новият ми дом ... АД !!!

• 13 171
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
..за ФБ, не мога да го асимилирам това?!
И на мен ми беше трудно да асимилирам, когато написах лично съобщение до въпросната персона, а ми отговори майка ѝ.
Авторката май се изплаши.

# 46
..за ФБ, не мога да го асимилирам това?!
И на мен ми беше трудно да асимилирам, когато написах лично съобщение до въпросната персона, а ми отговори майка ѝ.
Авторката май се изплаши.
Вече сме в спам, но да си кажа...съобщения от дълбоко личен характер в ФБ не се пишат...аз например имам ФБ на лап топа, на таблета и на телефона, винаги може някой да ми види съобщението преди мен... случайно дет се казва. Laughing Laughing Laughing

# 47
Аз пък много се дразня на тези Автори дето пускат теми задаваш им въпроси а те не отговарят,и дефакто само дето си пускат темите а ние си пишем и разсъждаваме,кое на какво се дължи кой подкрепя,пък кой не.Сега ще ме прощавате ако не съм видяла,но тя не каза на колко години са и двамата.А по темата,ами детска си работа,как ще искаш да живееш с него пък няма да правиш нищо,и да се тръшнеш ма аз не мога искам си при мама,ми не не става така.Или се стягаш или си отиваш при мама и тате и да си те дондуркат колкото си искаш.

# 48
  • Другата България
Тя не каза нищо освен началния пост, в който пише това, което пише.

# 49
Е, пък вие сега!
Ми, тя сега е до полата на майка си и хлипа, къде време да ни отговаря?
Пък бебето като дойде?... Горкото, ще го разнасят като коте ту при баба, ту при тате. Wink

# 50
Ах, колко е хубаво да раздаваме оценки.  Whistling 6 за всички перфектни.

# 51
Перфектни- не, ама то да влезеш в нова къща и да не подхванеш да смениш пердетата, покривките поне...

# 52
да им имам проблемите на някои хора  Laughing
семейства с деца няма къде да живеят, свират се по квартири и се тъпчат в миниатюрни жилища заедно с 1/2 си рода, и напук на всичко са доволни, че отглеждат децата си, а бъдещата мама и мъжът ѝ имат възможността да живеят сами и необезпокоявани, да си подредят бита както намерят за добре, но по някаква странна причина това е “ад" (поста с акционерното дружество много ме разсмя).

# 53
А ние знаем ли дали не е подхванала? След като раздаваме генерални изводи от едно мнение това, че сега не прави нищо не означава, че се е пробвала поне според мен. Не вярвам така от лигавщини да ѝ е прищракало да се чувства зле при положение, че сигурно обича приятеля си и ще имат дете.

# 54
Има си такъв тип хора, на които им е нужно време, за да почувстват добре извън родния си дом. Дори там да са живели сами и да си правили всичко с двете ръце.

Има и друг тип, които не могат да усетят един имот като свой дом, ако не са взели участие в изплащането му. Нито имат желание да подобряват/променят нещо по него.

Хора всякакви, причини много, жената просто споделя как се чувства. Ще се оправи, няма къде да иде. Все пак живее там само от няколко дни, вероятно е било изчистено и подредено като е отишла, няма малки деца, които да цапат, какво толкова странно има, че не чистила  Crazy аз пък през цялата бременност не съм чистила, не че е кой знае какво, но пък и не е толкова наложително бременната да диша препаратите.

вледенена, при мен така се случи, че като бременна смених 3 жилища. В нито едно нямах желание да живея, всъщност никъде не ми се стоеше, исках само да съм само навън. Чела съм, че жената преди раждане свива гнездо, т.е. изпитва желание да си подреди дома. Но подобно нещо при мен не се случи. Гледах само да правя нещата, които са неизбежни и дотам. Просто се остави на течението, ще се нареди всичко с времето. Чети книги, гледай филми, излизайте, ходи при родителите си, гледай времето да ти е максимално запълнено.

# 55
Живеем сами там което мисля че е добре,но аз дори не искам да стоя там. Нямам търпение сутринта да дойде...той да отиде на работа, а аз...газ към нас. А като си помисля че нямах  търпение да отидем там...бях много ентусиазирана, а сега Sad Никога не съм предполагала че тази крачка е толкова трудна.

Не те разбирам. Толкова ли ти харесва при мама?

Аз ако живея с майка ми,  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, ще има жертви.

Дай си повече време, и се радвай на новия ти дом.

И аз очаквам дете, и аз скоро се преместих в апартамента на мъжа ми (не от мама, но все пак от друг дом, който си беше само мой), и още не съм го пренаредила както искам, но се получават нещата лека полека. Той е много кооперативен, всичко аз ибирам и решавам как да е, а аз имам нужда точно от това. Разходи се по магазините, купи нещо красиво, което да сложиш и да ти радва окото.

Промените не винаги са комфортни, но пък според мен трябва да се приемат като нещо положително всеки път.

# 56
да им имам проблемите на някои хора  Laughing
семейства с деца няма къде да живеят, свират се по квартири и се тъпчат в миниатюрни жилища заедно с 1/2 си рода, и напук на всичко са доволни, че отглеждат децата си, а бъдещата мама и мъжът ѝ имат възможността да живеят сами и необезпокоявани, да си подредят бита както намерят за добре, но по някаква странна причина това е “ад" (поста с акционерното дружество много ме разсмя).

Много си права  newsm10

# 57
Винаги съм се чудила на хора, които не са живели предварително заедно и се решават на дете.
Явно ти тежи домакинската работа....при мама и тате е лесно, ама след това идват отговорности.

# 58
Едва ли й тежи домакинската работа - тежи новостта . Аз на 19 се изнесох с приятеля ми в едно от жилищата на родителите ми....Ми ,уж познато, ама поне месец ми беше  тегаво и гадно! Уж се обзавеждахме, уж аз избирах нещата, ама всеки избор крещеше - край, похендрила си се  и си пораснала, връщане няма  Confused. А авторката /невключваща се/ дори е и бременна! Съвсем нормално си се чувства, особено пък и ако  новото място наистина не й харесва

# 59
Едва ли й тежи домакинската работа - тежи новостта . Аз на 19 се изнесох с приятеля ми в едно от жилищата на родителите ми....Ми ,уж познато, ама поне месец ми беше  тегаво и гадно! Уж се обзавеждахме, уж аз избирах нещата, ама всеки избор крещеше - край, похендрила си се  и си пораснала, връщане няма  Confused. А авторката /невключваща се/ дори е и бременна! Съвсем нормално си се чувства, особено пък и ако  новото място наистина не й харесва
С всичко казано в този пост съм съгласна, но като още не е готова и не ѝ се пораства, защо да му се не види е забременяла?! С кой акъл правиш бебе, ако не си готов да живееш като пораснал човек?! Тези ми въпроси са все пак малко хипотетични, защото авторката нищо конкретно не каза и ние тук само си спекулираме.

Общи условия

Активация на акаунт