок и ядох диня,
ама то нали след втората врътка се почивало  Laughing

Doli, не изключвай напълно мазнините, поне зехтин слагай и то не по няколко капки  Peace

# 370
Мили дами привет Simple Smile, аз се включвам в темата с идеята да пробвам диетата на Червенкова. Тъй като е 14 тема откровено нямам нерви да чета всички тези страници и риск не риск ще питам направо... черният пипер ще ми навреди ли. Разбрах че не трябва да се използват изкуствени подправки като маги и вегета. Но никъде не се говори за подправки като черен пипер или къри примерно..?

# 371
  • Sofia
Може подправки,но умерено Naughty

# 372
  • Sofia

Doli, не изключвай напълно мазнините, поне зехтин слагай и то не по няколко капки  Peace
Слагам зехтин,понякога и масло гхи,сусамово,оризово олио....

# 373
Току що ми казаха, че монодиетата на Червенкова (до колкото е нейна въобще) била само за хор с много килограми за сваляне, и хората с ниско тегло нямали шанс. Може ли някой да ми каже какви са границите за ниско тегло и много килограми. Тежа 60 и имам да свалям 6 за да си вляза в дрехите. Ако няма да ми повлияе - да търся друг вариант докато е време, че студа наближава а финансите са толкова трагично зле че не мога да си сменям гардероба категорично

# 374
  • Sofia
Колко си висока?

Общи условия

Активация на акаунт