МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Sofia
да,би могла да свалиш 5-10кг.
мисля,че има мацки,които са сваляли с тази диета и малко кг.
пробвай Peace

# 377
После връщат ли си ги?

# 378
  • Sofia
е,много зависи как ще продължиш след това да се храниш...ако си знаеш кои са ти храните от които качваш е добре да се ограничат

# 379
Спрях 90ДД след като нямаше ефект,освен запека.
 Сега съм минус 4 кг без режим и ограничения.Качих вследствие на ниско ниво на един хормон.

# 380
мерси Доли, а друга идейна моно диета за сваляне на малко килограми? Или въобще да забравя за монодиетите?

и се чудя още..
В кой от дните мога да ям ориз. Четох из някакви теми че се ядял в зеленчуковия ден. Или с него се заменяли рибните. Но се чудя първо, дали ще има същия ефект диетата ако направякое да е от двете, второ, кой е п-добрия избор, и трето ако ям ориз в зеленчуковите дни значи ли че трябва да ям само ориз или мога да ям и други зеленчуци (за мен оризът по никакъв начин не влиза в графата зеленчук...)

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 15:39 от yana_todorova

# 381
от вчера съм на диетата на Ваня Червенкова. Преди 2 месеца я правих и свалих около3,5 кг, като последните 2 дни на мляко ги пренебрегнах.

# 382
В кой от дните мога да ям ориз. Четох из някакви теми че се ядял в зеленчуковия ден. Или с него се заменяли рибните. Но се чудя първо, дали ще има същия ефект диетата ако направякое да е от двете, второ, кой е п-добрия избор, и трето ако ям ориз в зеленчуковите дни значи ли че трябва да ям само ориз или мога да ям и други зеленчуци (за мен оризът по никакъв начин не влиза в графата зеленчук...)
Според мен картофите и ориза са от един вид, все бързи въглехидрати. Идеята на диетата била да се редуват въглехидратни с протеинови дни. Но аз лично не  мога да сравня ориза с плодовете или зеленчуците да речем. Въглехидрати са, но все пак са различни. От такава гледна точка сигурно е било казано, че може да се яде при зеленчуците, но това за мен е все едно отново картофи. Това по отношение на заместването на зеленчуците с ориз. Но на мястото на рибата просто ми се струва неправдоподобно - да замениш протеин с въглехидрат.

А дали има смисъл от моното, ти си качила килограми и искаш да се върнеш на старите си или искаш да намалиш теглото си, което е било такова дълго време? Защото като чета, не си с много излишни килограми и това има значение.

При мен ефект имаше моното, когато:
1. Бях повече килограми (за 1-2 години бях качила над 12 килограма) и свалях към такива, които съм била преди.
2. Имах бързо качени 2-3 килограма, до онова тегло свалих без проблем. Минах и под него, но като минах на нормално хранене, върнах до килограмите, които поддържах доста време.

# 383
Яна, пишеш във фейса в група с 24 000 човека, там има и снимки и много повече хора споделят резултатите си
няма как някой друг, освен теб да знае дали и с колко ще отслабнеш
всеки сваля различно, всеки чийтва различно
пробвай и виж какво ще стане, ако ти много трудно сменяй дните или ги карай по един ден
но започни, от друг няма разбереш какво ще случи с твоето тяло  Hug

# 384

60 кг на тази височина не са малко.

Аз стартирах от 52, ръст 164.
Свалих 4 кг, за 12 дни, толкова исках.
Задържам ги вече 6 месеца, с разделно хранене и рестрикция на сладкото, в т.ч. и на плодовете.
Хляб и тесто не ям по принцип.
И млечните отказах от 3-4 месеца. Благодарение на диетата установих, че от тях качвам кг. Отделно не искам заради костите.

Ориз не се яде в тази диета.

# 385
Много благодаря. Започнах я тази сутрин - успешно приключил първи ден без глад или липси на каквото и да е. В крайна сметка каквото стане..

Имам да връщам. По принцип съм 54. Мин. юли бях 52, забременях и след принудително залежаване сега съм 60, така че просто връщам старо тегло

# 386
  • На планетата земя
Здравейте!Нареждам се и аз тук,имам за сваляне 3-4 кг.

# 387
BUBA_k успех, 4кг не са много ще ги свалиш  Peace

Яна много са ти лъчезарни снимките, ще се справиш, само не се отказвай в началото, след плодовете и рибата ще се  смаеш от резултата, доро и да не си свалила в килограмите  Flutter

# 388
ааа никакво отказване. аз не съм quitter, все пак имам две дъщери да възпитавам, ако аз не давам пример за силен характер то тогава кой? Grinning

Ето и резултата - след първи ден картофи (и зелен чай Grinning ) - 300 гр.
Хем направих нещо което НИКОГА не съм правила - вечерях в 9 защото не можах да сготвя за себе си по рано. А в къщи основното правило е никаква храна след 7. И като за капак си сготвих... пържени картофи че стават най-бързо... хем след 9 хем пържено... Цяла нощ не съм спала защото се чувствах гузна Grinning Викам си още първия ден си съсипах диетата, пък то кво излезе. Днес съм още по-мотивирана. Да не говорим че из фейса намерих един албум с около 40 рецепти за всеки от дните на диетата Grinning Много готино! няма да ям само ваени картофиии Grinning Grinning Grinning

Успех на всички! Малко - не  малко килограми, аз продължавам, пък каквото стане

# 389
  • СОФИЯ
... Да не говорим че из фейса намерих един албум с около 40 рецепти за всеки от дните на диетата Grinning Много готино! няма да ям само ваени картофиии Grinning Grinning Grinning

Успех на всички! Малко - не  малко килограми, аз продължавам, пък каквото стане
Дай моля линк към тези рецепти. Откога мрънкам, че е добре да споделяме именно рецепти, за да си създаваме позволено разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт