Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 177
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Ето това е невероятен прах, невероятен. То не е изпиране, освежени цветове, разкошен аромат, малка доза... разкошен аромат. Laughing Нямам думи. Ако го видите някъде, вземете го без да се замислите. Ако сте от Бургас, ще ви кажа къде го има, на лични.
Добре, че беше TAED да ме "раздразни", та да почна да ползвам отново Ариел, че нещо се бях навряла в собствените марки.

# 196
Наистина мирише супер-аз взех такъв, но течен. Сега търся такъв, но прах за бяло.

# 197
Спри да търсиш. Отивай в Елитис (бившето кино Септември). До 17.09.2015 г. всички видове Ариел са по 7,99 лв. Има и този touch of Lenor fresh за бяло.
Ако искаш турски, има един магазин, където продават 33 пранета за 17,50 лв., но е в "Славейков". Стоката е съвсем прясна, произведена преди два-три месеца. Турският се нарича ekstra ferah, защото в Турция няма Lenor.

А пък този Ленор идеално се връзва с аромата на праха и става почти безкрайна трайност и наслада.
Скрит текст:

# 198
Еее супер инфо! Елитис ми е много близо.  bouquet
Знам, че се пише, че няма разлика между турски и български прах, но да питам - дали са еднакви, като качество?

# 199
По мое мнение - да. Ползвала съм турски Персил, турски Ариел - прахове - не намирам разлика в изпирането. Единствено, може би, че турските сякаш са по-ароматизирани.

В Елитис по 7,99 лв. са всички видове Ариел за 20 пранета. Забравих да го пиша. Големите не са.

# 200

Добре, че беше TAED да ме "раздразни", та да почна да ползвам отново Ариел, че нещо се бях навряла в собствените марки.

Ще имаш да черпиш  Mr. Green. Сега си купуваш и разновидността за бяло и не ти трябва нищо повече.

# 201
О, варианта за бяло го ползвам от няколко седмици, а съм го купувала преди няколко месеца.

Впрочем, този прах, който показах, е произведен за Чехия, Словакия и Полша, у нас такава разновидност няма, т.е. паралелен внос. Пресен е горе-долу - произведен е януари 2015.

# 202
Гес,този който си публикувала за всички цветове ли е подходящ или само за устойчиви?

# 203
Скрит текст:
Ето това е невероятен прах, невероятен. То не е изпиране, освежени цветове, разкошен аромат, малка доза... разкошен аромат. Laughing Нямам думи. Ако го видите някъде, вземете го без да се замислите. Ако сте от Бургас, ще ви кажа къде го има, на лични.
Хм, Потребителят 'Guess Who' е забранил получаването на лични съобщения. Cry Cry Cry

# 204
Гес,този който си публикувала за всички цветове ли е подходящ или само за устойчиви?
Прахът е color - за цветно.

Хм, Потребителят 'Guess Who' е забранил получаването на лични съобщения. Cry Cry Cry
Ще ти пиша.

# 205
Включвам се в темата да попитам, че не доразбрах (прочела съм само няколко последни страници) - какво е споменато за Ариел-а от TAED, някакви супер супер суперлативи ли? Не че аз ползвам друг де (от много години все Ариел използвам - за бяло, и отделно за цветно, като от време на време използвам и течния, лошото е, че не съм виждала Ариел за черно Simple Smile ).

# 206
В UK няма Ариел за тъмни и черни тъкани. Ще си вземеш от България.

# 207
В UK няма Ариел за тъмни и черни тъкани. Ще си вземеш от България.

Аз дори не съм знаела, че има Ариел за тъмни и черни тъкани. Благодаря за информацията, Guess Who. Тук си купувам някакъв от марката на супера, в който обичайно пазарувам, по липса на други алтернативи.

# 208
Ако има препарат за черни дрехи, защо няма за зелени, червени... Нека бъдем малко по-сериозни, защо не си спестите парите за кафе с приятелка например.

# 209
Защото черните дрехи искат по-специално отношение от зелените и червените. За всеки уважаващ себе си българин черното е върхът на стила. Българинът носи черно и в най-големия студ, и в най-големия пек. Всяка дреха, която е обагрена в черно, изисква специална грижа. Единственото по-лошо от това да носиш дрехи с цвят, различен от черния, е това да носиш избелели черни дрехи.

Mr. Green

Аз този Ариел за тъмни и черни тъкани си го ползвах за цветно. Другите не ми се струват подходящи, каквото и да пише на опаковката.
За другите и мотивацията им, не знам.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 01:55 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт