новият ми дом ... АД !!!

• 13 180
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
Да, за акъла при бебе-правенето съм съгласна...ама си мисля ,че при авторката бебето просто се е случило, а акълът й се е пробудил, прекрачвайки новия дом /живот/ Rolling Eyes

# 61
... а акълът й се е пробудил
А дано се е пробудил!

# 62
И аз прочетох акционерно дружество  Laughing
Какво пък толкова го нападнахте момичето, че сподели.
Аз на близо 30 се изнесох от вкъщи и в началото се чувствах точно така.
Всичко в новия дом аз бях избирала и беше мое дело, ама си ми беше мъчно и си тичах при мама.
Ще й мине, ама що така с бутонките я почнахте  newsm78

# 63
Толкова крещящо заглавие на темата , все едно е бият по 3 пъти на деня.

# 64
Авторката не се ли прибра от майкини си, да драсне 2 реда тука...

# 65
Едва ли е на 19, още 2009г е писала, че иска да забременява....

# 66
Авторке идвам да те спася.Отивай при майка си.Там е най-хубаво.Аз се нанасям.
Пиши ми на ЛС адреса и къде ще оставиш ключа.

Иначе всяко ново нещо причинява неудобства.Новите обувки правят пришки.Но не ги изхвърляш.Поне не веднага,а се опитваш да си ги поутъпчеш.С дрехите е същото.С къщата също.Натисни си малко първосигналните емоции и положи усилия.Голям човек си и трябва да се научиш на търпение и владеене на емоциите.Големите хора търпят и неудобства и имат правото да ги отстраняват.С две думи всичко зависи от теб.
Или се стягай или отивай при мама.Мъжът ти да си решава за себе си.

# 67
Хем боли, хем сърби.  Laughing

# 68
Авторката хич не е интерисуват съветите ни.

# 69
Едва ли е на 19, още 2009г е писала, че иска да забременява....
Shocked
Ако предположим, че тогава е била току-що завършила училище, значи сега на 25,  още не може да се отлепи от полата на маминка?    Laughing
То, че днешните млади са си инфантили, спор няма, ама "дърта жена" всяка сутрин да бяга при мама....в повече ми идва.   

# 70
Пускало и се е тема на жената.

# 71
То хубаво да пуснеш тема, ама влез, прочети, отговори...толкова ли е сложно. Thinking

# 72
Авторката трябва да си даде  сметка, че бягството е начинът й за справяне при стрес. Не е конструктивно. По нататък и други проблеми ще има.

# 73
Е, откъде знаете, че не чете? Сигурно чете, но не пише  Mr. Green

Аз се замислям, като се изнасях от нас ми беше доста нетипично. ММ живееше на квартира в съседния блок и сутрин ставах в ранни зори и тичах към вкъщи да пием с мама кафе. Е, всичко приключи след 2-3 седмици, ММ отвори един шкаф и каза "Изчистил съм го преди седмица и ти казах, а още няма дрехи вътре, така ли ще я караме?" и така, още една седмица влачех раницата с дрехите към вкъщи да ги пера, ММ ми се чудеше на акъла, е, реши, че ми е мръсно. Направихме едно основно почистване на всичко и навсякъде, купи ми кафеварка и джезве - голям буркан за кафе и пакет от любимото кафе и така се завъртя колелото. Голям екшън ми беше 3-4 седмици.
 Mr. Green Heart Eyes

# 74
за това е хубаво рано да се отделиш и да преминеш този стрес.Колкото повече време и години минават,толкова повече навици изграждаш и е трудно после.Компромиси се изискват и също така да потиснеш егото си.

Общи условия

Активация на акаунт