Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 159
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Мдаа, "чудо в прането". Надуха ми главата по радиото с глупости. Факт е, че не съм го ползвал (и не бих), но предполагам, че е нещо от ранга на REX, Bonux, Bingo...

# 301
В сравнение с ИЗИ Бонукс е Ариел.

Скрит текст:
Ето това е невероятен прах, невероятен. То не е изпиране, освежени цветове, разкошен аромат, малка доза... разкошен аромат. Laughing Нямам думи. Ако го видите някъде, вземете го без да се замислите. Ако сте от Бургас, ще ви кажа къде го има, на лични.
Добре, че беше TAED да ме "раздразни", та да почна да ползвам отново Ариел, че нещо се бях навряла в собствените марки.

И от къде може да се закупи това "чудо в прането"?

Доста си била надъхана като си писала това, явно наистина те е грабнал тоя прах. Говори ми.

# 302
Мн съм навит да пробвам този Ариел дето така го похвали.

# 303
Мдаа, "чудо в прането". Надуха ми главата по радиото с глупости. Факт е, че не съм го ползвал (и не бих), но предполагам, че е нещо от ранга на REX, Bonux, Bingo...
По-зле е. В интерес на истината започнаха добре, но със всяка промяна ставаше все по-зле и по-зле.
Освен това е най-странният прах, който съм виждала: лек, а с голям обем. Примерно препоръчаната доза е 40 г = 160 мл. newsm78 Много непрактично.

Абе, малките никога не могат да достигнат тримата големи (Reckitt Benckiser са големи, но изобщо не ги включвам, защото праховете им са гола вода; всъщност, като цяло всичката им продукция е гола вода на ужасяващо надути цени). Нямат капацитета.

И от къде може да се закупи това "чудо в прането"?

Доста си била надъхана като си писала това, явно наистина те е грабнал тоя прах. Говори ми.
От един магазин в Бургас. Да ти кажа ли къде е? Ще дойдеш ли до Бургас да си купиш?
Абе ти нали си купи Ариел от Англия? Съвет: карай си с него и не се затрупвай с прахове. Няма смисъл.
Тоя, дето съм го показала, си пере както всеки Ариел за цветно, само че мирише чудовищно силно.

# 304

Освен това е най-странният прах, който съм виждала: лек, а с голям обем. Примерно препоръчаната доза е 40 г = 160 мл. newsm78 Много непрактично.

Нормално, при липса на технология за гранулиране. С трици маймуни не се ловят, но  това май не важи за България.

# 305
Благодаря!
Чува, чува. И един да е, пак е от полза, а те са много повече.

Освен,че чуваме,ограмотяваме нечетящите и непишещите във форума. Една приятелка като ми видя набора от прахове се учуди защо ми са толкова. Тя перяла с един вид всичко. Друга почти я отказах от течните препарати. Дори ми се обаждат с въпроси,защото съм била много ограмотена.Та така. Пишете-ние четем и се учим.  Hug

# 306
Гес, ТАЕД, имам въпрос: Възглавница с пух и пера, с какъв препарат трябва да изпера, за да не прецакам пълнежа? Т.е. трябва ли да избягвам ензими, предвид естествения пълнеж или не е проблем? И ако ползвам, да кажем препарат за вълна + добавката на ариел за петна, дали би било ок? Или да карам направо с ариел за бяло?

# 307
Купих от Елитис ето този прах на Ариел за цветно пране дали има разлика с този или се различават само по това,че този има ленор

# 308
Гес, ТАЕД, имам въпрос: Възглавница с пух и пера, с какъв препарат трябва да изпера, за да не прецакам пълнежа? Т.е. трябва ли да избягвам ензими, предвид естествения пълнеж или не е проблем? И ако ползвам, да кажем препарат за вълна + добавката на ариел за петна, дали би било ок? Или да карам направо с ариел за бяло?
Изпери си възглавницата с малко количество прах за бяло. Няма да се развали пълнежа. Най-добре пери две възглавници, за да не се разбалансира машината при центрофуга. Провери шевовете на калъфката, защото ако излезе пълнежът, става лошо. Изплакни допълнително, трябва да си сигурен, че няма остатъци от праха за пране. Препоръчвам ти да използваш програмата за деликатни тъкани, където центрофугите са по-леки.
Добавката на Ариел също съдържа ензими.

Купих от Елитис ето този прах на Ариел за цветно пране
Скрит текст:
дали има разлика с този или се различават само по това,че този има ленор
Скрит текст:

Различават се само по аромата.

# 309
не се затрупвай с прахове. Няма смисъл.

Ариел бързо ми свършва, малко ми остана от ОМО и това е, не задържам прах.

Ще си взема от тоя Ариел дето такава реклама му направи.

# 310
Ще си взема от тоя Ариел дето такава реклама му направи.
Добре. Joy

Търси по паралелния внос. В София не знам къде ще го има, но все някъде трябва да се намира. Все пак София е по-голяма от Бургас.

# 311
Благодаря ти, Гес! Улесняваш ме с праха за бяло за възглавницата.
Относно този прословут Ариел за цветно, за който говорихте - в пловдивския Елитис го няма. Има обикновен, който не е компакт. Пак официален внос. Гес, съществена ли е разликата между този, който ти си показала и официалния внос за цветно или...?

# 312
Много съжалявам, ако някой е подведен, но никога не съм писала, че прахът, който похвалих, го има в Елитис.
Има разлика, но не е съществена.

# 313
Дааа, заблудил съм се, тъй като в постовете около този прах се споменава много пъти името на магазина. Сега прочетох внимателно и разбрах. Къде ли в Пловдив може да го има? newsm78

# 314
Има разлика, но не е съществена.

А защо тогава държиш на компактния вариант?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт