Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 73 925
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Пловдив
Цитат
С портбебето ли в такава цената? Днес имах път към Хиполенд, XLR е с три пръста по-широка. Определено не мисля, че ще стане портбебето на моята.

XLR модела е за портбебе-на ХТ няма да стане Cry

Портбебето не е включено в комплекта -купува се отделно,но винаги можеш да си вземеш втора ръка за около 100лв,защото се ползва малко и не е проблем Peace

# 91
  • Sofia
Макларън има ли модел с големи гуми? Тия малки не бих си ги причинила вече Confused

# 92
  • гр.Пловдив
Макларън има ли модел с големи гуми? Тия малки не бих си ги причинила вече Confused

Няма с големи-все са с такива,но те не са чак толкова малки като на малките бъгита  супер здрави са и според мен возията си е много хубава,аз поне съм много доволна Mr. Green

# 93
  • Варна

Няма с големи-все са с такива,но те не са чак толкова малки като на малките бъгита  супер здрави са и според мен возията си е много хубава,аз поне съм много доволна Mr. Green

И аз съм на същото мнение. Имам база за сръвнение с друга количка с единични малки гуми.

# 94
  • Ловеч
Мнение за - Quinny buzz 3, Adbor S-line 3 in 1, Mamas and Papas Sola + кошница Cybex, коя да избера?

# 95
Момичета, в английския амазон има 50% намаление на Мамас енд папас Майло- 319 паунда е Simple Smile
Да ви попитам за борда на количката- според вас може ли да се мине и без него, само с коланите? Защото ми харесва и армадило, но то нямало борд и не може да се сложи.

# 96
  • русе
Момичета, в английския амазон има 50% намаление на Мамас енд папас Майло- 319 паунда е Simple Smile
Да ви попитам за борда на количката- според вас може ли да се мине и без него, само с коланите? Защото ми харесва и армадило, но то нямало борд и не може да се сложи.
Поръчах си онлайн Армадило флип хт, без борд, което установих впоследствие😔, от магазина обясниха, че новите модели били повечето така- само с колани, борда бил излишен..Лично аз го намирам странно

# 97
  • София
И аз не съм ползвала борд за плико минито ми, а нА бука борда беше толкова издаден напред, че все едно бях без него

# 98
Здравейте, искам да попитам дали някои има директни впечатления от JANE Crosswalk Matrix и Chicco Trio Activ3 в 1. Харесала съм си тези колички в интернет, но не съм ги виждала на живо все още и ще бъда благодарна, ако споделите някаква информация за тях.

# 99
  • Anywhere
Аз купих Mylo, много го харесвам, но не е влязло в експлоатация още. Има огромен сенник, много мека седалка, доста е дълга-97 см., заедно с поставката за краката. Аз ще го ползвам с порт бебе, защото коша за новородено е много тежък. Относно борд, аз предпочитам да има, за седящо дете разбира се, ако има табличка още по- добре. На голямата ми дъщеря количката имаше и беше супер удобно Wink

# 100
Да не би да пускат нов модел на Сола, че вече няма Сола 2 в Малечко? чудех се да вземам изгоден кош за новородено и да чакам някое коледно намаление за самата количка, но нещо идеята няма да мине май Mr. Green

# 101
  • София
В онлайн магазина има Сола 2  Wink

# 102
  • Sofia
Какво беше мнението в темата за колички Graco? В момента съм в Америка и виждам, че доста ги ползват, досега не съм им обръщала внимание.

# 103
  • гр.Пловдив
Graco са много здрави колички,особено този модел е култов на марката и може би най-продавания и супер сполучлив Peace На мен лично много ми харесва и допада,за цена незнам каква е.

# 104
  • Sofia
Благодаря, а кой е моделът? Гледах тук една подобна количка, много хубава, маневрена, всякакви приставки за чаши, хубав багажник, търсих да видя надпис на модела, но не видях, а изглежда като тази, която си пуснала.  newsm78
Пп. Ако се вярва на гугъл е Quattro tour deluxe
Ппп. Хм, нещо много е евтина: http://www.baby.bg/graco-bebeshka-kolichka-quatro-tour-delux-ts.html
Повече ми харесва тази http://www.baby.bg/graco-kolichka-evo-trio-3-v-1-chilli-red.html
Някой с отзиви за двата модела?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 12:43 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт