♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 51 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Вай беее , отварям темата - то само плочки, сочни баклави..чок татлъ  Mr. Green Още не сме метнали пак сексуалността на зодиите  Flutter

# 76
нИмоА, дадох фира... ooooh! В тая жега само Памир ми трябваше... bishop

...да ти прави изкуствено дихание,а...дали може......ПП -той нали го игра доктор в "сезони-те

# 77
Ох баклави много хубави баклави  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 78
  • София
нИмоА, дадох фира... ooooh! В тая жега само Памир ми трябваше... bishop

...да ти прави изкуствено дихание,а...дали може......ПП -той нали го игра доктор в "сезони-те
Тц! Naughty Обвързана съм. Аз съм само Баръш-ена. Sunglasses bishop

# 79
Тука баклавите много не се виждат, ама нещо в сивите гащи ми "боде очите"  Embarassed

За Ибрахим и аз съм чела, че е от "лошите момчета" , та и Памирчо не е по назад  Crazy

# 80
  • Пловдив
Хахахаха , Нежност, с глас се смея  Joy
Бодил Пекин   hahaha

# 81
Тинче кажи на Баръш по-малко да му играят очичките че някой ще ти го вземе. Crazy Whistling Heart Eyes

# 82
  • Пловдив
Ние с Тинчето си го шерваме Баръш, на партия сме там Simple Smile Още в предната тема ги разпределихме, няма къде да мърда, не може да ни смогне  Mr. Green

# 83
  • София
Тинче кажи на Баръш по-малко да му играят очичките че някой ще ти го вземе. Crazy Whistling Heart Eyes
Яваш, дур! Тогава веднага сменям емотиконката bishop на  newsm66...

# 84
Може той може... Joy Joy Joy Joy Joy

# 85
Да покажа и Берк по баклава  Mr. Green  Макар че има много малко такива снимки  Crossing Arms  Явно Мерве-тУ не ще да "гледамИии и да й завиждамИии"  Whistling

# 86
# 87
  • София
Не ми достигат поп-ските емотиконки вече... #Crazy #Crazy #Crazy

# 88
Не ми достигат поп-ските емотиконки вече... #Crazy #Crazy #Crazy

Рекох си и аз да се изфукам  Flutter  

Памир е фен на Фенербахче ( "Канарчетата" им е прозвището ) , а Берк е луд фен на Бешикташ ( "Черните орли" ). Неслучайно е татуирал орел на лявото си рамо Laughing

# 89
Ауууууууууууууууу девойки, аз не съм от тези където пишат, но не се стърпях... smile3521

Ама моля ви се ще ме изволнят вече.
Тези сиви гащи, плочки,тухли,само се кикотя, всички нюанси на червенто смених....... Embarassed
Много ме радвате. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт