новият ми дом ... АД !!!

• 13 164
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Абе, каква "ключова подробност"? Simple Smile
Предния пост на авторката, преди да създаде темата е в стил: "правих секс без презерватив... има ли опасност да съм бременна?"
Е, явно опасността се е реализирала и сега тя е в шок от цялото това ново положение- нови отговорности, коренно различна обстановка и живот. Проблемът не е в жилището, а явно в това, че не е била готова за тази крачка
Все пак няколко години са минали от тази публикация.  Не вярвам това бебе да е станало тогава Blush 

# 91
Хахахаха... права си, надали Simple Smile
Убягнала ми е годината  Joy

# 92
Уф, и предистория ли имало  ooooh!
Херц, съгласна съм с теб за впечатлението, което се създава, само че някак не ми се иска да е истина, ако е истина - не ми се иска дете да се роди, без майка му да знае боли ли я, или сърби.

# 93
Уф, и предистория ли имало  ooooh!
Херц, съгласна съм с теб за впечатлението, което се създава, само че някак не ми се иска да е истина, ако е истина - не ми се иска дете да се роди, без майка му да знае боли ли я, или сърби.

Разбирам те, аз подивявам, когато видя безотговорни родители. За съжаление такива мърди първо забременяват, а после започват да мислят дали искат деца.

# 94
А знаете ли какво е албанска контрацепция? Забременяваш нежелано за пръв път- аборт. Втори път- омъжват те за забременителя; след това- ако искаш повече деца, ги раждаш, ако не, пак аборт. Щото хапчета и спирали били страшно, ама страшно вредни за албанската жена.

# 95
А знаете ли какво е албанска контрацепция? Забременяваш нежелано за пръв път- аборт. Втори път- омъжват те за забременителя; след това- ако искаш повече деца, ги раждаш, ако не, пак аборт. Щото хапчета и спирали били страшно, ама страшно вредни за албанската жена.

Дано да се шегуваш!

# 96
Не, баш така го практикуват, разправяли са ми.

# 97
Да не би да са открили някакъв безвреден аборт, аз доколкото знам аборта е в пъти по опасен от всички хапчета, спирали, ескапели и прочее...

# 98
Не, просто са тъпа нация с още по-тъпи жени. Ама и ние понякога ги доближаваме, за съжаление.

# 99
Да не би да са открили някакъв безвреден аборт, аз доколкото знам аборта е в пъти по опасен от всички хапчета, спирали, ескапели и прочее...
То аборта е ”добра” контрацепция.Понякога и след първия не можеш да забременееш.

# 100
Кога порастват младите?

Точно по темата.  Laughing

Цитат
Въпреки че навършват пълнолетие на 18 години, младите се чувстват пораснали чак 11 години по-късно, съобщи в. "Дейли телеграф".

Причините да не се чувстват като възрастни е, че живеят с родителите си, играят на компютърни игри и гледат детски филми. Често те така и не се захващат с истинска работа.

Цитат
Изследването е направено сред 2000 души на възраст над 18 години, които е трябвало да отговорят на въпроса кои са нещата, които могат да ги накарат да се чувстват възрастни. За 68 процента това са ключовете за нов дом. Съвсем наблизо с 63 процента е раждането на дете. Следва сватбата - за 52 процента.

Други признаци на съзряването са съвместната банкова сметка и желанието вечерта да си останеш у дома.

Цитат
Основните причини младите да не се чувстват пораснали са разчитането на родителите и живеенето в техния дом, компютърните игри, гледането на детски филми и комикси, страхът да поемат отговорност, нежеланието да започнат работа на пълно работно време, стремежът да пътуват и да видят света.

# 101
А, някои никога не стават възрастни, просто стават остарели деца. Това, че са узряли и си стоят у дома не значи, че им е уврял акълът:)

Иначе в много аспекти биха ме сметнали за незряло държаща се жена, защото не спазвам някои фасадни принципи на минали десетилетия. Тогава хората някак бяха задължени да изглеждат "пораснали" дори външно. А сега дрехите за 3 и за 30 са общо взето еднакви, обличаме се като децата си- роклички, къси гащи, сандалки и удобни обувки.

Но не това те прави незрял, нито токчетата и деловата чанта те правят зрял. Не знам какво общо имат анимационните и игрите.

# 102
Сигурно имат предвид, че водят до инфантилизъм.

# 103

Авторката е закъсняла,но си е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт