новият ми дом ... АД !!!

• 13 172
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Какво точно те отблъсква в новия дом?

Най-вероятно това, че мама я няма там. И че ще се наложи да порасне.  Laughing

# 31
Какво точно те отблъсква в новия дом?

Най-вероятно това, че мама я няма там. И че ще се наложи да порасне.  Laughing
Ако е това, дано порасне по-бързо, че бебето, което очаква, ще има нужда от майка, а не от мамино детенце.

# 32
У мамини е най хубаво...тати носи, мама меси...

# 33
Едно от най-хубавите неща е да се махнеш от вкъщи и да си направиш свой дом, да си го подредиш, да си изчистиш. Не познавам хора, които не могат да спят и ядат, защото не са с мама.

# 34
Не познавам хора, които не могат да спят и ядат, защото не са с мама.
Има има, но те са на възраст от 0 до 3 години.

# 35

Айде бе, и аз съм ги имала тия хормони. Не е хормони, а младост плюс малко глезотийка.

# 36
Не разбрах на каква възраст са ?
Аз пък с голямо нетърпение чаках да свършим с ремонта и да си живеем в наш дом.
Не съм чувала за двойки , които да не се радват , че се отделят сами.

# 37
Мисля, че трябва да покажеш малко зряло поведение. От поста ти поне не личи такова. Все пак чакате бебе, имате нов дом - това са все хубави неща. Ако толкова ти липсва стария дом, все пак си близо, винаги ще можеш да се отбиеш там за раздумка. Мисля, че всичко ти е в главата и ако си настроена, че на новото място няма да ти хареса, то никой няма да помогне в тази тема, освен ти самата. Успех!

# 38
Не познавам хора, които не могат да спят и ядат, защото не са с мама.
Има има, но те са на възраст от 0 до 3 години.
Има и 35-годишни екземпляри. Даже делят с МАМА общ Фейсбук. Иначе "детето на мама" е омъжено и има две деца, но всички целокупно са на отглеждане при МАМА. ooooh!

# 39
Темата е прекрасен пример най-вече за всички родители тук, отглеждащи децата си - ярко да покаже колко важно е да се позволи на детето да порасне, да изгради своя автономност, своя достатъчност и увереност, за да може един ден пълноценно да участва в ролите на партньор, родител и т.н.
Авторката в случая не е виновна - тя е жертва на неправилно родителстване. Понякога прекалената грижа, прекалената закрила, вечно отворената врата - осакатяват повече, отколкото да съграждат.

# 40
А може би авторката може би не е чак такава мърла каквато се опитват да я изкарат в темата? Това, което изпитва ми е до болка познато, само че не бях бременна или изобщо в нейната ситуация. Била съм на квартира, в която изпитах точно описаното, издържах само една седмица и се махнах.

Авторке, ако сте на квартира защо не се преместите? Или ако домът е купен има ли нещо странично, което да те притеснява?

# 41
Hahaha, прочетох темата като Новият ми дом - Акционерно Дружество.  Joy

# 42
  • София
Темата е прекрасен пример най-вече за всички родители тук, отглеждащи децата си - ярко да покаже колко важно е да се позволи на детето да порасне, да изгради своя автономност, своя достатъчност и увереност, за да може един ден пълноценно да участва в ролите на партньор, родител и т.н.
Авторката в случая не е виновна - тя е жертва на неправилно родителстване. Понякога прекалената грижа, прекалената закрила, вечно отворената врата - осакатяват повече, отколкото да съграждат.

Много хубав пост

# 43
Подкрепям.
Само дето в други теми сме ги срещали същите ярки примери за такива родители, ама иначе и те се възмущават на мамините дечица. 

То затова е хубаво преди да решиш да живееш с някого и още повече пък да правиш деца, да си си стъпил на краката, да си се оправял сам и да знаеш какво искаш от живота. А не от къщата на мама и тати до кой знае колко години да се изнесеш бременна.
Със сигурност много хора сме били в твоето положение относно нежеланата квартира, но в някои случаи, когато нямаш много избор, си натискаш парцалите и траеш. Не тичаш при мама и татко.
Недей да си вириш краката по цял ден, ами върши някаква работа поне вкъщи, занимавай се и с нещо странично, ще видиш така колко по-бързо ще ти минава времето и няма много да мислиш за глупости. 

# 44

Има и 35-годишни екземпляри. Даже делят с МАМА общ Фейсбук. Иначе "детето на мама" е омъжено и има две деца, но всички целокупно са на отглеждане при МАМА. ooooh!
Тук не знам кой е луд...мама че оглежда цялата челяд, или детето дето не може да се пусне от полата на мама...за ФБ, не мога да го асимилирам това?!

Общи условия

Активация на акаунт