Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 218
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Аз лично не купувам Персил, след като преди години купих да пробвам и течен, и прах. Останах много недоволна и оттогава въобще не взимам от него. Това е мое лично мнение.
В UK Персил е на съвсем друга фирма. Тук говорим за Персил на Хенкел, а в UK е на Юниливър.

Между другото, откакто си го пробвала, рецептурата сигурно е сменена три-четири пъти.
Аз съм имала много неприятности с един английски Персил прах за цветно от 2009 г., който оставяше ужасяващи бели следи по дрехите. Последният, който съм пробвала, не е създавал никакви подобни проблеми.

# 226

TAED, дали би могъл да повториш пак поста си относно Ариел, защото прочетох, че един потребител ти благодари за разясненията за праха.

Не знам кой пост се визира. Писал съм само, че P&G имат определени технологични предимства, които се отразяват на качеството на крайния резултат, особено при пране на бели дрехи. По принцип избягвам да препоръчвам марки, но ако трябва да го направя- да бих препоръчал Ариел, прахообразен за бели дрехи.

Не забравяй, че препаратът е само част от всичко. Машината, програмата, правилното дозиране на препарат и дрехи... всичко има значение.

# 227
В Кауфланд от понеделник има промоция на Пурлан за вълнени изделия. Ползвала съм го преди доста години и бях доволна. А рекламата с бебето и татковия пуловер беше чудесна.Но сега дизайнът на бутилката и етикета е съвсем различен.Дали качеството му е същото?  След многобройните отрицателни отзиви за Первол се чудя дали да не взема от Пурлана. Някой ползвал ли е и какво е качеството му?
Не веднъж съм писала, че откакто е излязъл на пазара, само него ползвам. Веднъж го смених с АВС, но после пак си продължих с Пурлан. Ако имам възможност другата седмица да ида до Кауфланд, ще си купя, защото имам максимум за 1-2 пранета.

Благодаря.Убягнало ми е писането по въпроса.А и може в момента да не ме е интересувало.

# 228
Здравейте,в CBA магазини са пуснали промоция на Ariel Actilift Color and Style 6,5 kg за 25 лева,някой ползвал ли го е,заслужава ли си и става ли за бяло пране?Пише,че е произведен в Белгия,но отпред пише на немски,ето този е

# 229
Здравейте,в CBA магазини са пуснали промоция на Ariel Actilift Color and Style 6,5 kg за 25 лева,някой ползвал ли го е,заслужава ли си и става ли за бяло пране?

Като гледаш какво пише на опаковката, за какво пране според теб е предназначен? Нека все пак темата да не замества мисленето.

# 230
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Вече май ни е по-лесно да пишем отколкото да мислим.

# 231
Впрочем, този прах, който показах, е произведен за Чехия, Словакия и Полша, у нас такава разновидност няма, т.е. паралелен внос. Пресен е горе-долу - произведен е януари 2015.
Има същия, но пише и на български на гърба. Той какъв ще е? Код 5012272300. 9.90лв за 20 пранета.

# 232
Същият е. Пише на български, но не го внасят в България.

# 233
Пфу, аз реших, че не е този, защото пише и на български ooooh! Утре ще го взема.

# 234
Моя вина. Само те обърках с тези подробности, но наистина тази разновидност не се внася официално в България, просто по супермаркетите и по другите магазини я няма. Защо пише на български обаче е загадка за мен.

# 235
Аз разбрах,че е за цветно пране,но имаше отзад снимки с бели и цветни дрехи,но както и да е.

# 236
Е, не, просто не очаквах да пише на български и реших, че не е той.

В Елитис има тези видове:
Ariel White Flowers
Ariel Mountain Spring
Ariel Touch Of Lenor Fresh
Ariel Touch Of Lenor Fresh Relaxed

Има ли значение кой ще взема за бяло?

# 237
Е, не, просто не очаквах да пише на български и реших, че не е той.

В Елитис има тези видове:
Ariel White Flowers
Ariel Mountain Spring
Ariel Touch Of Lenor Fresh
Ariel Touch Of Lenor Fresh Relaxed

Има ли значение кой ще взема за бяло?
Аз за бяло съм ползвала този втория,който си написала,доволна останах,но може би и другите са добри.На каква цена са?

# 238
# 239
Здравейте   bouquet ,
Отдавна не съм писала в темата , но не спирам да я чета и ползвам дадените съвети  Peace
За времето в което не съмм писала мога да кажа, че в дългосрочен план Омото много ми хареса - избели и върна блясъка на всички бели тениски на ММ , добавам и по малко от Вениша за бяло и няма и помен от петната  Blush

Снощи пуснах пералня с бяло и изпробвах от Капсулите на Персил, които са гел и прах и не успяха да махнат петно от домат от покривката - не го бях третирала предварително, исках да им видя ефекта  Thinking

Много съм довлна от Ариела за цветно, който е показала Гес малко по нагоре - изпиране и аромат  Heart Eyes
Доволна съм от препарата на Сано за бели дрехи - не успях изцяло да премахна натрупаният талк от тениските, но пък не се натрупа такъв на по новите  Peace

На два пъти ми се случи Ариел подс да не ми се разтвори изцяло, хем пусках прането на 40 градуса  Crossing Arms Възможно ли е проблема да е бил заради по малкото дрехи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт